Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Trek Into Darkness (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

abi ABD'de Hobbit'ten önce Man Of Steel fragmanı yayınlanıyor sonra 6 dakikalık prologue falan.

Bizde 120 tane maximum kart reklamı izleyeceğiz.

bu nasıl bir doğru tespit

adam gider ayak 2012'inin en doğru tespitini yapmış sdfs
Mesaj tarihi:
star trek'in bir geyiği vardır, bir film güzel olur ertesi kötü, ondan sonraki iyi, sonraki gene kötü.
2. film kötü olur diycem ama benedict var lan!
Mesaj tarihi:
Abrams lens flare in bokunu çıkarmasa bu film iyi olacak. İlk filmde neredeyse lens flaresiz sahne yok gibiydi. Gerçi kendi de kabul etti abarttığını ama korkuyorum adamda takıntı oldu, imzası oldu resmen.
Mesaj tarihi:

bencede o kadar güzel bi hatun değil.zaten nerden fırladı onuda anlamadım :P 78 liymiş avatar filmine kadar kim olduğunu bilmiyordum bile avatarla parladı heralde

Mesaj tarihi:
zaten paticiğe göre bir tek büyük memeli kızlar (kate upton mudur nedir var ya) ya da victoria secret'ta diye ünlü olan anoreksiya nervoza kızlar güzel,
geri kalan çirkin.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

abi ABD'de Hobbit'ten önce Man Of Steel fragmanı yayınlanıyor sonra 6 dakikalık prologue falan.

Bizde 120 tane maximum kart reklamı izleyeceğiz.

Böyle beklerken adamlar gayet Star Trek preview gösterdiler 7-8 dakikalık. Güzeldi oda hatta baya.
Mesaj tarihi:
Bone said:

zaten paticiğe göre bir tek büyük memeli kızlar (kate upton mudur nedir var ya) ya da victoria secret'ta diye ünlü olan anoreksiya nervoza kızlar güzel,
geri kalan çirkin.

hatun hoşuna gitmiş olabilir ama böyle ümitsiz savunmalar yapma. bildiğin hiç bir albenisi olmayan bir hatun için film izlemişsin işte :P
  • Yeni Oluştur...