iarwain Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iarwain said: fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil. şu dediğin mantıklı yani? :D
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 polonya iyi aslında sürpriz yapabilir, ha yapacakları sürpriz en fazla çeyrek final olur orası ayrı :D ukrayna cidden çöp, ülkede de o kadar çok rezillik yaşanıyormuş ki yani okudukça bize vermemek için kasıyorlar ya şu turnuvayı, yazıklar olsun diyorum ...
S-H Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iarwain said: fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil. bu gidişle bizde anca öyle katılıcaz kalsın boşver.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Turnuvada Leichester City'nin Inter Milan'dan daha çok oyuncusu yer alıyormuş :P
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Vingthor said: artık ingiltere alsın. LAMPARDIM BİRDE DÜNYEVİ KUPA GÖRSÜNzaa. Lampard ve Cahill kadrodan cikarildi. Onlarin yerine Jordan Henderson ve Martin Kelly davet edildi. Cahill'in sakatlandigi pozisyon agir kufurluk yalniz. Cenesi catladi adamin acaip gereksiz bi pozisyonda http://www.youtube.com/watch?v=Sw1AfZDKTjc
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 iarwain said: fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil. Polonya'nın hücum hattı Lewandovski-Obraniak-Kuba oldukça her daim süpriz yapabilir, fakat Ukrayna'nın şansı yok
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 BiTcH_oFBaT said: Görseller çok iyişahaneymiş bunlar. ntvspor da marca çakması da olsa güzel bi takvim yapmış. kullanışlı gayet: http://www.ntvspor.net/Euro2012TurnuvaMerkezi
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oo ntvspor sonunda kayda değer bir şey yapmış
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 millet, bu kadrolar hakkında nereden bilgi alabiliriz? özellikle polonya, irlanda gibi takımlarda kimler oynar kimler oynamaz? onun dışında bile italya'da bile birsürü yepyeni oyuncu var. tabii ben de uzun zamandır takip etmiyorum o da ayrı birşey ama...
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 fantasyde kimi aliim diyosun yani =)
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yani =) hiç ama hiç tanımadığım adamlar var, e malum bütçe de kısıtlı, öğrenciyiz...
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 BiTcH_oFBaT said: Görseller çok iyi isvecin altına sarar 2012/2013 yaz zerre sırıtmaz yani nasıl torpilli bir millet aklim alamayor
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 haydi beyler cipsleri falan stoklayın
guernica Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gerrard başkanımıza nasip olsun şu kupayı kaldırmak dinimiz amin.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Red said: forvete elmanderi koyun sakat hacı, oynayıp oynamayacağı belli değil gerçi ama oynayabilirde ucuz diye onu koymuştum, sonra çıkarıp gekas'ı aldım tamamen duygusal sadfdsa
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 guernica said: gerrard başkanımıza nasip olsun şu kupayı kaldırmak dinimiz amin. inşallah, kalbimiz onlarla ama hollanda vurup geçecek diyorum bende
Seele Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben cekle polanya bu aksam alir diyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Tersten alfabetik başlasaydı bari gruplar, ilk gün heyecanıyla bok gibi maçlar izleyecez
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 harbiden açılış grubu adamı futboldan soğutur.
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kaspar said: Vingthor said: artık ingiltere alsın. LAMPARDIM BİRDE DÜNYEVİ KUPA GÖRSÜNzaa. Lampard ve Cahill kadrodan cikarildi. Onlarin yerine Jordan Henderson ve Martin Kelly davet edildi. Cahill'in sakatlandigi pozisyon agir kufurluk yalniz. Cenesi catladi adamin acaip gereksiz bi pozisyonda http://www.youtube.com/watch?v=Sw1AfZDKTjc şu çok kötüymüş be hem de hazırlık maçında yazık olmuş
Öne çıkan mesajlar