tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 köpekler için üzülmeye değmez, köpekler burunlarının dibinde bile olsa renk körü oldukları için gökkuşağının o güzel renklerini göremezler. biz de zamanında bir köpeğe gökkuşağının o güzel renklerini gördüğümüzü anlatmaya çalıştık ama hiç bir köpeği inandıramadık arkadaşlar... http://www.youtube.com/watch?v=8Z1NI36SAlI
fede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ulan şunu şu halimle ben bile yapmam ya
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Lisede ne söylerdik bu şarkıyı lan. Bir de birayı heryerde köpüksüz getiriyorlardı köpüksüz biraya koyuyorduk şarkıda o çok çelişkili gelirdi çok düşünürdüm.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 videodaki resim ve fotolar şarkının kendinden bile kötü
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 şarkı çok iyi
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Of nasıl bi kaybeden topluluğu var orda. Gökkuşağı analojisi, nakarata eşlik eden kalabalık.. hangisi daha kötü bilemedim. Sanırım gözyaşları ve yağmurlu şiir en kötüsü. Evet evet, en kötüsü o.
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi cok guzel sarkıdır ya eahueauh liseli olmak lazım anlamak icin bunu liseli olcan bole ergen obur turlu anamassın iki birayla sarhos olma potansiyelli adamın sarkısı bu bana bişi olmaz carpmıyo olm bira artık beni dyenin
Öne çıkan mesajlar