SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Fenerliden gelecek oyun toplamı ne ki oy korkusundan yapamasınlar. Bu yasanın geçmesi yüzsüzlük resmen, ve bütün vekiller yüzsüz bu mecliste gördük ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 sırf oy korkusu mu arkada ne paralar ne lobi çalışmaları dönüyor allah bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 SeaGle said: Fenerliden gelecek oyun toplamı ne ki oy korkusundan yapamasınlar. Bu yasanın geçmesi yüzsüzlük resmen, ve bütün vekiller yüzsüz bu mecliste gördük ki.Adamın derdi tek olmak Fenerliler oy vermese büyük bir kısım tabiki de yerinden olmaz ama o oy potansiyelini de çöpe atmak istemez doğal olarak. Ayrıca arka perde de dönen para,rant,lobi de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 e arınç daha dün tvde artık bizden başka bi yasa önerisi falan cıkmaz diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Türk halkı neleri unuttu da oy verdi bi fener bjk veya xx kulübü yüzünden mi oyunun değerini anlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yasa değişmeden bir daha cumhurbaşkanına yollanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 aynı şey abi.daha da ugraşmayız tarzı konustu arınç.ne diye ısrarla gönderiyorlar o zaman tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 akp zaten istemiyor bu yasanın değişmesini.. hani işi hepten yokuşa sürücek şimdi bi üst mahkemeye gidicek olay cumhurbaşkanı yine istemezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Absolut said: Türk halkı neleri unuttu da oy verdi bi fener bjk veya xx kulübü yüzünden mi oyunun değerini anlayacak. 25 milyon mensubu olan bir sivil toplum örgütünden bahsediyoruz burada.Saraçoğlu'nda ters asılan bir pankart vardı sandıkta görüşürüz Mesut Bey diye zamanında.Bu ülkede takım taraftarı olmak ve taraftarı olduğun takıma yapılan siyasi kanat yorumları eğer ters bir durum yaratıyorsa seçimde kullanılacak oyun yönünü değiştirir çok büyük bir kitle için çünkü siyasi görüşü çok sağlam temellere dayanmayan çok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 25 milyonun 8-9 milyonu oy kullanamayan çocuk 6-7 milyonu ise yaş olarak fener umrunda olmayan kesim seçimler zamanı. Yani 25 milyon oy potansiyeli falan yok fenerin. Kaldıki birçok fenerli bu şike davasında haklı da buluyor olanları. Sonuçta fenerden dolayı AKPye oy vermeyecek olan kesim taş çatlasın 1-1.5milyon olur en fazla ki bu bile büyük bir hayal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 lucifel hakkaten hayal alemlerine dalmış klasik bir genç fenerli tavrı sergiliyor.25 milyon fenerliyiz tripleri bi tribün dolusu adama benzemez yani 25 milyon büyük rakamlar. bu mantıkla 30 milyon gslide akpye sempati duyup oy verirler.problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Sırf Fenerli fırıncılar protesto etse bigün ekmek çıkarmasa, tüm ülke acından ölür be heheheyttt!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 her şeyi anlıyorum da cidden fenerin taraftar sayısının az olduğunu iddia edenleri anlamıyorum. 70 milyon nüfus desen, bunun 5 milyonu takım tutmasa 5 milyonu bebek yaşta olsa 10 milyonu çıkar. 60 kalıyor geriye. bunun 20-20-20 ayrılmadığı açık. 15-20 arası fener 15-20 arası gs 5-10 arası beşiktaş veya yok 10-15 arası beşiktaş. 3-5 arası da trabzon desen tamamdır işte. mantıklı olması gereken budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ya mesele taraftar sayısı değil.diyelim 50 milyon fenerli var.hepsinin sandıkta böyle etkili olabilceğini düşünmek saçma hele ki akpye oy vermemek için onca sebep varken sırf fenerbahçesi için böyle direk karar alan zekası düşüklerin olma ihitmali bile üzücü tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 benim koyu akpli ve fenerli peder mavi ekran verdi bu surecte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 mavi ekran verebilir.ama sandıkta gidip oyunu verir.koyu akpli adamın gidip fenerbahçe şike yaptıgı ve cezalandırıldıgı için chp veya türevlerine oy basacagına inanmıyorum anca ergen genç fenerliler yapabilir yeni 18 yaşına girmişler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Red said: lucifel hakkaten hayal alemlerine dalmış klasik bir genç fenerli tavrı sergiliyor.25 milyon fenerliyiz tripleri bi tribün dolusu adama benzemez yani 25 milyon büyük rakamlar. bu mantıkla 30 milyon gslide akpye sempati duyup oy verirler.problem yok Düz mantığınız bu kadar işte.Yerel seçimleri bölge bölge düşünmek düz mantığınızın dışında kalmaktan öte gitmemiş. Ben demiyorum ki oy vermezler Akp düşer.Fakat diyorum ki büyük bit oy potansiyelini hiçe saymak da istemezler.Denge kurmak zorundalar. Bu yüzden de bu yasa geçer 1 milyon Fenerbahçe taraftarrının oyunu kaybettiğini dşünsenize küçük bir rakam gibi duruyor 40 milyon seçmeni olan bir ülke için ama öyle değil. Sandıkta başa baş gidilen yerlerde dezavantaj sağlar böyle birşey.Geçen seçimlerde aldığı belediyeleri il ilçe bazında fark etmez kaybetmek sorun yaratabilir parti içinde bu da etken olur. Hayal dünyası ile ne alakası var gayet realist ve gayet olabilirliği olan bir durum.Hani desem ki bütün Fenerbahçeli taraftarlar oy kullanmaz o zaman götünüzle gülün anlarımda daha mantığı anlamadan konuşmak da manidar bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Kıçımızdan istatistikler yaratmaya devam edelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 abiler ttarena mevzusundan akp birşey kaybetti mi ? örnek bu da.şike yada başka bir mevzu.ben inanmıyorum oy potansiyeli olayına arada 3-5 insan illa cıkar belki ama.80 milyonluk ülkede birşeyleri degiştirmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Red said: ya mesele taraftar sayısı değil.diyelim 50 milyon fenerli var.hepsinin sandıkta böyle etkili olabilceğini düşünmek saçma hele ki akpye oy vermemek için onca sebep varken sırf fenerbahçesi için böyle direk karar alan zekası düşüklerin olma ihitmali bile üzücü tabiZaten ben böyle bir etkinin olmayacağını sen nasıl düşünüyorsan bende düşünüyorum. 25 milyon rakamını telaffuz etmem bu kadar büyük bir kitle içinde 1 milyon 1.5 milyon kadar oy vermeyecek adamın çıkma ihtimalinin kuvvetle muhtemel olmasıdır.Bunu anlamak istemeyecek kadar düz bakmayın olaya. Ben zaten demedim 25 milyon oy kullanmayacak taraftar var diye.Ama siyasi görüşü günlük hayatlarında olan olaylara göre daha hiç düşünmeden tartmadan değişebilecek ve oyunu o yönde kullanacak çok adam var diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oya yansısa trabzon'u chp alırdı geçen seçim. bmn forumları akp ye söven postlarla doluydu. trabzondan akp ye oy gitmez artık falan diyorlardı. adamlar 1. parti çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Absolut said: Kıçımızdan istatistikler yaratmaya devam edelim :Pİstatislik yaratmıyorum öngörüde bulunuyorum bu kadar basit.Ayrıca Mesut Yılmaz'ın Gs taraftaralarında aldığı bir oy potansiyeli de vardı bu da ayır bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 O ne öyle yahu? O zaman büyük bir spor klubünün başına geçen her adam canı sıkıldığında adam vursun, kaçakçılık yapsın, eşkiyalığa başlasın. Nasılsa hükümet adamların oy potansiyelinden çekiniyormuş. Sen hırsızlık yapan adamın oy kitlesi var diye ceza vermekten çekinirsen bu seferde o hırsızdan canı yanan ülkenin kalanının oy kitlesinden silleyi yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ahaha abi adamlar kendilerini iyice cumhuriyet sandılar =) 1 milyonu bile geçmez sandıkta akp yi protesto edecek adam sayısı. Bu kadar ağlanıyorsunuz, önce lig tvleri iptal edin? Gösterin orada sivil toplum kuruluşunuzu 25 milyon kişiyle. Mesut Yılmaz'ı düşürmüşmüşlermiş. Mesut Yılmaz güçlü bir iktidar mıydı ki? Neyiyle görüştün sandıkta? Erken seçime gitti zaten. Mesut yılmaz'ı değil aslında 3'lü koalisyonu yıktınız siz asıl bunla gurur duyun. Hey allam ya. Tayyip 7 düvelinize küfretse, başkanınızı daha da süründürse emin ol oy kaybına bile uğratamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bu soruşturmanın elbette siyasi etkileri olacaktır ki olmaya başladı bile. cemaat ile akp'nin arası açılıyormuş abdullah gül veto etmeseymiş gibi haberler var. abdullah gül'ün veto ettiği ya ilk ya ikinci yasa bu. öyle o kadar basit bir mevzu değil bir çok siyasi yönü var. ama olay fenerbahçeli oy kaybı vs değil, daha genel bir prestij kaybı söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar