iarwain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iarwain said: fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil. şu dediğin mantıklı yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 polonya iyi aslında sürpriz yapabilir, ha yapacakları sürpriz en fazla çeyrek final olur orası ayrı :D ukrayna cidden çöp, ülkede de o kadar çok rezillik yaşanıyormuş ki yani okudukça bize vermemek için kasıyorlar ya şu turnuvayı, yazıklar olsun diyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iarwain said: fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil. bu gidişle bizde anca öyle katılıcaz kalsın boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Turnuvada Leichester City'nin Inter Milan'dan daha çok oyuncusu yer alıyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Vingthor said: artık ingiltere alsın. LAMPARDIM BİRDE DÜNYEVİ KUPA GÖRSÜNzaa. Lampard ve Cahill kadrodan cikarildi. Onlarin yerine Jordan Henderson ve Martin Kelly davet edildi. Cahill'in sakatlandigi pozisyon agir kufurluk yalniz. Cenesi catladi adamin acaip gereksiz bi pozisyonda http://www.youtube.com/watch?v=Sw1AfZDKTjc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iarwain said: fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil. Polonya'nın hücum hattı Lewandovski-Obraniak-Kuba oldukça her daim süpriz yapabilir, fakat Ukrayna'nın şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Görseller çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 İngiltereye taş atmışlar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 BiTcH_oFBaT said: Görseller çok iyişahaneymiş bunlar. ntvspor da marca çakması da olsa güzel bi takvim yapmış. kullanışlı gayet: http://www.ntvspor.net/Euro2012TurnuvaMerkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oo ntvspor sonunda kayda değer bir şey yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 millet, bu kadrolar hakkında nereden bilgi alabiliriz? özellikle polonya, irlanda gibi takımlarda kimler oynar kimler oynamaz? onun dışında bile italya'da bile birsürü yepyeni oyuncu var. tabii ben de uzun zamandır takip etmiyorum o da ayrı birşey ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 fantasyde kimi aliim diyosun yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yani =) hiç ama hiç tanımadığım adamlar var, e malum bütçe de kısıtlı, öğrenciyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 forvete elmanderi koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 BiTcH_oFBaT said: Görseller çok iyi isvecin altına sarar 2012/2013 yaz zerre sırıtmaz yani nasıl torpilli bir millet aklim alamayor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 haydi beyler cipsleri falan stoklayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kalbimiz Johan'lı İsveç ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gerrard başkanımıza nasip olsun şu kupayı kaldırmak dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Red said: forvete elmanderi koyun sakat hacı, oynayıp oynamayacağı belli değil gerçi ama oynayabilirde ucuz diye onu koymuştum, sonra çıkarıp gekas'ı aldım tamamen duygusal sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 guernica said: gerrard başkanımıza nasip olsun şu kupayı kaldırmak dinimiz amin. inşallah, kalbimiz onlarla ama hollanda vurup geçecek diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben cekle polanya bu aksam alir diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Tersten alfabetik başlasaydı bari gruplar, ilk gün heyecanıyla bok gibi maçlar izleyecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 harbiden açılış grubu adamı futboldan soğutur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kaspar said: Vingthor said: artık ingiltere alsın. LAMPARDIM BİRDE DÜNYEVİ KUPA GÖRSÜNzaa. Lampard ve Cahill kadrodan cikarildi. Onlarin yerine Jordan Henderson ve Martin Kelly davet edildi. Cahill'in sakatlandigi pozisyon agir kufurluk yalniz. Cenesi catladi adamin acaip gereksiz bi pozisyonda http://www.youtube.com/watch?v=Sw1AfZDKTjc şu çok kötüymüş be hem de hazırlık maçında yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar