Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 preorderla gelen color stone, digital deluxe / collector's edition'la gelen flare gun, training droid, holo dancer, holocam, STAP, collector's edition'la gelen mouse droid, collector's edition store, almaya değer şeyler mi? lvl 2-3'de kullanıp sonra atılacak şeyler mi olacak bunlar, yoksa üst levellarda diğer oyunculara karşı avantaj sağlıyacak mı? özellikle şu collector's edition store merak ediyorum. ce alanlar için darth vader kostümü felan mı satıcak, nedir yani diğer vendorlardan farkı? http://i.imgur.com/VB4N2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 ne avantaji saglik holodancerla, oyuncak droid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 parayle neyi satın almaya calısıosun bone ? yaw ne avantajı tamamen kozmetik eğlencelik ıvır zıvırlar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Orada tek işlevi olan color stone renk harici +4 endurance mı ne veriyor ama oda dediğin gibi anca bir kaç saat sonra değiştirilecek bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 peki preorder'da erken oyuna başlanıyor yazıyor, o ne zaman geçerli olucak, betayla birlikte başlatmıyorlardır herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 6 güne kadar diye biliyorum. Preorder key lerini giren ilk x kişi 6 gün önce, sonraki x kişi 5 gün önce gibi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bu arada deluxe edition da mount da geliyor. holocam da var record your visuals diyor fakat nasıl yapıyoruz şaka mı yoksa anlayamadım. ayrıca ürün origins'de ne kadar pahalı? 54 avro zavvi'ye girdim orada 38 avro bu ne fark arkadaş? thehut'da 32 avro inmeye devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 almaya değer şeyler demeyelim de, oyun boyunca seni diğer oyunculardan farklı kılabilecek iki-üç detay diyelim. gerçi ileriki zamanlarda standard alanlara falan da verilir büyük ihtimalle holodancer, mouse droid falan. gerçi farklı kılabilecek diyorum da, sonuçta aman aman şeyler de değil. flare gun'ın olmasa nolur yani. daha çok ingame olmayan itemlar için aldım ben de zaten CE'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Yani bir tek mount var, o da çok mu farklı bilemiyorum. Gerisi çok önemli şeyler değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Seru said: bu arada deluxe edition da mount da geliyor. holocam da var record your visuals diyor fakat nasıl yapıyoruz şaka mı yoksa anlayamadım. ayrıca ürün origins'de ne kadar pahalı? 54 avro zavvi'ye girdim orada 38 avro bu ne fark arkadaş? thehut'da 32 avro inmeye devam ediyor. o sterlin euro değil zavvideki :P ama yinede originden daha ucuz 47euro oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Düşük lvlda swoop imkanı sağlıyorsa o hakkaten çok önemli deluxe edition , yok zaten alıcağın lvla kadar bekleyip sonra alıyorsan ona göre olacağını sanmıyorum , ha tipi farklı olur görsel olarak tatmin eder o ayrı bi mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 PS: Swoop dediğim speederbike :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 STAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yeri gelmisken merak ettim, tahmin ediyorum sorun olmaz ama yinede teyid edeyim... bu zavvi ve thehut, turkiyeye gonderiyormu? birde ne kadar surede gonderiyor.. mesela ben gameseek den aliyordum normalde, cok hizli gonderdikleri icin.. bunlarla karsilastirma imkani olan oldumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 holodancer felan için gerek yok.holodancer istiyorsan nem'roo nun mekana uğrayacaksın Hutt'da..selamımı söyleyin,mesajı almazsa bana olan borcunu hatırlatın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bak hutt diyince aklıma geldi, nar shaddaa'ya uğrayamadım beta'da ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bu Training Droid pet dimi sadece? ateş mateş etmio moblara falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 yok, pet niyetinedir muhtemelen. zaten saldırsa ne olacak, 15 hp'si vardır en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hmm iyi bari deluxe için bi sebebim kalmadı o zaman :p STAP ı da betada gördüm biniyordu biri ama begenmedim, standart speederlar daha iyi duruyor. lightsaber rengini de crew skilleri alır almaz değiştirebiliyoruz bi anlamı yok onunda. gogo standart edition :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ödeyeceğin 1m kredi hariç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 stap %110 mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 5-6 gün erken başlamak güzelmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 mount'u direk kullanabiliyor muyuz level 1 de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Mount 1de kullanılmaz da, hızı konusunda net bilgi yok. Biowhore forumlarından bakmak istiyorum En raison d'une maintenance prévue, le site de swtor.com n'est actuellement pas disponible. Veuillez réessayer ultérieurement! diyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar