aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 30 sene oldu, cikmayan boku kalmadi, simdi mmosuna mi takildin? film serisi de duruyo yerinde, biseyi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 abi diğerlerine hadi bir yere kadar eyvallah da, mmo ne abi, sw mmo hauha. tabiki sarıcam, gerçi umrumda değil oynanayan oynasın o ayrı konu. fakat böyle wow gibi görünce. quest yapıyosun vs. cidden milletin karnı doyuyor ya. sene kaç hala 5 adam öldürdüm questi aldım oraya gittim level atladım vs. hadi wow u bir yere kadar oynadık. warcraft dan çıktı fakat olmuştu yani wow. mmorpg devrinde bir devrimdi wow. gerçi bunu biraz bizim jenerasyon kafasında düşünüp, söylemiş olabilirim. adamların potansiyel playerı sonuçta yeni nesilde olabilir. ama bu forumun yaş ortalaması 20+ yanlış anlamayın bu benim kişisel görüşüm, bu oyunla zaman kaybetmeyin abi. emek vermeyin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Şubatta 3D olarakta izleyeceğiz insallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 senin kafan karismis baya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Oyunu zaman ve emek kaybı olarak görecek kadar ciddiye almıyoruz yalnız. Wowu hiç bi zaman emek olarak görmedim ben, girdim arkadaşlarla eğlendim bazen e-peen kastım bazen yetemedim rokete öldüm. Bu da öyle giricem coruscant meydanı beğenicem, quest yapıcam pvp yapıcam, craftta epix recepie bulunca sevinicem falan. Bi süre sonra bayar bırakırız wowa döneriz, ama iş değil ki bu emek olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ulan gene cool siz oldunuz be sonunda. zalım dünya. ben yatar. @axedice oyun için anasını babsını dizen var moruk asfd. sen olayın temposunu yakalamış olabilirsin; ama inanki oyunu çok daha farklı gören insanlarda var yani. ps: ölen var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Sen öldün mü? Hayır. Gel oyna ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 >this game is WoW from 5 years ago >implying that's not what I want oyunun özeti bu şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sparkçım. çıkan çıkacak bütün oyunları kötülüyosun sonra en çok sen oynuyorsun. Övdüğün savunmaktan yırtıldığın oyunlarıda ilk sen bırakıyosun. üsteleme bu kadar. tutarsızlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Saeros said: ilk star wars filmimi izlediğimde 5 yaşındaydım . oluşan boşlukla nasıl başa çıkacağımı bilemiyordum. içimde bir kıpırtı olmadı. çok uzun yazdım bağışlayın, fakat içimdekileri dökmem gerekiyordu. umarım beni bu derece hayalkırıklığına uğratan bu oyun başka star wars hayranlarında aynı etkiyi göstermemiştir. iyi forumlar Keşke SWG oynamasaydın ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Beğenmeyen oynamaz bu kadar basit. Veya oynar trollar fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Betadan sonra oyuna 50 milyon dolar donate yaptım;oyunu adam gibi yapsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Exodous said: Betadan sonra oyuna 50 milyon dolar donate yaptım;oyunu adam gibi yapsınlar diye. like a boss.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Betadan önce oynamıycam diyordum. Beta oynadıktan sonra direk pre order ettim ve 7 ay emek verdiğim mmo yu birdaha açmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Vingthor said: sparkçım. çıkan çıkacak bütün oyunları kötülüyosun sonra en çok sen oynuyorsun. Övdüğün savunmaktan yırtıldığın oyunlarıda ilk sen bırakıyosun. üsteleme bu kadar. tutarsızlık var. mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 şu pvp olayının kütüklüğüne değinecek onaylayacak ya da aksini açıklayacak birisi yok mu, -videolarda gördüğüm kadarıyla millet kütük gibi durarak birbiriyle savaşıyor, arkasına geçeyim, line of sight yapayım, zıpliyim hop oraya hop buraya demiyor gibi, karşılıklı durup skill basıyorlar gibi bir hava var bu durum adamların acemiliği mi, yoksa genel olarak pvp combatlar böyle mi yaşanacak, 2 range karşılıklı geçip skill mi basacak yani biri yatana kadar. yok o izlediklerin mal, wow'daki gibi battlegroundlarda hop oraya hop buraya koşup ekşına doyacaz diyorsanız almayı düşünecem ciddi ciddi, yok pasif ve sıkıcı bir pvp varsa üzülerek gw2'yi bekleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 benim izlediğim pvp videolarında milelt atlayıp zırplıodu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Sparkcaster said: Vingthor said: sparkçım. çıkan çıkacak bütün oyunları kötülüyosun sonra en çok sen oynuyorsun. Övdüğün savunmaktan yırtıldığın oyunlarıda ilk sen bırakıyosun. üsteleme bu kadar. tutarsızlık var. mesela?rift gdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 pvp olayına açıklık getirelim.. hareketsizlik konusunda milletin acemlikleri var o ayrı..bununla birlikte auto attack yok bu yüzden en az bir tuşunuz autoattack gibi kullandığınız filler skiline atanıyor.Az buz da skill yok hani..gani gani özellikler var.userbar doluyor haliyle.cc lerinizi klavyede 6-7 ye koymak durumunda kalıyorsunuz, buda WASD klavyecilerini durup skili basmaya itiyor.. eh malumunuz range class da çok fazla, uzak dps temiz dps..cover mekaniklerinin avantajları için sabit durmalısınız gibi bir çok faktör var. ancak kütük gibi durmak diyemem.. ve eğer taktiksel planlama,line of sight gibi aksiyonlara girmek isteyen daha teknik düşünen arkadaşlar smuggler veya imperial agent oynayabilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 pvp'nin kökünü kazıyacak classlar var mı sizce, genel olarak çok ezilen class olmasa esasında her türlü classı zaman içinde oynamak için motivasyon olur. açık ara domine edip fixlenene kadar iç bayacak bir dengesizlik gördünüz mü pvp'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Masquerade said: rift gdfg. 6 aydan fazla oynadım rift, ne kadar oynamam gerekiyor minimum ki hala arkasındayım, rift wowdan fersah fersah kaliteli bir oyun motoru dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 aente said: pvp'nin kökünü kazıyacak classlar var mı sizce, genel olarak çok ezilen class olmasa esasında her türlü classı zaman içinde oynamak için motivasyon olur. açık ara domine edip fixlenene kadar iç bayacak bir dengesizlik gördünüz mü pvp'de? en azından lvl 20 ye kadar ben görmedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 betadan sonra almaktan vazgeçenlerin adreslerini tespit ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 deno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felfecir Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ya kesinlikle almam gözüyle bakıyordum, ama 2 gün beta oynayınca işler değişti biraz. ama hala paraya kıyamıyorum. wow ve rift'den aşırı baymış biri olarak, alsam eğlenir miyim sizce? yoksa "aynı kafa abi, wow ve rift'den baydıysan 2 aya bundan da bezersin" mi diyorsunuz? wow like oyunlardan daha farklı geldi gözüme çünkü, o yüzden tereddütte kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar