Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2012

Kaspar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iarwain said:

fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil.

şu dediğin mantıklı yani? :D
Mesaj tarihi:
polonya iyi aslında sürpriz yapabilir, ha yapacakları sürpriz en fazla çeyrek final olur orası ayrı :D

ukrayna cidden çöp, ülkede de o kadar çok rezillik yaşanıyormuş ki yani okudukça bize vermemek için kasıyorlar ya şu turnuvayı, yazıklar olsun diyorum ...
Mesaj tarihi:
iarwain said:

fifa/uefa şu ev sahiplerinin doğrudan katılma olayını kaldırsın artık.Ukrayna bildiğin çöp ya.Polonya da çok farklı değil.

bu gidişle bizde anca öyle katılıcaz kalsın boşver.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

artık ingiltere alsın. LAMPARDIM BİRDE DÜNYEVİ KUPA GÖRSÜN
zaa.
Lampard ve Cahill kadrodan cikarildi. Onlarin yerine Jordan Henderson ve Martin Kelly davet edildi.
Cahill'in sakatlandigi pozisyon agir kufurluk yalniz. Cenesi catladi adamin acaip gereksiz bi pozisyonda
http://www.youtube.com/watch?v=Sw1AfZDKTjc
Mesaj tarihi:
iarwain said:

Polonya'nın hücum hattı Lewandovski-Obraniak-Kuba oldukça her daim süpriz yapabilir, fakat Ukrayna'nın şansı yok
Mesaj tarihi:
millet, bu kadrolar hakkında nereden bilgi alabiliriz? özellikle polonya, irlanda gibi takımlarda kimler oynar kimler oynamaz? onun dışında bile italya'da bile birsürü yepyeni oyuncu var. tabii ben de uzun zamandır takip etmiyorum o da ayrı birşey ama...
Mesaj tarihi:
Red said:

forvete elmanderi koyun

sakat hacı, oynayıp oynamayacağı belli değil gerçi ama oynayabilirde

ucuz diye onu koymuştum, sonra çıkarıp gekas'ı aldım tamamen duygusal sadfdsa
Mesaj tarihi:
Kaspar said:

Vingthor said:

artık ingiltere alsın. LAMPARDIM BİRDE DÜNYEVİ KUPA GÖRSÜN
zaa.
Lampard ve Cahill kadrodan cikarildi. Onlarin yerine Jordan Henderson ve Martin Kelly davet edildi.
Cahill'in sakatlandigi pozisyon agir kufurluk yalniz. Cenesi catladi adamin acaip gereksiz bi pozisyonda
http://www.youtube.com/watch?v=Sw1AfZDKTjc

şu çok kötüymüş be

hem de hazırlık maçında

yazık olmuş
  • Yeni Oluştur...