-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 benim onceki sayfadaki spec ideal iste dps icin. belki resolute'un heali alinabilir focustan ama cok luzumsuz geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 -Deno- said: guardian acan 10 kisiden 8'i tank. ne kadar guardian açan var bilmediğimden? :D. Kendi guildinden örnek verebilirsin mesela. Sizdeki tank durumu nedir? sırf bunu anlayabilmek için 1-2 günüm boşa gitmesin. Sevdiğim nick i kullandıktan sonra, nick için karakterimi silmek istemem. Yeterli tank varsa, "guard" alıp tankla yardırabilecek bir dps açmak işime gelir. (healer oynamam burada. wow/warhammer doydum healera) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 valla bizim guilddaki tek dps guardian benim oyle soyliyim sana. 20 tane falan guardian vardir herhalde maksimum. focus giden yok diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Hm. epey oynayan var ozaman. Dps olmamaları sorun değil sanki, o sınıf o kadar çok oynanıyorsa elbet rahatsız oluruz birşekilde ilerde. Sonuçta bu insanlar pvp de yapıyor olacak. Peki sorumu şöyle değiştirsem? (tank konu dışı oluyor ama tek bir soru olduğundan sorun olmaz diye düşünüyorum) Pvp de tank/dps oynuyorsun, arkada healer var, yanında hangi sınıf olmasını isterdin guard atmak için? :P (bir adaya düşsen yanına alacağın 3 şey gibi oldu bu ama :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 bildigim kadarıyla healer'a guard atınca win oluyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 guardian baya baya wow un warriori ile benzesiyor, saber throw gelene kadar agliyorsunuz once onu soyliyim jedilarin bile ranged lightning spamladigi bu oyunda pure melee oyniycaksiniz, ilk once onu bi dusunun rollamadan once, shadow veya trooperinki cok daha ideal tanklik icin, ranged moblar sac bas yolduruyor limitli ranged hariketlerinizle gene rangedlara bile verilmis olan sprint size cok goruldugunden leap harici adam gibi bi gap closeriniz yok, isini bilen oyuncu deadzone da tutarak sahane kiteliyabiliyor sizi focus mekanigi fena degil ancak soresu yu bufflayan talent gelene kadar tank oynamayi tavsiye etmem ben, 35 de geliyor oda, 36 ile sabe rthrowda gelince baya rahatliyorsunuz ability enflasyonu var classta, g15 le oyniyorum buna ragmen herseyi keybinda alamadim zaten diger tankalra olan ustunluunuz bu CD zenginligi ama hotbarda yer kalmiyor classtan oyniyan cok adam var bide, shadow veya vangaurd giderseniz trololol seklinde loot topliyabilicekken genelde partilerde fiks bi sentinel veya bi guardianla daha tkailmak zorunda kaliyorsunuz (dun gece 2 kere full guardian partiye girdim quest icin, o derece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 teşekkürler viktor çok açıklayıcı oldu benim için. guardian benziyor da juggernaut benzemiyor mu? aynı şey değilmi bu 2 sınıf? ben bu hesapları yaparken hep 2 sine aynı gözle bakıyodum. Aralarındaki farklar hakkında bilgisi olanlar yazabilirse sevinirim. anlaşıldı republic oynarsam guardian açmayacağım :P. o kadar kalabalıklar. diğer taraf içinde aynı şeyler geçerlimi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ayni iki class, iki class icinde gecerli yazdiklarim sith deki oyuncu durumu ne bilmiyorum ama, guardian = revan, vader filan dediler ordada yigilma vardir kesin o ikonik sith hedesine ulasmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 guardian az baya ya bizim serverda yüksek rankli 3-4 adam var bildiğim o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Ben açtım.Başlarım yakında ezmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 guardian olarak, sizi rahatsız eden sınıflar nedir acaba? (advanced class cevabı daha iyi olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 hiç kullanmadığım bi ton ability var benimde zaten barda yerimde yok sfsf 3 çeşit tekme yumruk falan var 1 tanesini kullanıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 powertech ve sorcerer rahatsız ediyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 operative ve scoundrel ediyor rahatsız, gerçi bunların rahatsız etmedigi kimse yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 bi videoda adam 2 tanesini tokatlıyodu. pvp item farkımı acaba? guardiandı yanılmıyosam. neyse daha fazla soru sormadan oyuna biraz alışayım. ilginiz için teşekkürler beyler. Zahmet verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2012 juggernaut nasıl pvpde ayakta kalıyordur heraldede iyi kill alabiliyor mu?tank olmak istiyorumda bir taraftanda pvp yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 guardian için kötü diyorlar densiz , açma sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 guardian konuştu :P gözüm yok zaten ışın kılıcında. Fanları açsın ben vazgeçeli epey oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 bencede açma underpowered zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 one ya :P. "photoshop mu?" diye sorasım geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 olur öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 harir sen başlama bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 harir senin eline verir bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 nasıl mod lan bu herif ? nefr'in falan yeğeni misin abicim sen ? git operative'lere qq yap bana ne bulaşıyorsun lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 juggermı gidiyim maraudermı ne tavsiye edersiniz?jugger pvpde etkilimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar