saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 selamlar arkadaşlar, sırf bu konu için foruma kaydoldum :)fazla konu kirliliği yaratmayayım dedim,soracağım nokta da konuyla ilintili aslında,bu oyundan hiç anlamadığım ve 5*6 senedir wowu classic sonlarından beri oynadığım halde,star wars evreni ve oyunları hakkında bilgim sıfır denecek seviyede,swtor u wowdan artık sıkıldığım için pre order yaptım ve soracağım soru şu,en zor ve en az kasılan class hangisi olacak ? hangisiyse girip onu kasmayı düşünüyorum genelde smuggler diyor araştırdığım her yer ve tavsiyeleriniz hangisi ve oyunu öğrenebileceğim konuyu,hikayeyi v.s adresleri türkçe kaynak olarak verebilirseniz çok sevinirim,hayırlı akşamlar herkese tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 http://info.swtorturk.com/ trooper tafsiye ederim kolaylık açısından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 saplashaman said: selamlar arkadaşlar, sırf bu konu için foruma kaydoldum :)fazla konu kirliliği yaratmayayım dedim,soracağım nokta da konuyla ilintili aslında,bu oyundan hiç anlamadığım ve 5*6 senedir wowu classic sonlarından beri oynadığım halde,star wars evreni ve oyunları hakkında bilgim sıfır denecek seviyede,swtor u wowdan artık sıkıldığım için pre order yaptım ve soracağım soru şu,en zor ve en az kasılan class hangisi olacak ? hangisiyse girip onu kasmayı düşünüyorum genelde smuggler diyor araştırdığım her yer ve tavsiyeleriniz hangisi ve oyunu öğrenebileceğim konuyu,hikayeyi v.s adresleri türkçe kaynak olarak verebilirseniz çok sevinirim,hayırlı akşamlar herkese tekrardan.. selam, republic tarafında smuggler, empire tarafında ise imperial agent gibi gözüküyor şimdilik. şu siteyi de önerebilirim oyun hakkında türkçe kaynak açısından, www.swtorturkiye.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 evet teşekkürler,oyun hakkında genel bilgileride forumdan takip edeceğiz artık,o kadar cahilimki toplam izlediğim video sayısı 10 u geçmez beta invite'i geldiği halde tembellikten girmedim,bide aşırı bir bıkkınlık durumu var wh den başlayın mortal online'a kadar hepsinide denedim,çıktığı güne kadar büyüyü bozmamak en iyisi galiba :) ama asıl mevzuu inşallah diğerleri gibi patlamazda wowa alternatif bir oyun oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 videoda hiç saldırmamışlar dediniz de genellikle bir ranged classin battlegroundlardaki görevi odur zaten? Hafif dikkat çeken kim olursa olsun bütün karşı takım çullanır. Bir iki yerde melee'lar saldırdı buna farkettim, orda da spaceship flyby ability'sini kullandı, aoe ateş yaratıyor sanırsam, ateş de adama zarar vermediği için çıkmıyor içinden, gelen meleeler ateşte kalmak zorunda kalıyor mesela, o taktiği sevdim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 50 sniper stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 BlackRose said: Bone said: ...herhalde şapka bulunuyordur ileriki levellarda... bütün derdin şapka olsun bone :) han solo gibi bir smuggler yerine cowboy vari bi smuggler oynamak istiyorum. swtor'dan önce vardı aklımda öyle bir karakter, bunda benzeri bir şekilde oynayabilirsem çok şahane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Sovereign said: videoda hiç saldırmamışlar dediniz de genellikle bir ranged classin battlegroundlardaki görevi odur zaten? Hafif dikkat çeken kim olursa olsun bütün karşı takım çullanır. Bir iki yerde melee'lar saldırdı buna farkettim, orda da spaceship flyby ability'sini kullandı, aoe ateş yaratıyor sanırsam, ateş de adama zarar vermediği için çıkmıyor içinden, gelen meleeler ateşte kalmak zorunda kalıyor mesela, o taktiği sevdim baya. Sorun orda zaten, adama hiç çullanan olmamış. Bu classa öncelikle bir Sorcerer, sniper veya daha da iyisi bir Assassin'in kafa göz daldığı bir kaç video izlemeden tam anlamıyla birşey söylenemez. Ayrıca kullandığı o taktikte iyi, gösterişli ama o kadar da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 low levellerda sıkıcı olan bu char belirli bir levelden sonra süper oluyor. Zaten 14-15 levelden sonra her yer sana cover. Bu betada husisi bunu kastım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 boss fightları gören oldumu?stream felan veya 30+ kasan? merak ediyorum oyunda cogu boss add cıkarıyo aoe atıyo bişi yapıyo yani sürekli hareket halinde olmak lazım bu durumda nasıl dps yapıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Bone said: esas soru nasıl bir skill üçlüsü almak gunslinger'ın işine yarar? slicing-cybertech-underworld trading veya scavenging-armstech-investigation düşünüyorum "Treasure Hunting > Artifice > Archeology" düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 artifice'i napican, force user icin o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Eet öyleymiş harbiden, o zaman en mantıklısı investigation, armstech, scavenging Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 tegororn said: Bone said: esas soru nasıl bir skill üçlüsü almak gunslinger'ın işine yarar? slicing-cybertech-underworld trading veya scavenging-armstech-investigation düşünüyorum "Treasure Hunting > Artifice > Archeology" düşünüyorum. bioanaliz biochem kesin ama 3.ye karar veremedim slicing çok bayık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 benim IA story ile bir sorum olcak merak ettim beta bitince Lvl 13-14 civarı Dark meeting diye bir quest alıyoruz Darth Jadus bizi çağırıyor işte şöylesin böylesin hadi diz çök diyor, bende merak ettim acaba ne olacak çökmüyorum lan sen kimsin dedim, uyardı beni bak iyi düşün dedi, tekrar çökmüyorum dememle lightning ile beni öldürmesi bir oldu sonra uyandığımda holocall vardı quest öyle devam etti diz çöküncede öldürüyormuydu acaba birşeyden kıl kapıp yoksa aferin aslansın kaplansın diyip yolluyormuydu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sovereign said: Gunslinger LvL 50 PvP http://www.youtube.com/watch?v=it4IJ8wcgu8 720p izleyin çok sıkıcı geldi :/ smuggler açmasam mı acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 açacaksın baran ! guildda smuggler yok resmen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Pve de biraz baydı beni ama pvp de çok eğlenmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 adamın takımı iyiydi ve hep uzaktan saydırabildi. rahat bırakıldığı zaman damage yapıyo onu anladık da yalnız kaldığında nasıl acaba sharpshooter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ya onu bunu bırakın da.. asıl gunslingera BU lazım.. http://www.youtube.com/watch?v=A72ikUpucns Gelmiş geçmiş en karizma silah. Now that's what I call a BLASTER! http://stargate.wikia.com/wiki/Particle_magnum Eğer böyle epic bir silah falan düşürürlerse dizaynı ve ses efektleri benzer.. bu oyunu bırakmam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 saglam class biraz op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 28 den sonra, hatta 30 missss miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 hangisi gunslinger mı sniper mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 gunslinger low leveller sıkıcı gibi ama sonradan kendine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar