Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 OK saol. Sıfır stressle bu fb gs derbilerini izlemek harika oluyor. Kim atarsa atsın yihuuu diyorum hehe. Umarım manyak gibi gollü bi maç olur en az 7 gol olsun kimin kime attığı önemli değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 fener en az 4 sallıcak ya keyif alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Haydaaaa Aykut saçmalamış, kadro geldi şimdi Volkan GG-Bilica-Yobo-Ziegler Bienvennu-Baroni-Selçuk-Emre-Caner Alex Alex kaybolur defansın arasında topta tutamaz, yıpratamaz da çok kötü taktik offf Sağda Orhan-GG yapması, Bienvennu'yü ileri koyması lazımdı niye düşünmüyor ki hay böyle işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ohohoo Kadro tam istediğim gibi ideal kadro şu şartlar altında. Muslera Eboue Ujfa Semih Balta Kazım Selçuk Melo Emre Baros Elmander Çift forvet baros elmander görecez nihayet. Yalnız fener çok enteresan bi kadro çıkartıyo. Digiturkte verilen dizilim hatalı heralde, alex daha geride bien ileri uç sağ kanat da emre falan ya da boş diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu kadroyla erken gol bulabiliriz ozamanda kopar farka gider ztn fena degil bence alex servetin üstünden kafa golü atan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yok Digi'deki kadro doğru. Topuz zaten sakat. Alex forvet, Bienvennu sağ açık çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 4-4-2 oh terim yine derbi yetolugunu konusturmus. 3-4 yeriz temiz. allahtan seyredemicem bu rezilligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 off emre çolaklı harika bi kadro sürmüş sonunda ciddi bi ofansif kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 taktik kontra atağa yönelik ama hızlı top çıkarabilcek tek adam caner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Baroş'la , Emre'yle zor görünüyor. Edit : Yalnız bu derbiyi digitürk webtv kaldıramıycak , şimdiden takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yalnız kadro suan çok iyi bence koyucak kim var ki.riera bence 70 de falan girmeli oyuna.ayhan ile başlasa nolcagı belli değil iyi kadro emre colak geçen maç 10 dakkada bile rieradan daha çok iş yaptı fs riera ilk calımını ittire ittire 10. maçında falan attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Emre Çolak arkasında Hakan Balta sol tarafınız fena olmuş.Bu gece Bienvenu'nun gecesi olma ihtimali çok yüksek :)Ayrıca Baros falan süper ya artık Melo orta sahada tek başına oynar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 tam benim istediğim kadro esasen ya, beğendim ben. kazım düşündürüyo ama daha iyisi yok elde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 İdiot Adnanlar yüzünden küstürülen Hakan Şükür'ün maçtan önce anılması da ayrıca hoşuma gitti. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi ve faydalı Türk forveti ve gerçek bir Galatasaray'lı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 nerden izliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 maça karşı hislerim 0 ya yenersek iyi olur da.yenilirsek üzülmem bile sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Abi oyunda herkesi yendim şampiyon oldum gs ile, karşıma fb çıktı yenildim ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Tomas da yorumcular arasında , ne güzel Türkçe konuşuyor lan , bayadır da burada değil adam helal olsun valla hahaha :) Digitürk ten izliorz , webtv den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ben size birşey söyleyeyim mi...Kadro fena değil...Maç ne olur bilmem..Ama Ayhan'ın fizik olarak çok düşük olduğu kesin..Ayrıca derbi psikolojisinde daha da kötü oynayan bir adam..Emre bence iyi oynayacak bugün, inşallah da iyi oynar ben güveniyorum, elinden geleni yapacaktır. Riera muhtemelen etkisiz kalacaktı orda, Emre çok farklı bir düşünce, kimsenin beklemediği bir isim...2 forveti bozmaması bence en önemlisi...Fatih Terim bu maçı ben alacağım demek istiyor, Galatasaray içeride oynuyor ve saldıracak...Kadronun özeti bu şekilde.... Açık konuşayım benim hoşuma gitti kadro..Neden hoşuma gitti, çünkü hoca beklenmeyeni yapıyor, risk alıyor, çünkü biliyor ki eğer rakip sahaya yıkamazsa maçı 2 forvetle oynamazsa, Fenerbahçe maçın kontrolünü ileride alır...Bence çok mantıklı...Ayhan'ı oynatmamasını ayrıca takdir ediyorum, Emre Çolak'ı oynatması da bu takımın iki forveti var ve bu adamlar bu maç oynayacaklar mesajıdır...Galatasaray'a gereken buydu.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 teknik hata diyo abi çok sinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ayhan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 İlk golu fener atarsa , hele ki ilk yarım saatte atarsa , 3-4 gollü/farklı bir maç olur büyük ihtimalle. Hele ki sıfır yedek var GS de , FB nin Semih ve çok hızlı kontra adamı olan Dia , Stoch u var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Oynamıyor işte, iyi yaptı diyoruz:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Senin anlatımından varmış gibi de anlaşılabiliyor kadroya bakmayan için abi , ondan demiştir :) Riera'nın yerine ii ki Emre yi almış diyorsun ama Ayhan kötü diyorsun iyi ki onun yerine X var demediğin için :) Ayhan olsa 4-3-3 e dönerdik demek istedin heralde ? tek forvet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Gs 4-2-4 gibi oynayacak sanki, Selçukta Melo kadar defansif adam değil, 4-1-5 gibi bile diyebiliriz lol Bu kadar çok basarsa tehlike yaratır ama arkası da çok boş kalır. Baya karışık bir maç bekliyor bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar