-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 dün gece level 12 oldum. jedi guardian'ım gene. bizim frf'den 5 kişiyiz şu an, bugün herhalde 11 - 12 kişiye çıkar sayımız. oyunu full ayarlarda oynuyorum, her şey sonuna kadar açık. 120 ms ile oynuyorum genelde, sıfır lag - sıfır çökme yaşadım. eseless yaptık dün bizimkilerle, coruscant girişinde de bıraktım. çoğu bug düzeltilmiş, baya bir şey fixlenmiş. ciddi hiçbir hataya rastlamadım. birkaç kişi nick almamı istedi, başka almamı isteyen olursa öm atsın alayım, siz girince silerim karakteri. lettow'dakiler de /tell denoran yapıp ulaşabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sparkcaster said: gene de xp alıyorsun ama normalde 10k alıyorsan 2k geliyor, üstelik yeterince adam yoska zaten zart diye gelmez sıra öyle Cık betada aynısı geldi başıma. Baya baya hemen sıra geliyor ve yüksek xpyle hemen bitiyor (lvl10da 6k). Sonuçta maksat içerik görmek diye abuse etmedim hatta bug olarak bile görmedim son betanın son saatleriydi çünkü. Ama releasede aynı sorun devam ediyorsa suç oyuncuda değil biowhoreda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 şuan mail gelmedi diye 1 kez fazladan üzüldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sovereign said: topiğe atılan her 3 mesajdan birinde bioware'e ağır laf var. Hiç mi anlayış, saygı yok sizde? Ordan burdan 2 haber duyan herkes software master server admin kesilmiş sanki bütün hayatları boyunca MMO serverları yönettiler de.. lan bi sakin? Adamlar eşşekler gibi para akıttılar, koskoca Star Wars camiasını ele alıyorlar bir bildikleri vardır elbet? Bi de milletin level 40 olmuş olması niye batıyor insanlara onu anlamıyorum. Olduysa oldu, eninde sonunda sen de olmicakmıydın? Ne yani SERVER FIRST 50 OLDUM diye mi geçinecen etrafta? Adam 40 olduysa oyununun içine etmiş o üzülsün yani yok efenim ellerine yüzlerine bulaştırmışlar da, pre-order yapanları tester olarak kullanıyorlarmış da vah vah vah beğenen oynar, beğenmeyen oynamaz. Milyonlarca kişiye kaliteli hizmet verebilmek için gecesini gündüzüne katan insanların haklarını yemeyin Bu cok sacma bi arguman ben her nekadar o nerd rageleri desteklemesemde su yaptıkları sacma oldu iyice, wave wave alıyorsun madem devam et almaya sanki sabah 8 aksam 5 calışmak zorundalar. 6 ay once alanda 2 gün önce alanda aynı parayı verdi bu oyuna, babasının hatrına beklemiyor insanlar ha tabi herkes ilk gün girmesin ama ilk 2-3 gün içerisinde herkesi almalılar arayı uzatmadan adamlar guild deploy ettiler aynı guildteki adamlar birlikte oynayamıyor su an. funboylugu bırakın artık mantıklı dusunun yok söz vermemişler falan, yineliyorum herkes ilk gün girsin demiyorum bende ama şu yapılan yanlış insanları mal gibi mail basında beklemeye mahkum ettiler cok mu zordu 1 hafta onceden mail atıp " u may enter game @ 16.12.2011 " seklinde ha sen hızlı gidersin 15 inde alacak olursun adamı o an yine bi mail atarsın cok zor deil bunları yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 -Deno- said: oyunu full ayarlarda oynuyorum, her şey sonuna kadar açık. 120 ms ile oynuyorum genelde, sıfır lag - sıfır çökme yaşadım. lettow'dakiler de /tell denoran yapıp ulaşabilir. konfig nedir pc'de? benim makine iyi olmasına rağmen düşük fps ile oynamıştım beta'da acaba optimizasyon var mı merak bitap içindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 hala aramızda oyun release olduktan ne kadar sonra oynarsan okadar az bugla karşılacağını bilmeyenlermi var ? daha official launch bile değil insaf , sen oyuna ilk gün ilk dakka girerek zaten ne kadar bug potansiyeli olduğunu biliosun.Misal bir kuzenim var adam bug sevmediğinden her oyunu minimum 1 sene geç oynuyo hep geriden takip ediyo oyunları, goty editionları kovalıyo.Adamın yeptığını ben yapamam ama yapamıyorum diyede gelip oyunun ilk gününde oyun çok rerörö demem sonuçta 1 gün önce oynayalım diye maile dakka başı f5 atan insanlarız azcıkta insaflı olalım. Fanboi değilim olabildiğince objektif yaklaşmaya çalışıyorum halen adamların yaptığı bazı hatalara kıl oluyorum mesela swtor is not available in your region muabbeti gibi 3 kuruş fazla para kazanıcak diye digital deluxe edition , yok vip lounge gibi göz boyamalık para tuzakları gibi,adam akıllı bir dx 11 destekli oyun motoru kullanmadığı için vs. ama adam düzgün bir şekilde açıklamış (açıklama) şayet kanaatimce şuan ters giden pek birşeyde yok açıkçası , adamlar açık buldu exploitledilerse o onların oyundan alcakları zevkin içine eder gerekli yaptırımda yapılır heralde , bu ne ilk nede son olacaktır , sonuçta her büyük değişiklikten sonra açık olma ihtimalide var ilerde de benzeri şeyler olabilir önemli olan diğer oyuncuların hakkının yenmesini önlemek için gerekli yaptırımları uygulamak , tedbirleri almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 sevgili günlük, swtor early access mailim daha gelmemiş, ki zaten beklemiyorum bugün gelmesini, zaten ışınlı kılıç mı olurmuş, peh, sosislerim bitsin skyrime giricem, ilginç bi şekilde wowdan mail gelmiş 7 gün free oynayın diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Seru said: -Deno- said: oyunu full ayarlarda oynuyorum, her şey sonuna kadar açık. 120 ms ile oynuyorum genelde, sıfır lag - sıfır çökme yaşadım. lettow'dakiler de /tell denoran yapıp ulaşabilir. konfig nedir pc'de? benim makine iyi olmasına rağmen düşük fps ile oynamıştım beta'da acaba optimizasyon var mı merak bitap içindeyim. GTX 560 ti twin frozr 2 ekran kartı i5 @3.3 GHz işlemci 8 GB RAM 4mbit de internetim var. dediğim gibi bütün ayarları sonuna kadar açtım, hiçbir takılma, yavaşlama yaşamadım. kaymak gibi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 AA açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bu arada geçen mesaja yazmayı unutmuşum, nick'lerinizi ancak akşam 6 gibi falan alabilirim. üniversitedeyim şu an. o sırada size mail gelirse ö.m atın, almıyım boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Gangren said: AA açık mı? açık açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 AA ayarları görünmüyor diyorlardı? Oyundan mı açtın AA yoksa windows'tan mı? Bi de kaç AA? 4x ile falan 120 çok zor, anca ekranda hareket yokken o kadar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bence de wave wave alacaklarsa bunu guilde göre yapmalrı gerekirdi:) guildleri belirleyip guild memberları aynı anda almaları lazımdı. ben bizim guildde en son sipariş verenlerdenim ben girdigimde herkes lvl 15-20 civarı olcak. napcam ben tek basıma? ha solo pis kasarım o ayrı ama kasamayanlar?:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Gangren said: AA ayarları görünmüyor diyorlardı? Oyundan mı açtın AA yoksa windows'tan mı? Bi de kaç AA? 4x ile falan 120 çok zor, anca ekranda hareket yokken o kadar olur. 120 ms dediği latency FPS değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 texture'lar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 şöyle diyim, beta'dayken tek grayed out olan aa idi zaten. dün oyuna girdiğimde tek tek bakmadım her şeye, direkt high yaptım (high'ın üzeri bir grafik ayarı yok zaten) her şeyi, %100'e falan çektim field view'u vs. aa için x2, x4 tarzı bir şey görmedim, sanki onda da medium ve high gibi bir seçenek vardı. gerçi aa için bu tip değerler olmaması lazım, 2-4-8 falan olması lazım. ama bir gaz başladığım için dediğim gibi dikkat etmedim. hiçbir şey grayed out değildi, o yüzden aa vardır dedim. eve döneyim bakarım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Raze said: texture'lar nasıl? ss koyarım akşam, baya bir ss çektim gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bildiğim kadarıyla 2. weekend betada (2 Aralık'ta başlayan) settings'ten bir çok çalışmayan özelliği kaldırmışlardı. AA'da sanki o kaldırılan özellikler arasındaydı. Şu an giremediğim için kontrol edemiyorum ama 2 Aralık'ta girdiğimde Settings'de AA yoktu sanırım. Seninde, olmadığı için gözüne batmamış olabilir. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama dün büyük bir bug abuse skandalı yaşandı. millet warzone'lara girdi, yeterli oyuncu olmadığı için bir iki dakika içinde warzone'lardan çıktılar ve xp aldılar baya bi. böyle böyle dün level 30 olanlar olmuş. bioware'in hatası tabi, ama yaptırım uygulanabilir. o karakterlere rollback mi yapacaklar artık neyse. iyi ki pvp yapmamışım dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 konuşulmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Evet konuşuldu. Ama normal oyun oynayanlara ben yaptırım geleceğini sanmıyorum. Bu sistemi kullanıp exploit eden kişiler var, tahminimce yaptırım onlara gelir. Yöntem basit, 4 kişi grup kuruyorsun ve grup halinde Warzone başvurusu yapıyorsun. Warzone başlayınca 3 kişi çıkıyor, 1 kişi kalıyor. Warzone büyük ihtimalle düşüyor ve o kalan 1 kişi ve yanında kalan varsa onlar full XP + full commendation alıyorlar. Sonra grup tekrar birleşiyor ve bu sefere 2. kişi kalıp diğerleri çıkıyorlar. Böyle dönen bir cycle sonunda normalde min 15 dk, hatta bazen 20-25 dk süren Warzone 2 dk'da tamamlanmış oluyor. Yoksa sen normal bir playersın, Warzone sırasına girip oynuyorsun, pat diye oyuncu azlığından Warzone bitti, sen ödülleri aldın. Kimse bu oyunculara bir şey yapmaz. En kötü felaket senaryosu TÜM oyuncuların Warzone XP ve commendation puanlarını sıfırlamaktır. Ha bunun sonunda o commendation ile alınan itemlar ne olur, onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 abi geceden bu yana neyi tartışıoz biz:D 2 sayfa geriye baksana,baştan tartışmaya başlarsak oyunu kaçırıcaz:D yalnız arkadaşlar ciddiyim bu hareketler hiç hoş hareketler değil,şu anda benim gözümde wow'la eşit derecede mükemmeliyet ifade ediyor swtor benim için görecez artık ilerleyen zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 iyi fps almak için sırasıyla grafic card ram, ram, hard diskteki boşluk, işemciyi son olarak azda olsa net hızı etki ediyor hepsi full as hala memnun değilim diyorsan driver upg lerini kontrol et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 -Deno- said: bu arada konuşuldu mu bilmiyorum ama dün büyük bir bug abuse skandalı yaşandı. millet warzone'lara girdi, yeterli oyuncu olmadığı için bir iki dakika içinde warzone'lardan çıktılar ve xp aldılar baya bi. böyle böyle dün level 30 olanlar olmuş. Oha hadi canım? Nerden duydun kaynakların çok sağlam olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 aa yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar