Feamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tamam işte sığınak şirincedeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berkovich Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Crymearivercia said: Gunesin arkasindan dolanan bilinmeyen bir gezegen var suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Red said: abi o değilde adamı ihbar etseniz 100 kiloluk adamı pc başında elinde kolasıyla bassa polis alsa.yalan yanlış bilgiler halkı kışkırtma korku salma diye eğleniriz sdfs benim eşgalimi vermşisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 2-9 haziran .... Sonra uyarmadi demeyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Aha bonbayı bıraktı adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 NOLACAK LAN NOLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bucurukunannesi Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 crymeariverfix'le dalga geçenler, yazdıkları tamamen doğru, ABD, İran'a saldıracak, 3. Dünya Savaşı çıkacak. En büyük zararı da Türkiye görecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Makarna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 bucurukunannesi said: crymeariverfix'le dalga geçenler, yazdıkları tamamen doğru, ABD, İran'a saldıracak, 3. Dünya Savaşı çıkacak. En büyük zararı da Türkiye görecek. http://damnmotivational.com/wp-content/uploads/Prophet-Cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chipetbeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Crymearivercia said: 2-9 haziran .... Sonra uyarmadi demeyin ;) Adam haklı beyler.... Cidden haklı bu arada Wellcome to armageddon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Fontu beni ikna etti. Makarna depoluyorum bugün iş çıkışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Crymearivercia said: 2-9 haziran .... Sonra uyarmadi demeyin ;) OHAĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 vay babayın kemüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Vay keraneci bu sefer guzel sallamis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 cia yi harcamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Lan herif o kadar cok sey salladi ki, biri tutacak sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 e bütün bu tür adamlar için geçerli bu. o kadar çok şey sallar sonra 1-2 tanesi tutunca millet "ohaaaaaa" der ve inanmaya başlar. falcılar için de geçerli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crymearivercia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Herseyi salladıgımı veya falcilikla itham edenler- -Lutfen- Hangi soyledigim/uyardigim sey olmadi ? Yazmak icin yazmayin. Ben elimdeki bilgileri sizinle paylaşıyorum bir farkindalik yaratalim diye, siz kabul edersiniz veya etmezsiniz beni ilgilendirmez su asamada. Soylemek istedigim elimde bir data olmadan asla gelip buraya birsey yazmiyorum.Ayrıca dedigim gibi maximum haftalik kaymalar olabilir tarihlerde. Bugun disari bile cıkmamanizi oneririm. ps:Yakinda ortadogu ile ilgili gelismelerle gelicem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=M5izZ15oxPA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Crymearivercia said: Herseyi salladıgımı veya falcilikla itham edenler- -Lutfen- Hangi soyledigim/uyardigim sey olmadi ? Yazmak icin yazmayin. Ben elimdeki bilgileri sizinle paylaşıyorum bir farkindalik yaratalim diye, siz kabul edersiniz veya etmezsiniz beni ilgilendirmez su asamada. Soylemek istedigim elimde bir data olmadan asla gelip buraya birsey yazmiyorum.Ayrıca dedigim gibi maximum haftalik kaymalar olabilir tarihlerde. Bugun disari bile cıkmamanizi oneririm. ps:Yakinda ortadogu ile ilgili gelismelerle gelicem . Biz bu postu okuyan bir kaç arkadaş, 2-3 gün evden çıkmamaya karar verdik, erzak hazırlığı yapıyoruz. Adamla dalga geçtiniz fakat tutuyor, daha kötü olmasından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Crymearivercia said: Herseyi salladıgımı veya falcilikla itham edenler- -Lutfen- Hangi soyledigim/uyardigim sey olmadi ? Yazmak icin yazmayin. Ben elimdeki bilgileri sizinle paylaşıyorum bir farkindalik yaratalim diye, siz kabul edersiniz veya etmezsiniz beni ilgilendirmez su asamada. Soylemek istedigim elimde bir data olmadan asla gelip buraya birsey yazmiyorum.Ayrıca dedigim gibi maximum haftalik kaymalar olabilir tarihlerde. Bugun disari bile cıkmamanizi oneririm. ps:Yakinda ortadogu ile ilgili gelismelerle gelicem . kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 fede said: NOLACAK LAN NOLACAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 düşünsenize dediği her şey doğruymuş. filmlerde olur ya, bir adam gerçekleri anlatır, ama kimseyi ikna edemez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 dedikleri olmaya başladığında crymeariver'ın dağ başındaki karavanına gidip bizi doğru yola sevk edecek haritayı karavanında bulup yola devam edeceğiz ama o geride kalıp gösterinin tadını çıkaracak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 xunn said: Politik topiclerde ego krizi. Yüce isa. ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar