mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yok abi bitti bu maç. en fazla 1 tane atarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bu arada semih kaya hakkaten 1-2 zorlama pas harici hatasız yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Bence faul yok 2. golde, Bilica kız gibi düşünce faul alırım sandı ama hesabı tutmadı. Maçtan önceki gece nerelerde ne boklar yediyse artık ölü gibi oynuyor Bilica, bişiler yapacağı belliydi gole kadar zaten. İşin asıl pis tarafı ilk golü Ziegler ve Yobo'nun yani en güçlü olduğumuz taraftan yemiş olmamız. Burda kızılacak tek kişi Aykut'tur, saçmasapan bir taktikle Alex'i defansın kucağına oturttu, adamı tamamen etkisiz hale soktu, tüm pas alışverişimizin kilit adamını kendi eliyle yok etti. Bienvenu'yü ise kanata koydu ki adamın kanatla alakası yok, dağıldı gitti ortalıkta. Adam gibi Orhan-Gökhan kanadı yapmalıydı, ama icat çıkardı başımıza bezevenk. İşin başka tarafı da Emre-Selçuk-Baroni göbeği ne hücum yapıyor ne defans, biraz Emre didiniyor o kadar. Alexte göbekte olmayınca orta saha diye bişi kalmadı. Bunca terslik varken maç 2-0 biterse yine iyidir... geçmiş olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Ayhan mayhan girerse yakarım şu an ortalığı yalnız...Takır takır oynuyor işte takım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 semih ile stoch girsin selçuk ile bienvenu yerine. gerçi gol şansımız azalıyo ama yapacak birşey yok. rakip sağ kanadını kullanmamız lazım. cristian da çıkabilir. ah bekir sakatlanacak zaman mıydı be ? bekir'e de bu cümleleri kurduk ya takımın haline bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 melonun bonservisini şu maçtan sonra alsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 topuz çok büyük eksiklik ya. sırf mücadelesi bile yetiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yargı var galiba ulan keşke izleyeydim macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Aman oyundan forvet cikarip geriye yaslanmayalim da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 70 de falan soksun ayhanı.umarım öyle yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Stoch-Dia-Semih in Bienvenu-Cristian-Caner out olsa bile zor artık bu saatten sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 elmander bu maçta niye oynuyor rakibinin ayağına bastigi için 2 mac ceza almamış mıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Oha Emre'yi çıkardı, yegane hem mücadele eden hem pas atabilen adam gitti, gz Aykut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 emre niye çıktı yahu??? aykut iyisin güzelsinde anlamadım valla şu maçta yaptığın işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hic adetim degildir mac izlemek ama yeni evimde lig tv var oturdum izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 oha dışarı çıkmıştım eve yeni geldim, ne yapmış gs safasd izleyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 2dir selçuktan müthiş vücut çalımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 pozisyona girmişiz sanırım doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 zaten kadro ustunlugu gsdeydi birde dizilis hatası yapan aykutu ekleyince 2-0 oldu simdi gs anadolu takımı gibi kapansa bile bırakmaz gibime geliyor surdan macı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 KEŞKE BENDE İZLEYEBİLSEM BİR ŞEKİLDE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Takım orjinal dizilimine dönünce, Alex ortaya gelince biraz denge geldi maça. Ama Bilica çıksın kimse girmese de olur, adam iyice sıvadı. Baroni ondan hızlı geri gelip top kapıyor, Bilica yine yerlerde. Bana kalsa bu hödüğü çıkarır yerine Dia'yı alırım, Gökhan'ı stopere çekerim, geçmişte oynamışlığı var orada becerir Gökhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ne dicitürküm var ne de vebtivim KEŞKE BEN DE İZLEYEBİLSEYDİM... KEŞKE ARKADAŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar