Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Otisabi dizi oluyor

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

yerli dizilerde meme eksikliği büyük sorun,çok haklısın.diğer konuda da yutubun yasaklanabildiği bir ülkede yaşıyoruz.siteye erişim de engellenir,yapımcıya para cezası da gelir,seti alperenler de basar.basında 2-3 yer etsin büyüklerimiz iffetimizi korumak için hemen müdahale ederler.çekincen olmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Halbuki gösterilebilecek olan memelere karşı gelip, set basabilecek olan o tipler, yeğenlerin yengelere tıngırdadığı dizileri hiç kaçırmıyor.

Gençlerin zihinsel gelişimi için STV'nin random programları mı yoksa aynı saatlerde yayınlanacak bir meme sahnesi mi daha tehlikelidir acaba
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:

o değilde otisabi saçı nasıl yapılı guide istiyorum ben bilen varsa

bi bitmediniz, bi dur daha dizi yayınlanmadı dizi karakterlerine özenmek başladı piuu.
neyseki muhteşem yüzyıl izleyip sadece yüzük ve takılarda kaldı özentilik, sarıklara kavuklara kaftanlara yansımadı
Sosyal ağlarda paylaş

Osie16 said:

ombakkombak said:

o değilde otisabi saçı nasıl yapılı guide istiyorum ben bilen varsa

bi bitmediniz, bi dur daha dizi yayınlanmadı dizi karakterlerine özenmek başladı piuu.
neyseki muhteşem yüzyıl izleyip sadece yüzük ve takılarda kaldı özentilik, sarıklara kavuklara kaftanlara yansımadı

Karakterle ilgisi yok saç hoşuma gitti allah allah ya
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
cihant said:

yerli dizilerde meme eksikliği büyük sorun,çok haklısın.diğer konuda da yutubun yasaklanabildiği bir ülkede yaşıyoruz.siteye erişim de engellenir,yapımcıya para cezası da gelir,seti alperenler de basar.basında 2-3 yer etsin büyüklerimiz iffetimizi korumak için hemen müdahale ederler.çekincen olmasın

o konu da rtuk e ben de cok kırgınım
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...