arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 ahah en güzel yeri sonlarıymış be. bitirdim sonunda. 18 saat sürdü. (tu)(tu) 28/30 yaptım chinpokomonu. 93 arkadaş. o kadar dikkatli oynadım be... check point sistemini, icat edeni, oyununa koyanı tokatlamak lazım. onun dışında 1-2 yerde sağlam grafik bugları oldu. dört dörtlük bi oyun olmuş. 2014 ne getirir bilemem ama şu an benim için GOTY. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Oynuyorum, oyun cok iyi ama cok basit. Oyku icin oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Oyunu bugün bitirdim. Aralıksız 2 gün boyunca bağladı resmen kendine. İnanılmaz başarılı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 South Park hastasi olmak lazim gibi geldi bana ama. Olmadan da zevk alinabilir ama benim biri her bolumu ezbere bilen biri icin... Gondermeler, neredeyse her bolumden anilar. Mukemmel olmus oyun. South Park'a dayali oyun degil, direk South Park oyunu yapmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bitti, en son ne zaman bu kadar hizli oynadim bir oyunu hatirlamiyorum. 2 gun surdu, kisa da degildi. Devam oyununu istemiyorum ben ama, oyunda neredeyse tum bolumlere gondermeler var, tekrar geldiginde ayni tadi vermez. Onun yerine 4-5 saatlik bir DLC filan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 yoo 5 oyunluk seri cikaricaklar, sana ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 South Park hastasiyim ama bu oyun overrated. Sadece isminden dolayi oynamaya devam ediyorum. Ben acikcasi daha komik bir storyline bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2015 Selam, gift olarak aldığımız bir South Park var steamde. Hediye sahibi bunun yerine Invisible inc. istiyor. Takas etmek isteyen olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 dün bitirdim çok çok iyiydi. uzun zamandır bu kadar uzun süre başından kalkmadan oyun oynamamıştım. iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 yeni oynuom ben shifte basılı tutmaktan bileğim ağrıdı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 hakkatan shift tusu disinda on numaraydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 insan bi always-run option koyar be chris avellone reyis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 gamepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 gabepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 dovus, futbol vs oyunlarinida k/m ile oynuyordur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2015 dövüş ve futbol oyunu oynamam, konsolfag genre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 tam bir keke gamer silph. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Bugunde kalktik sabahin korunde Uvv yanlis konu ama olsun katiliyorum yorumlara amel oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 aquila said: tam bir keke gamer silph. lan topkek arkası dönük duran adamı vuramıyorsun fpslerde, bana niye kek diyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Silphatos said: aquila said: tam bir keke gamer silph. lan topkek arkası dönük duran adamı vuramıyorsun fpslerde, bana niye kek diyursun Kalleş olmamak ayıp mı oldu, peeh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 kimseyi arkasindan vurmam, atesli silah sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 saçma sapan screenshotlar paylaşmışsın bi de silph efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2015 PAYLAŞAMAM MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ooooof harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar