aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 #direnatilgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 ben malum yerlerden çıktığı gibi izledim bekleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Şu anda İstinye Park imax en arkanın en ortasındayım. Beş kuruş para vermedimik ve erken izliyoruz çok keyfim yerinde iyi geldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Ya güzeldi de, nedir yani olayları biraz değiştirelim de twist olsun takıntısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2013 Viktor said: yok khaaaaaaaaaan diil dendiydi en son http://www.youtube.com/watch?v=wRnSnfiUI54 http://www.youtube.com/watch?v=nV9jqtHbAK4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 isik parlamasindan midem bulandi, abv abraam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 2013te izlediğim en iyi filmdi, en azından en iyi aymeks filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 3.sünde ne yapacaklar merak ediyorum ben açıkçası. Biraz klingon savaşlarına girseler. Çünkü orjinal seride Kirk klingonlarla yapılan savaşlarda inanılmaz başarılar göstermiş biri olarak biliniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 bu hafta gideyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 git bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Film şuana kadar gördüğüm en iyi 3D kullanımına sahipti resmen. En akıllıca şekilde kullanmışlar. Partikül efektleri, tozlar, ışık yansımaları ile derinlik katmışlar, Enterprise'ın warp drive'a girerken esnemesi falan deli keyifliydi. Çok iyi filmdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 müzikleride şahaneydi. her sahneye bu kadar uyumlu müziklerin olması harikaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 bir sonraki savaşta klingon savaşları geliyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 enterprise Banamı öyle geldi yoksa film boyunca enterprise hic ateş açmadımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Doğru Sana öyle gelmiyor, her durumda Enterprise in ağzına ağzına vurdular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 enterprise savaşmaya fırsatı olmadı ki warp hızında kalkanları yokken marcusun gemisi tüm sistemlerini bitirdi enterprisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Aslında o evreni gezmeye o Dreadnought lardan bir tane vereceklerdi, nasıl olsa herşeyi değiştiriyorlar Star Trek te ve akabinde dizisi çekildiğinde her karşılaştığı ırkın ağzını kırma üzerine olacaktı. O zaman güzel olurdu bak. Prime directive: Ağzını kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 aymeks de izledim. film güzel 7.5/10 would bang. amma lakinki ilk filmin daha güzel olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Film güzel ama Kan muhabbet baya dandikti adam direk ölümsüz oralar çok saçma geldi bana. Gerisi iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 güzel filmdi, 3d efektler de baya başarılıydı. sinemada izlemeye film arayanlar gitsin direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 khan Abiii spock'ın khaaaaan diye bağırması efsaneydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 benedict cumberbatch her filmde oynasın. hep kötü adamı oynasın. hep oynasın. Benedict Timothy Carlton Cumberbatch, ismi bile heybetli koçum benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 off izleyeyim dedim vizyondan kalkmış çoğu yerde. en son seansa üç beş yer kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Soru Bunlar kendilerini gemiden gemiye fırlatırken Khan ın sonradan ele geçirdiği geminin shieldlar kapalı mıydı, yoksa shield dediğin mantık olarak katı cisimleri de engeller, fakir sümüğü gibi niye yapışmadılar shield e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 işte ben de günlerdir, gecelerdir onu düşünüyorum. işin içinden çıkamıyorum bir türlü. http://e-nidhi.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/11/sleepless1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar