pontipati Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 İyi günler, evimiz babamın üstüne ve problemler nedeniyle biz annemle şerh koydurtmak istiyoruz.Ama şerh koydurtunca mal sahibine de bildirim gönderiliyormuş.Yani zaten sorunlar var bir de babama bildiri gelirse ne olur ne yapmaya çalışır tedirgin oluyoruz.Bir yandan küçük bir güvencemiz olsun istiyoruz bir yandan da tekrar olay çıkmasını istemiyoruz.Sizce ne yapmamız lazım, ne yapalım? (Annem ev hanımı ve ev ile araba babamın üstüne)
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bildiri gidiyo. benim annemde yapmıştı aynı şeyi. sorunlar dahada büyümüştü ama dediğin gibi büyük bi güvence oluyo yaptırınca.
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mal sahibinin bilgisi olmadan istediğiniz şey olmuyor. Yasal olarak babanın hakkı malına şerh konduğunda bilgilendirilmesi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Babana bildirmek tapu memurunun görevi. MK'nın bin küsürüncü bir maddesi hatta. Tam bu akşamki sınav için bu konulara çalışıyordum ben de. Öğrenir yani.
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 mokoko said: bildiri gidiyo. benim annemde yapmıştı aynı şeyi. sorunlar dahada büyümüştü ama dediğin gibi büyük bi güvence oluyo yaptırınca. İşte biz de öğrendiği zaman sorunlar daha da büyür diye tedirginiz ama elimiz kolumuz bağlı beklemek de istemiyoruz.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Nasıl bir tavsiye bekliyorsun? Belki memura rüşvet verirsen bildirimi geciktirir falan, ne denilebilr ki.
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 çok mantıklı, git öldür sonra da hapse gir. tapu sorunu biter.
Oski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tapu hangi tapu sicil müdürlüğündeyse ona göre bir avukat piyasasını tara. hatta salla avukatı, takip elemanı piyasasını tara. elbet bu takibin tebliği olayını by pass ettirecek bir cengaver çıkar.
Öne çıkan mesajlar