Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL Lille - Trabzonspor SK 07.12.2011 @ 21:45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

forgiver said:

mal ts şampiyonlar ligine gidcekelrini snaıyorlar

hahha fb kadar olamaz yine :D

http://bostanciogludevran.files.wordpress.com/2011/04/164507_168987243144851_111010752275834_345472_7712695_n.jpg
Mesaj tarihi:
hayır maden yatacaksın, 87'de yeme, önceden ye paşa paşa 2-3 tane de üzüle üzüle gidelim.

Gerçi iyi oldu, erken garantileseydi CSKA, Lille komple yüklenirdi falan, ölümüne oynarlardı olaylar çıkardı. asdf
Mesaj tarihi:
mep said:

cska gibi lame bi takım üst tura çıktı ya, yuh.

ASDFHASDUFHASDUFADUFDSFHUASD..
Cska gibi LAME bi takım mı ? .. HE Trabzon çıkıcaktı yani Lame olmayan bi takım olarak.
Mesaj tarihi:
Eternal said:

mep said:

cska gibi lame bi takım üst tura çıktı ya, yuh.

ASDFHASDUFHASDUFADUFDSFHUASD..
Cska gibi LAME bi takım mı ? .. HE Trabzon çıkıcaktı yani Lame olmayan bi takım olarak.

yok be lille i kasteddim ben asdasd
Mesaj tarihi:
Cska Lille'den iyi bi takım bence yalnız.. Gayet güzel kadroları var iyide top oynuyolar evleri -50 derece falan..

Trabzon'a diceklerdi ki bu grup maçlarını oynamayalım siz 3. bitiriceksiniz tamam derlerdi. O yüzden show yapmaya gerek yok.Yeter de artar bile Trabzon gibi bi takıma uefa..Ordan devam edip ligde kaldıkları yerden sıçmalarını temenni ediyorum sdfsufh
Mesaj tarihi:
resmen gruptan çıkmayı en az hakeden iki takım çıktı lan. trabzona helal olsun kapasitesinin çok üstünde işler başardı, bu akşam inter yatmasa gruptan da çıkacaktı.

normal şartlar altında iyi oldu uefaya gitmesi orada daha çok şansı var derdim ama cl'den uefa'ya giden takımları görünce sanırım cl'de daha çok şansı olurdu fdsfs
Mesaj tarihi:
asdsadasdas ntvsporu açın stadda stüdyoları kapamışlar ercan tanerle tayfası programa devam etmek için sahaya inmiş DONUYOR ADAMLAR

ercanın beyni donmuş konuşamıyor AHAHAH
Mesaj tarihi:
ercan taner ztn beynini aldırmış gibi bi adam

köşe yazıları falan 0-6 yaş seviyesi

spikerliğide İNANILMAZ ŞUT İNANILMAZ TAÇ ATIŞI seviyesine indi
Mesaj tarihi:
şu giray'i maçtan sonra konuşturmasınlar ya asdfs

şimdi de bizim hayalimiz şampiyonlar ligine gitmekti, olmadı falan diyor

bu salak eleme grubunda falan mı zannediyordu kendini ?
Mesaj tarihi:
Trabzonspor tuhaf bir biçimde tarihe geçti!
Trabzonspor aynı sezonda 2 kere Şampiyonlar Ligi'nde 2 kere de Avrupa Ligi'nde mücadele eden ilk ve belki de son takım olma unvanına kavuştu.

(:P)(:P)(:P)(:P)(:P)
  • Yeni Oluştur...