throine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Çok ağırlık vermiş derken? yazıyorsunuz ama kendi ülkenizde olup bitenlerden bihaber haldesiniz. hali hazırda zaten almanca, ingilizce, çince, rusça, fransızca, ispanyolca, italyanca öğretiliyor devlet okullarında. olan şey bunlara arapçanın da eklenmesi. arapça yerine sırpça, moğolca eklense daha iyidi dersen bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Yukarıda yazmışım hangi dilleri istediğimi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 throine said: hali hazırda zaten almanca, ingilizce, çince, rusça, fransızca, ispanyolca, italyanca öğretiliyor devlet okullarında. olan şey bunlara arapçanın da eklenmesi. Hangi ilköğretim devlet okulunda çince ve rusça veriliyor, aydınlatabilir misin? Bilmediğimden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Myshkin said: Hangi ilköğretim devlet okulunda çince ve rusça veriliyor, aydınlatabilir misin? Bilmediğimden soruyorum. Antalya'ya yolun düşerse bazı ilköğretim okullarında seçmeli ders olarak rusça okutulduğunu görürsün benim bildiklerim bunlar tabi daha bilmediğim de vardır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 gncl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 9 sayfa konuşulmuş mevzunun nesi güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 rahat bırak adamı,bi hevesle aynı topiği açmış.istediği kadar güncel olabilir onun için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 çok yetersizsiniz hepiniz bi fedaykin etmiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 kafam çok güzel ve iyi ki şunu yazarken güzel; çok afedersiniz yıllardır bu forumun üyesiyim, neredeyse hiç bi küfür içeren mesajımı bulamazsınız (ya da bulursunuz?) ama orada imzası olanların topunun anasını avradını sikeyim demekten kendimi alamıyorum, tekrar çok özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 canin saolsun cemrecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 koşun beyler cemrenin kafası iyimiş !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 şu güzel adamın bile ağzını bozdunuz en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 cmrownz said: kafam çok güzel ve iyi ki şunu yazarken güzel; çok afedersiniz yıllardır bu forumun üyesiyim, neredeyse hiç bi küfür içeren mesajımı bulamazsınız (ya da bulursunuz?) ama orada imzası olanların topunun anasını avradını sikeyim demekten kendimi alamıyorum, tekrar çok özür dilerim. dogusrage gelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Ben lisede iki sene göya aldığım almancadan bir halt anlamış değilim. Önce lise düzeyinde öğretilen ingilizce, almanca, fransızca vs. diller adam gibi anlatılsın. Sonra ispanyolca, rusça gibi işe yarayabilecek diller gelsin. İmamlar kendilerine sonra kadro yaratabilir yani... Çöpten uğraşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bireysel beyinsizlikleriniz yüzünden forumu kapattırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 seçmeli olduğu sürece arapça dersi kötü bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 alfabeye de 'H' harfi yerine 'HA' getireceklerdi bir ara. bilmiyorum konuşuldumu tatildeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 k yerine de ka isteriz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Aluriel said: seçmeli olduğu sürece arapça dersi kötü bir şey değil Aluriel'i hackledim ben yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://i.imagefra.me/1c2ivjif hangi market bu, cozemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Aluriel said: seçmeli olduğu sürece arapça dersi kötü bir şey değil Merak ediyorum kim seçiyor ^^ Ders seçimleri kısa zaman içerisinde öğrencilere bırakılmalı.Ben lise, ortaokul ve ilkokul dönemimde bir çok seçmeli ders gördüm fakat hiç birini seçemedim.Sağolsun koca göbekli müdür yardımcıları yerime halletti ♥ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kimin seçeceği ne fark eder. seçme hakkı olsun da istemeyen seçmesin gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bununla birlikte ortaokulda "elektroniğe giriş" seçmeli dersi falan da istiyoruz, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 yabancı dil olcak hocam o sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 o zaman başlangıç seviyesinde Rusça, Japonca, İspanyolca falan gibi dilleri de isteriz. Ne özelliği var(!) Arapça'nın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar