scorch Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 LathspeLL said: abi ABD'de Hobbit'ten önce Man Of Steel fragmanı yayınlanıyor sonra 6 dakikalık prologue falan. Bizde 120 tane maximum kart reklamı izleyeceğiz. bu nasıl bir doğru tespit adam gider ayak 2012'inin en doğru tespitini yapmış sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 seraphiel said: sırf simon pegg var diye izlediğim bi filmdi star trek ama eğlenceli bulmuştum. ^ bu sefer bi de benedict eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 star trek'in bir geyiği vardır, bir film güzel olur ertesi kötü, ondan sonraki iyi, sonraki gene kötü. 2. film kötü olur diycem ama benedict var lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Abrams lens flare in bokunu çıkarmasa bu film iyi olacak. İlk filmde neredeyse lens flaresiz sahne yok gibiydi. Gerçi kendi de kabul etti abarttığını ama korkuyorum adamda takıntı oldu, imzası oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 uzayda oyle oluyo, sen bilmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ben thor var dıye ızledım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Thor için film seçip izlemek, ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 ben sırf zoe saldana var diye izlemiştim, film ve oyuncular beklediğimden de iyi çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Thor için izlerim o kadın için izlemem abi, ne ettin ya http://images5.fanpop.com/image/photos/28800000/Saldana-zoe-saldana-28824087-500-592.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 DarKRideR said: Thor için film seçip izlemek, ALERT ıs ıs ıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 DarKRideR said: Thor için izlerim o kadın için izlemem abi, ne ettin ya patinin gay forumu olduğunu unutmuşum. http://i.imgur.com/ZVAYt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bana da o kadar makyaj yapıp, cgi kullansalar benimde giderim olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bencede o kadar güzel bi hatun değil.zaten nerden fırladı onuda anlamadım :P 78 liymiş avatar filmine kadar kim olduğunu bilmiyordum bile avatarla parladı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 zaten paticiğe göre bir tek büyük memeli kızlar (kate upton mudur nedir var ya) ya da victoria secret'ta diye ünlü olan anoreksiya nervoza kızlar güzel, geri kalan çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 bana bütün kızlar güzel de üsteki sırf alın nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 fizigi cok hosuma gidiyo bu hanimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 LathspeLL said: abi ABD'de Hobbit'ten önce Man Of Steel fragmanı yayınlanıyor sonra 6 dakikalık prologue falan. Bizde 120 tane maximum kart reklamı izleyeceğiz. Böyle beklerken adamlar gayet Star Trek preview gösterdiler 7-8 dakikalık. Güzeldi oda hatta baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Aynen, ben de şaşırdım acaip. Çok iyiydi preview, film bomba gibi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hvpebIEkuPQ imax preview koymuşlar youtube a cam versiyonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 bir an herkes yanlış filme mi geldik diye düşünmedi değil. preview süperdi cidden. fragman kısmı kötüydü ama konulu kısım baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=r5gdbUC9mWU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hep intikam bunlarin konusu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=hvpebIEkuPQ imax preview koymuşlar youtube a cam versiyonunu yeni link varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bone said: zaten paticiğe göre bir tek büyük memeli kızlar (kate upton mudur nedir var ya) ya da victoria secret'ta diye ünlü olan anoreksiya nervoza kızlar güzel, geri kalan çirkin. hatun hoşuna gitmiş olabilir ama böyle ümitsiz savunmalar yapma. bildiğin hiç bir albenisi olmayan bir hatun için film izlemişsin işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=r5gdbUC9mWU Kirk'ün camın arkasından Spock'ın elini tutmaya çalıştığı an... (Tabi Spock olduğu görünmüyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar