Asgard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gunslinger ile sniper aynı zaten görünüş olarak farklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Cover olayina takilan gencler icin ufak bir detay vereyim. Her class in bir den fazla global cooldown (GCD) u var. Smuggler da cover a giris cikis hicbir GCD a ait degil yani bu demektir ki hizli bir sekilde cover + instantCasting buff + nuke = profit. Tahmin ettiginiz kadar sabit kalma zorunlulugu ve hissayiti mevcut degil. P.S: UI da cover a girerken GCD efekti olsa bile gecerli olmuyor, ya UI bugli ya cover cooldown mekanigi sorunlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 cover anında geçerli oluyor hareket geç gelsede sen covera bastıktan 1 salise ssonra skilli kullanabiliyorsun ki zaten coverdan çıkınca bilmem kaç saniye coverlıymış gibi olma talent olayı falan da var çok rahat gelmeye başlıyor bi süre sonra direk alışıyorsun zaten jedi açtım alışamadım mesela gözüm kaya taş maş arıyor cover atacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sniper için bir build hazırlıyorsanız İmperial assasin skiline ne kadar ihtiyac duyarsınız ? yada Rapid fire skiline. Bu 2 sine verebilecğim puanları başka skillere harcamama değermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dps için; Talent bunu mirrorlayabilirsin.genel bir pve buildi.evet gunslinger bu ama talentlar ve yerleri birbirinin aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ben şöyle bir şey düşünmüştüm ama ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 okuduğum kadarıyla tabi betada yüksek level oynayanlar daha iyi bilir ama series of shot/speed shot en yüksek dmg ability direk opener yani(15sec cd ve 3sn channelling) o yüzden Imperial Assassin/Dead Eye talenti vermek lazım whitedaggerın verdiği bence daha mantıklı pve için nerdeyse aynı benim kafamda planladığımla ah bide girebilsek oyuna atamamız yapılsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ben son betada 24-25 e kadar oynadım cover pozisyonuan geçip 3 shot attım mı pvp de 7-8k vuruyordum (crit e göre değişir) adamin hp 50% de ise zaten sen bu işe yapmaya başlayınca 3 sn sonra görecen aneeyin... :D demeye başlıyorsun :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Burda beni düşündüren "imperial assassin" ile "rapid fire" . bu 2 sine hiç puan vermedim hatamıdır değilmidir kısmında kaldım işte. Puan verileceksede nereden kısılabilrki ? oda başka bir muamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 sorunun cevabını bilmiyorum ama şuan bu streami seyrediyorum güzel kesiyo adam 25 sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bi tane stream seyrettim az once , herif butun diyaloglari geciyor hizli hizli , ardindan seceneklerde mouse ile dark/light point ariyor... oo kadar.. yazik , lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Kasmasaymış, ayarlarda seçenek var, onu açınca metinlerin üzerine gitmeden direk yanlarında Light/Dark işareti konuyor. Onu seçerse, üzerinde gezinip aramasına bile gerek kalmaz. Rush to 50 :P O değil de bu oyunda rush etmek kadar saçma bir şey yok ki, level almak çok hızlı, eğer bir main oynarsanız bir ay sonra 50 olmayan insan kalmaz, hem de rush etmeye gerek kalmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 29 oldum. sharpshooter gidiyorum. çok eğlenceli class. eğer arkanıza korursa arkadaşlarınız kan alıyorsunuz adamlardan. cover olayı çok dert değil. gcdsiz giriyorsunuz zaten cover açar açmaz skiller kullanılabilir oluyor. warzonelarda en yüksek damagei ben yapıyorum ya da jedi shadow arkadaş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 nscorp said: 29 oldum. sharpshooter gidiyorum. çok eğlenceli class. eğer arkanıza korursa arkadaşlarınız kan alıyorsunuz adamlardan. cover olayı çok dert değil. gcdsiz giriyorsunuz zaten cover açar açmaz skiller kullanılabilir oluyor. warzonelarda en yüksek damagei ben yapıyorum ya da jedi shadow arkadaş. :) Bu pvp için ama ben mesela pve oynamayı planlıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Asgard said: sorunun cevabını bilmiyorum ama şuan bu streami seyrediyorum güzel kesiyo adam 25 sniper Bu adamın taktiği fena değil. Her defasında önce kalkanı aktif ediyor sonra el bombası.. sonra devam..hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 questlerde: - annemin bacağı kırık, abim yaralandı, çocuğum hasta, gidip seperatist öldür, onurumuzu koru. - para verirsen neden olmasın? - great, that's the spirit. sanki hayrına yapıyoruz questi arkadaş, teşekkür edip duruyor npcler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Epiz_JOA1-U&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 gunslinger için güzel bir tree build var mı? özellikle dual wield gun üstüne odaklanmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sharpshooter kalkana daha fazla muhtaç olan, tek rakibe DPS, sabetour biraz daha mobil olup AOE destekli, dirty fighting de gene mobil olup armor etkili DOT treeleri deniyor, test edenler varsa ne kadar değişiklik var bunlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 şöyle bi aksiyon yaşamak isterdim: http://www.youtube.com/watch?v=2DruQc5xqcQ onun yerine shield açıp pinekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 yahu ben hayatımda ranged dps class'tan şaşmadım bugüne kadar healer haricinde. yine sniper oynayayım istiyorum ama bir yandan da dual wield light saber istiyorum, marauder gidiyim diyorum. nasıl etsem bu işi sevgili arkadaşlar? işin içinde "lightsaberla gezmek istiyorum, star wars, fuck yeah" olmasa düşünmem sniper açarım da, işte bilemedim. ayrıca sniper vs. mercenary'de durum nasıl? şimdi sana dönüyoruz bonec? bonec? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 bence marauder ol. questleri felan da daha zevkli idi hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 mercenary ye ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Bone said: onun yerine shield açıp pinekliyoruz o dps ile bu kadar mobil olsaydik asiri dengesiz olurdu, deli gibi cc slow var gunslinger da. ayrica bir yerde mac boyunca cover acip bekliyorsan yanlis yapiyorsun zaten, surekli yer degistireceksin yoksa tepene binerler (pvp den bahsediyorum tabii ki) ben classdan cok memnunum, force userlari cok guzel maymun ediyor gunslinger, assassinler uzuyor o ayri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2011 OHA IA class questleri çok iyi be. Marauder oynadım lvl 27 e kadar. questleri fena değil ama kesinlikle IA 10 basar. Özellikle kaliyo ile olan muhabbetler çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar