Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi facebookun ilk halindeki tasarım gibi olmuş yahu. çoğu kişi için o soldaki menüler çöp :( allahtan videoların oynadığı sayfaları aynı şekilde değiştirmemişler. chanellar da değişmemiş. şu değişmiş gibi geldi. video buldum http://www.youtube.com/watch?v=W-ajXnrpkio bir de anasayfa ssi koyalım
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 oo güzel olmuş bence. bundan önceki hali berbattı. iyi olmuş iyi.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 youtubeun anasayfasini 3 ayda 1 goruyorum.
liberal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 3 haftadır kullanıyorum, mis gibi olmuş.
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 cok gri gerci farkettim goz yorumuyor guzel
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Çok gri evet ona katılıyorum , sanki biraz daha açık renkl olsa iyi olurmuş. Ama onun dışında kullanışlı gibi duruyor sanki . Utube da pek zaman harcayan birisi değilim ama Subscribtion kısmı falan iyi olmuş , youtube üzerinden paylaşılan G+ ve face feedleri otomatik orada görülüyor sanırım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Google sonunda ilk görünüşte sevilen bir değişim becermiş.
fede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 youtubeun anasayfasını kullanmak televizyon izlemekle aynı şey
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi buna nasıl karman çorman olmuş diyosunuz ya :) eskisi felaketti yani. subscriptionlar ortada alt alta sıralanıyodu 3er videoyla. başım dönüyodu istediğim video/subscriptionı bulana kadar. gayet güzel olmuş, belki daha da geliştirebilirler.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 izlemek istemediğimiz videoyu nasıl siliyoruz.
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Adblock sayesinde sağ tarafta sayfanın yarısı boş kalıyor, bu devirde adblock kullanmayan da kalmadı zaten. O reklamın yerini değiştirip daha fonksiyonel bir şey koymaları lazım oraya.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 şu related videosun like/dislike ını da görebilsek çok güzel olacak ya.
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 daha özel ama gereksiz olmuş kimse o özellikleri kullanmayacak, herkes yarın unutacak ya arama yapacak ya da tıkladığı linkteki videoyu izleyip kapatacak.
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 olmamış abi, kenarlarda niye bu kadar boş yer bırakıp her şeyi ortala yapıp sıkıştırmaya çalışırlar ki. hiç anlamıyorum bu tasarımcıları
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 iyi olmuş sevdim ben googleın diğer uygulamalarına yaptığı revizyonların aksine alışması da bayağı kolay oldu
Öne çıkan mesajlar