forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 rıdvan qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 seviyesizleşme totoş ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yalnız gsliler kaç senedir nasıl ezildiyse uefadan beter seviniyolar. facebookta falan. (not fbli değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Spor Toto gibi düşün , bu ligin totoşusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 mokoko said: Mithat said: Maçın adamı direk mokoko. 3-0 olan maçta gol atınca sevinen taraftar konumuna düşürdü direk takımını, şeref golüne sevindiginizi çaktırmasaydınız bari beyler. ironiden anlamayan adamlarla uğraşmak çok zor hakkaten. öeh saçmalama 2 tane mesaj birden atmışsın anladık sempatik sempatik uğraşiim dedim, amaaan galatasaraya yenilince de adet dönemli hatuna donuyorsunuz hocam sizde tamam şaka yaptın anladım bende şaka yaptıgını play off falan var hiç anlamı yok bu galibiyetin heyecan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 rıdvan hala fener böyle fener şöyle diyo yuh ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 goldbären said: yalnız gsliler kaç senedir nasıl ezildiyse uefadan beter seviniyolar. facebookta falan. (not fbli değilim) - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Creus said: "Tatar Ramazan" said: Her ne kadar Bekir bu sene çok iyi olsa da Bilica'nın oynamasına daha çok sevindim, zira adam çok daha sağlam, kasap ama sağlam ve güçlü adam. Derbide önce defansın sağlam olacak, ondan Bilica iyidir. futbol bilgine hayran kaldım. Eğer aynı maçı izlediysen Bilica'nın TR'de oynadığı en kötü maçı oynadığını da görmüşsündür, adam ruh gibi dolandı. Normalde Bilica sert-sağlam stoperdir, ayrıca Bekir ile kıyaslayınca pek bi farkta yok zaten. Detay için boş boş laf çarpmaya çalışma, olayı Aykut kendi bitirdi hem maç bitmiş gitmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yeaaaa beybiiii hem fbyi yendi hem lider oldu hemde kac aylik seytanin bacagini kirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 geldiniz gittiniz güzel oldu sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Red said: goldbären said: yalnız gsliler kaç senedir nasıl ezildiyse uefadan beter seviniyolar. facebookta falan. (not fbli değilim) - nabıyon lan zevkten topiği stalklıyon dimi ahah ayrıca gsnin üç golünün de fener maçı baskısı çekmeyen gavurların. demekki çok sıkmayınca oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Aykut korkmuş GS'den, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 fenerliler bence çok iyi oynadılar.baya üst düzey mucadele ettiler.sınırları zorladılar lakin yetemeyince yetemiyorsun işte.üzülmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Trabzon da koysun cifte bayram olsun. Arkadas ne ezdik. Fenerli arkadaslar dua etsin rencide edici olmadi skor. EZ DİK Lİ DER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 neyse 2.lige düşceğinden rövanşı yok 3ün1i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Mithat said: mokoko said: Mithat said: Maçın adamı direk mokoko. 3-0 olan maçta gol atınca sevinen taraftar konumuna düşürdü direk takımını, şeref golüne sevindiginizi çaktırmasaydınız bari beyler. ironiden anlamayan adamlarla uğraşmak çok zor hakkaten. öeh saçmalama 2 tane mesaj birden atmışsın anladık sempatik sempatik uğraşiim dedim, amaaan galatasaraya yenilince de adet dönemli hatuna donuyorsunuz hocam sizde tamam şaka yaptın anladım bende şaka yaptıgını play off falan var hiç anlamı yok bu galibiyetin heyecan yok. tmm abi sen daha iyi biliosun benden. evet çok heyecanlandım 90'da gol atınca. 3 tane daha atarız diye bekliodum o golden sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Melo'nun pipisiyle attigi golu , volkanin poposuyla topu kontrol ettigi olayla birlestirip gif yapsin biri pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 NOOOOOOOLDU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 facebook'a yazdığımı aynen kopyaliim: oha, fena ezdik ya, hiç beklemiyodum. son 10 yılın en iyi futbolunu oynamış olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ağa iyi güzel gs yendi hadi tebrik edelimde hani bizim teknik adamımızda wtf moduna soktu bizi o orta saha neydi yahu ya cristian oynatırsın ya selçuk neden 2si birden :S resmen birisi fazla geldi topla doğru düzgün bile oynamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Tabuta son çivi. haydi hayırlı traşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 EVET ŞİKE OLAMYINCA FENER NASI DA KAYBETTİ GÖRDÜNÜZ BUNDAN ÖNCEKİ ON SENE DE GESENİN HAKKIYDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Yok öyle heyecan degil sinir heyecanı daha çok bir şeyleri kırma arzusu falan anlamında. Alışık degil bünyeniz bize yenilmeye kaldıramamışsınız. İlkinde anlatamadım ikincide anlatayım net konuşayim uzamasın fener-gs gibi saçma bir sebepten kavga etmeyi hiç sevmeyen biriyim birlik beraberlik dostluk mesajı veriyorum 'mesajında heh gol attık yenicez' ironisi yaptıgını anladım ve sana aynı şekilde sarkastik cevap verdim hani amaan yenilsen ne yazar şeklinde sonra sen pms cevap verince bunları izah etmek zorunda kaldım. Kısaca fenerin galatasarayın abv senın canın sagolsun mokokocum sizin stada gelir orda da biz yeriz 3 tane nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yazık la ne sevinmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar