Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Ohohoo

Kadro tam istediğim gibi ideal kadro şu şartlar altında.

Muslera

Eboue Ujfa Semih Balta

Kazım Selçuk Melo Emre

Baros Elmander

Çift forvet baros elmander görecez nihayet.

Yalnız fener çok enteresan bi kadro çıkartıyo. Digiturkte verilen dizilim hatalı heralde, alex daha geride bien ileri uç sağ kanat da emre falan ya da boş diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız kadro suan çok iyi bence

koyucak kim var ki.riera bence 70 de falan girmeli oyuna.ayhan ile başlasa nolcagı belli değil

iyi kadro

emre colak geçen maç 10 dakkada bile rieradan daha çok iş yaptı fs

riera ilk calımını ittire ittire 10. maçında falan attı
Sosyal ağlarda paylaş

Ben size birşey söyleyeyim mi...Kadro fena değil...Maç ne olur bilmem..Ama Ayhan'ın fizik olarak çok düşük olduğu kesin..Ayrıca derbi psikolojisinde daha da kötü oynayan bir adam..Emre bence iyi oynayacak bugün, inşallah da iyi oynar ben güveniyorum, elinden geleni yapacaktır. Riera muhtemelen etkisiz kalacaktı orda, Emre çok farklı bir düşünce, kimsenin beklemediği bir isim...2 forveti bozmaması bence en önemlisi...Fatih Terim bu maçı ben alacağım demek istiyor, Galatasaray içeride oynuyor ve saldıracak...Kadronun özeti bu şekilde....

Açık konuşayım benim hoşuma gitti kadro..Neden hoşuma gitti, çünkü hoca beklenmeyeni yapıyor, risk alıyor, çünkü biliyor ki eğer rakip sahaya yıkamazsa maçı 2 forvetle oynamazsa, Fenerbahçe maçın kontrolünü ileride alır...Bence çok mantıklı...Ayhan'ı oynatmamasını ayrıca takdir ediyorum, Emre Çolak'ı oynatması da bu takımın iki forveti var ve bu adamlar bu maç oynayacaklar mesajıdır...Galatasaray'a gereken buydu..
.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...