Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 saka gibi ya. utanmasalar saat saat vericekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 gece yarısı gelse bile olur. yeter ki yarına sarkmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 oah 15 aralik gelmis oyundayim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 your saga begins.. 15.12 baş baş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 benim de 15/12 benim nie hala gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ahahaha burda böle görünce bi deneyeyim diye açtım girdi direk asdfsa. Mail flnda gelmedi hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 ne oldu simdi wave ler bittimi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ya sorması ayıp bu ship i level kaçta alıyoruz? ve quest felan gerekiyorsa nerden baslıyor quest? fleet mi kaas city mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 class storyne devam et, 15-16 gelir. dromund kaasi bitirince almis olucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 ben bisi sorucam bu swtor.com da accountta subscribe etmen lazim oynamak icin diyor, butun kredi kartlarimi girdim kabul etmiyor hicbirini acaba nedendir bu? turk karti oldugu icin mi boyle bir sorun yasayan var mi? wowu fln sikintisiz oduyorum bu kartlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 hesabınla ilgili bir sorun olabilir belki, bir sorun yaşamaman lazım bakiyende falan sorun yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 bakiyelik birsey olamaz cunku 3-4 tane farkli kart denedim 30 tl bisi sonucta, hesapta ne sorun olabilir acaba early access yok, o yuzden 20 sinde mi yapabilirim gibi bir durum mu var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Game Code girip Türkiye'den kredi kartı bağlayan var mı? Belki Türkiye ödemelerini kapatmışlardır. O zaman patlarız nefis işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Vay be amazon shipped yazıyor, haftaya gelir artık track de yapabiliyoruk hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 DeviantSun said: Game Code girip Türkiye'den kredi kartı bağlayan var mı? Belki Türkiye ödemelerini kapatmışlardır. O zaman patlarız nefis işte. ben de ondan korktum işte, türkiye kartlarına kapalıysa yandık yani, ama sanmıyorum bu kadar adam oynuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Spiegel said: DeviantSun said: Game Code girip Türkiye'den kredi kartı bağlayan var mı? Belki Türkiye ödemelerini kapatmışlardır. O zaman patlarız nefis işte. ben de ondan korktum işte, türkiye kartlarına kapalıysa yandık yani, ama sanmıyorum bu kadar adam oynuyor =) hadi şimdi proxy kullanıın, hadi? ne oldu hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 proxy fln kullanmadım ben hiç ki oyunu alırken de başka bir siteden key aldım, keyi de girdim kabul etti ama subscription kısmında kabul etmio türk kartlarını. neyse şimdi bi paypal acc açtım kartımı ona bağladım ordan öderim en kötü yani türk kartı kabul etmiycekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Spiegel said: proxy fln kullanmadım ben hiç ki oyunu alırken de başka bir siteden key aldım, keyi de girdim kabul etti ama subscription kısmında kabul etmio türk kartlarını. neyse şimdi bi paypal acc açtım kartımı ona bağladım ordan öderim en kötü yani türk kartı kabul etmiycekse. proxy işin şakası tabi, kk olayında hiçbir işe yaramaz. paypal ödeme olduğunu az önce ogrendim o şekilde olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 paypalla yapıcam yani başka yolu yoksa ama sorun benim accde ya da kartlarda değil de genel olarak tr den kart kabul etmiosa çok saçma olmuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 uk proxy ile originden aldım çokta güzel işbankası kartımı kabul etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Spiegel said: paypalla yapıcam yani başka yolu yoksa ama sorun benim accde ya da kartlarda değil de genel olarak tr den kart kabul etmiosa çok saçma olmuş yani origin'de türkiye'ye swtor satmıyorsa bence kk engellemesi de anlamsız değil. bu tarz bir işlem psn'de olmuştu, türkiye psn açılınca ingiltere ve amerika psn'den birşey alamaz olmuştun kk ile. adamlar bizi red zone'a koyduklarıan göre kk'lere ambargo koymaları da anlaşılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 BlackRose said: Your Amazon.com order of "Star Wars: The Old Republic" has shipped! Your estimated delivery date is: Monday, December 19, 2011 amazondan gelmiş 4 saat önce +_+ Shipping Speed: Priority International Courier Ship Carrier: DHL December 17, 2011 10:39:00 AM Istanbul XX TR Completed customs clearance process adamlar sözlerinde duracak gibi, 19unda kesin elimde paket ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Bu sıra fiyaskosundan sonra anladımki allanıp pullanmış "early access" dalgası, insanların serverlara düzgün yerleştirilme kolaylığından başka birşey değilmiş. Bize değil, bioware'e hizmet ediyormuş. Oh ne ala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 tamam sıra yeni karakter açmayı önlemeli anlarım ama 30-40 dk bekletilir. 2 saat sıra nedir ya? capi biraz yükseltmeleri lazım ya da en azından guild deploymnetla gelen guild üyelerine öncelik vermeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 mouse sol tusu bugı var,alt+f4 harici düzelmiyor,sira olayi falan derken oyundan soguttu yemisim ega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar