pnoise Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 başkurt sokağa taşınmayı düşünüyorum. hep gidip geldiğimiz yerler. ama yaşamak konu olunca. bir kaç soru sormak istedim. mahallenin güvenliği nasıldır ya da taksimden geç saatlerde başkurta inen yollar nasıldır? gibi sorular ve aklınıza gelenleri yazarsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yanına beni al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 başkurt sokağı bilmiyorum ama, biz cihangir'de bir ev hakkında tartışıyoruz, sen de gelmek ister misin? http://forum.paticik.com/read.php?20,6003780 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oo sormagir sokaktır orası çokk güzel bir sokaktır hiç düşünmeden taşınabilirsin. cihangirin en güzel sokağı bana göre. Mahalledede pek olay çıkmaz hep free tipler yaşadığı için partili karılı kızlı ortamlı bi sokak bi acaip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 burası iyi gibi ama ya böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu apartmandan adam toplar sokağı başınıza yıkarım lan züppeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tehlikelidir oralar, gel sen beşiktaş'a(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Beşiktaş pırıl pırıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 silkseler şöyle daracık zoraki eski binalı pahalı semtlerde yaşayamam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 param olsa tabi, herhalde yaşayamazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 istiklalden gokcene giderken kendimi frodo gibi hissediyorum, hele geri donus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Bir ay Cihangirde Pürtelaş sokakta yaşadım, semtin pek bir numarası yok aslında. Bu aralar Cihangir, gelecekte başka birçok yer aynen öyle olacak. Benim tahmin Karaköy yönünde mesela. Gerçi daha uzun kalsam daha farklı hallerini görüp ilginç şeyler bulabilirdim belki ama ilk intiba da önemlidir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 goldbären said: silkseler şöyle daracık zoraki eski binalı pahalı semtlerde yaşayamam sanırım. bu yuzden fakirsin sdfs param olsa direk nişantaşı cihangir o dar sokaklara akarım ya.hastasıyım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ne alakası var lan. leventte etilerde çitli köpekli villa alıp kapalı garajın olsa fena mı olur. senin derdin başka, yürüme mesafesinden eve kız atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 o ayrı mesele.ama cidden etiler bana hiç samimi gelmiyor ya.elektrikli panjurlu süper lüks evlerin ruhu yok moda da 15 senelik teraslı kocaman bir evde yaşamak hayalimdi.bi ara bulduydum öyle bi ev ama kirası öküz gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 başkurt sokakta seni yıkarlar. bak yıkarlar demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yıllardır oralardayım 4 farklı yerinde yaşadım beyoğlunun, başıma hiç bişey gelmedi sabaha karşıda dolandığım çok oldu etrafta. özellikle başkurtta falan hiçbişey olmaz daha doğrusu istanbulun ortalama bi yerinde neyse başına bişey gelme ihtimali orda da odur. güvenle çıkabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 baskurt sokakta yasadim ben, hicbir sey olmaz, gayet duzgun, guzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 paticiğin %40 ı cihnagirde yaşıyor. kalan %60 ın %90 ı da fahri cihangirli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 goldbären said: leventte etilerde çitli köpekli villa alıp kapalı garajın olsa fena mı olur. cidden ya. ev kirasını ödeseler kalkıp da yaşamam cihangirde. kadıköy güzel,istinye ,etiler falan ne güzel yaşanacak yerler. millete eski evleri kakalıyorlar işte neyse yahu. olacak bir güzel depremde o dar sokaklara çökecek bitişik nizam eski evler ne de olsa. o zaman bir nevi temizlik olmuş olacak. keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 hem fakirlerden hem hipsterlardan kurtuluyoruz. yippie-ki-yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar