Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Fenerbahçe - 07.12.2011 @ 19.30

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Pyro said:

Adam gerçekleri söylemiş. Sen de o anlattıkları arasındasın Atakan. Ayrıca maçın full dl linki bulabilir miyiz ki? Bilen var mıdır?

yok artık ya ne zaman gördün 6-0 bla bla falan yaptığımı? az yukarı bak mesela ne demişim. herkesi kendinizle karıştırmayın la :)
Sosyal ağlarda paylaş

Manisa'da Yiğit İncedemir cezalı sanırım, adam baya sağlam oynuyordu bu sene ve Q7 dönüyor, bunlar Bjk için artı.

Ege bölgesi takımları nedense pek deplasman olamıyor büyüklere karşı, muhtemelen sanılanın ve Manisa'nın formunun aksine Beşiktaş rahat sonuca gider.

Frenin patlayacağı maç haftasonu İBB ile olur muhtemelen. Bjk bu maçlara fazla asılıp sakat vermez umarım, Stoke'u liderlik için yenmek zorunda çünkü. Lider olmadığı takdirde pek hoş eşleşmeler beklemiyor kartalı
Sosyal ağlarda paylaş

DynamicK said:

fenerbahcenin gs yenmek dısında başarısı yok. yenemediklerinde gemi su alıyor.

bu nedenle gs fb yenince maç için sevinip (illaki sevinicez, eğlenicez..) ileriki maçlara bakar. fb yendiğinde 10 yıl boyunca sürekli konusur.
fb yenilirse de yine yenmiş gibi eğlenmek için laf atarlar. yok yenemiyorsunuz zaten, kırk yılda bir dedik alın yenin sevinin bıdıbıdı.

çok leş ortam.

Aynen öyle , en büyük başarıları bize karşı olan galibiyet sayılarının fazlalığı.
Yenilince , elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi şuursuzca sağa sol saldırıp ağlıyorlar . Anlayışlı davranmak lazım.

20-25 milyon taraftar grubu , öfkeyle , komplo teorileriyle doldurulup yönetiliyor , normal ruh sağlıklarının bozuk olması bir çoğunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Eternal said:

Masquerade said:

yenilirsin - ROROOROYOOYEO KAC SONO OLDO LOLOL
berabere kalirsin - 1 PUONO SOVUNUYORSONOZ OF
yenersin - ABORTOLO SEVONC

TITITIITTI

kıyamam eternal HADHSAGYHFASUSAGYHAS
HFUIADSOJDOPSGODS

nasıl ezdik ama?

Bak masquerade kardeş.

Efendi,akıllı ve kültürlü bir Galatasaray taraftarı bi iki dakika düşünür..Der ki ; Lan benim takım son 20 maçta 3 tane galibiyet almış, 11 yıldır evinde yenemiyo Fenerbahçeyi, en son da nisan 2008'de yenmiş.Benim takımım bu gün çok güzel futbol oynadı allahı var hiç bir Fenerbahçeli taraftarda "hak etmediniz" "bala göte yendiniz" demiyor tebrik ediyor ama ben içimde yıllarca biriktirdiğim o hüsranları bu denli şuursuzca çıkartarak yanlış yapıyorum sanki..galatasaraya yakışmıyor sanki benim bu hareketlerim..Bu adamlara EZ-DİK dememem lazım..
adamlar benim takımımı her zaman Eziyo zaten demesi lazım.
Ben şimdi böle cool olayım efendi olayım'da..Hakkaten tuttugum takımın büyüklügüne yaraşır bir hareket sergiliyim diceksin kardeş.Sen ve senin gibi tipler EZ-DİK dedikçe biz enerbahçeli taraftarlar götüyle gülüyo yavrucum.
Çünkü ortadaki gerçekleri göremicek kadar kendinizi kaybetmişsiniz.

Eternal yargılamış, ama kimle muhattap oluyor farkında değil... salla Eternal uyma şuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yargılaması la çetele mi bu her sene farklı kadrolarla maç yapılıyor.10 sene de bi kere yense bile gs yine adamın kalkıp ezdik deme hakkı var.Napçek la susacak mı futbol olm bu eğlencesi bu işin.Öyle gurur meselesi olacak birşey yok la bunda ne abartmışınız.Yendik işte mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Manisa'da Yiğit İncedemir cezalı sanırım, adam baya sağlam oynuyordu bu sene ve Q7 dönüyor, bunlar Bjk için artı.

Ege bölgesi takımları nedense pek deplasman olamıyor büyüklere karşı, muhtemelen sanılanın ve Manisa'nın formunun aksine Beşiktaş rahat sonuca gider.

Frenin patlayacağı maç haftasonu İBB ile olur muhtemelen. Bjk bu maçlara fazla asılıp sakat vermez umarım, Stoke'u liderlik için yenmek zorunda çünkü. Lider olmadığı takdirde pek hoş eşleşmeler beklemiyor kartalı

shadfhshfs silsenize şunu modlar
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

adam haklı beyler
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

oyundan cıkarken kenar çizgisine 1 metre kala forma cıkardı diye sarı kart ahahahahahah

1 ay aşağı koyacağım video çıktı ortaya bi anda yayıldı. bunu gören bazı fenerliler de ağlıyor "sarı kart" nerde diye. o video çıkmasa 1 kişi bile bıdı bıdı etmezdi sarı kart hakkında :D

ha kural gereği doğru mu kart gösterilmesi, doğru. bi futbolcunun aptallığıdır formayı çıkartmak daha sahayı terketmeden ama emre'nin sarı kartı da yoktu, sarı görse noolur görmese nolur, önemsiz yani. o açıdan qq yapmayın fenerliler pls

http://www.youtube.com/watch?v=EaN51Yk42dk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...