DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yıllar oldu ilk defa, çok keyifli gs-fb derbisi izledik, oda şike dönemine geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ben bakarım maç için bulursam haber veririm bi de oğuz, sen ne zaman bu bölüme msg atsan hiç oynamamış olsam bile wow gametime alasım geliyo lan nasıl işlemişse artık bana ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 evet ya şu maç hd indirilip izlenir 720p filan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 mekanda gollere sevinmekten izleyemedim pek zouhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Pyro said: Adam gerçekleri söylemiş. Sen de o anlattıkları arasındasın Atakan. Ayrıca maçın full dl linki bulabilir miyiz ki? Bilen var mıdır? yok artık ya ne zaman gördün 6-0 bla bla falan yaptığımı? az yukarı bak mesela ne demişim. herkesi kendinizle karıştırmayın la :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 @Catzee, olaya çok yüzeysel bakmışsın. O nedenle saçma buluyorsun. Neyse önemli değil sence saçma başkasına göre de doğrudur. Bu gibi durumlarda görüş farklılığında sakınca yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ligtvden geniş özeti izliyorum da.şaka maka o ilk gazımız ve ebouenin golü çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ligtv'nin keşke spikersiz opsiyonu da olsa ya..Sadece maçın sesi olacak..Ya da en azından özetlerde gollerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 elmanderin bizim sahadan kaleye gidişi vard bide abi maçı izlerken böyle pozisyonlarda kendime geldiğimde mutfakta falan oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 stüdyo daire amerikan mutfaksa sorun yok red sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ev ufak ama studyo değil sdfs valla koltuktan bi fırlıyorum seke seke mutfaktan banyodan cıkıyorum hyr bu derbi öncesi hiç heycan yoktu bide.ama maç başladı mı bitiyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 cavanagh said: ben bakarım maç için bulursam haber veririm bi de oğuz, sen ne zaman bu bölüme msg atsan hiç oynamamış olsam bile wow gametime alasım geliyo lan nasıl işlemişse artık bana ahaha ahaha canımsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Teriminatör 3 ne ya dsafg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 abi dün maçın ikinci yarısının başlarına doğru kaleci aykut'u gösterdiler tribünde ve aykut gerçekten tam meme yapmalık bir tipteydi.. lütfen onu bulalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 abi o değilde neden kimse Eternal'in yazısına "CRY MOAR EZ-DİK" yazmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Manisa'da Yiğit İncedemir cezalı sanırım, adam baya sağlam oynuyordu bu sene ve Q7 dönüyor, bunlar Bjk için artı. Ege bölgesi takımları nedense pek deplasman olamıyor büyüklere karşı, muhtemelen sanılanın ve Manisa'nın formunun aksine Beşiktaş rahat sonuca gider. Frenin patlayacağı maç haftasonu İBB ile olur muhtemelen. Bjk bu maçlara fazla asılıp sakat vermez umarım, Stoke'u liderlik için yenmek zorunda çünkü. Lider olmadığı takdirde pek hoş eşleşmeler beklemiyor kartalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Fransuxa said: abi o değilde neden kimse Eternal'in yazısına "CRY MOAR EZ-DİK" yazmamış? Sallamiyo kimse de ondan. Adam wot dosemis onu mu okucaz iki saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Nomak said: aquila said: EZ DIK Masquerade said: Lİ DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 DynamicK said: fenerbahcenin gs yenmek dısında başarısı yok. yenemediklerinde gemi su alıyor. bu nedenle gs fb yenince maç için sevinip (illaki sevinicez, eğlenicez..) ileriki maçlara bakar. fb yendiğinde 10 yıl boyunca sürekli konusur. fb yenilirse de yine yenmiş gibi eğlenmek için laf atarlar. yok yenemiyorsunuz zaten, kırk yılda bir dedik alın yenin sevinin bıdıbıdı. çok leş ortam. Aynen öyle , en büyük başarıları bize karşı olan galibiyet sayılarının fazlalığı. Yenilince , elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi şuursuzca sağa sol saldırıp ağlıyorlar . Anlayışlı davranmak lazım. 20-25 milyon taraftar grubu , öfkeyle , komplo teorileriyle doldurulup yönetiliyor , normal ruh sağlıklarının bozuk olması bir çoğunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Eternal said: Masquerade said: yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF yenersin - ABORTOLO SEVONC TITITIITTI kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS HFUIADSOJDOPSGODS nasıl ezdik ama? Bak masquerade kardeş. Efendi,akıllı ve kültürlü bir Galatasaray taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim takım son 20 maçta 3 tane galibiyet almış, 11 yıldır evinde yenemiyo Fenerbahçeyi, en son da nisan 2008'de yenmiş.Benim takımım bu gün çok güzel futbol oynadı allahı var hiç bir Fenerbahçeli taraftarda "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor ama ben içimde yıllarca biriktirdiğim o hüsranları bu denli şuursuzca çıkartarak yanlış yapıyorum sanki..galatasaraya yakışmıyor sanki benim bu hareketlerim..Bu adamlara EZ-DİK dememem lazım.. adamlar benim takımımı her zaman Eziyo zaten demesi lazım. Ben şimdi böle cool olayım efendi olayım'da..Hakkaten tuttugum takımın büyüklügüne yaraşır bir hareket sergiliyim diceksin kardeş.Sen ve senin gibi tipler EZ-DİK dedikçe biz enerbahçeli taraftarlar götüyle gülüyo yavrucum. Çünkü ortadaki gerçekleri göremicek kadar kendinizi kaybetmişsiniz. Eternal yargılamış, ama kimle muhattap oluyor farkında değil... salla Eternal uyma şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Ne yargılaması la çetele mi bu her sene farklı kadrolarla maç yapılıyor.10 sene de bi kere yense bile gs yine adamın kalkıp ezdik deme hakkı var.Napçek la susacak mı futbol olm bu eğlencesi bu işin.Öyle gurur meselesi olacak birşey yok la bunda ne abartmışınız.Yendik işte mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Masquerade yargılamış, ama kimle muhattap oluyor farkında değil... salla Masquerade uyma şuna. Böyle olmuş senin yaptığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 BulletRide said: Manisa'da Yiğit İncedemir cezalı sanırım, adam baya sağlam oynuyordu bu sene ve Q7 dönüyor, bunlar Bjk için artı. Ege bölgesi takımları nedense pek deplasman olamıyor büyüklere karşı, muhtemelen sanılanın ve Manisa'nın formunun aksine Beşiktaş rahat sonuca gider. Frenin patlayacağı maç haftasonu İBB ile olur muhtemelen. Bjk bu maçlara fazla asılıp sakat vermez umarım, Stoke'u liderlik için yenmek zorunda çünkü. Lider olmadığı takdirde pek hoş eşleşmeler beklemiyor kartalı shadfhshfs silsenize şunu modlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 BulletRide said: Manisa'da Yiğit İncedemir cezalı sanırım, adam baya sağlam oynuyordu bu sene ve Q7 dönüyor, bunlar Bjk için artı. Ege bölgesi takımları nedense pek deplasman olamıyor büyüklere karşı, muhtemelen sanılanın ve Manisa'nın formunun aksine Beşiktaş rahat sonuca gider. Frenin patlayacağı maç haftasonu İBB ile olur muhtemelen. Bjk bu maçlara fazla asılıp sakat vermez umarım, Stoke'u liderlik için yenmek zorunda çünkü. Lider olmadığı takdirde pek hoş eşleşmeler beklemiyor kartalı adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Red said: oyundan cıkarken kenar çizgisine 1 metre kala forma cıkardı diye sarı kart ahahahahahah 1 ay aşağı koyacağım video çıktı ortaya bi anda yayıldı. bunu gören bazı fenerliler de ağlıyor "sarı kart" nerde diye. o video çıkmasa 1 kişi bile bıdı bıdı etmezdi sarı kart hakkında :D ha kural gereği doğru mu kart gösterilmesi, doğru. bi futbolcunun aptallığıdır formayı çıkartmak daha sahayı terketmeden ama emre'nin sarı kartı da yoktu, sarı görse noolur görmese nolur, önemsiz yani. o açıdan qq yapmayın fenerliler pls http://www.youtube.com/watch?v=EaN51Yk42dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar