Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mmorpg'lerin fazla lineer olması

Bone

Öne çıkan mesajlar

Ya aynı başlıkları 40 kere açmasına laf edene anlarım da, şu kadar yaşındasın da ailene yüksün şöyle böylesin de bilmem ne. Size ne arkadaş ya, size ne? En kıl olduğum şey kalkıp millete ailesiyle falan ilgili yorum yapan insanlar. Boş adamsın de geç, ne diye kalkıp yaşını ailesini falan karıştırıyorsunuz. Neyi ne kadar biliyorsunuz da kalkıp bir adamın ailesiyle ilgili yorum yapıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Lorrotar said:

bitek bu degil abi yani.memleket meselesi gibi oturup tartışması falan bide.yahu akıl sağlığı yerinde yaşını basını almıs kaç adam sunu tartışır ya bu kadar?ben 20 yasındayım ekmek elden su golden yasıyorum okula gitmekten baska hiçbir görevim yok.ben wowda spell power ın verdigi dmg ın hesaplamasını veya ne bileyim sc2 de spend quotient hesaplamasıyla falan ugrasirsam kimse bana bisi demez ugrasmiyorum da nitekim ama arkadasım senın ısın gucun yok mu ya.ben hiç reröre etmedim yani belirttiğim üzere geldim samimi bi sekilde uzmana gorun falan dedim yani.27-28 yasında oldugunu dusunuyrum bilmiyorum tam ama bu yasta bi insanın bunlara bu kadar kafa yorması sağlıklı değil.gerçekten degil yani.git iş güç derdine düş kariyer derdine düş askerlik derdine düş ne bileyim bi sorumlulugunla ilgili derdin olsun ya.he eğer sen bunları bu yasında dert etmiyosan bunun sayılı acıklamaları vardır ve bunlardan birisi de sen ailenin gotune güvenen ve 25 üstü bi yaşta hala ailene yük olan bi adamsın net.neyse abi ben acil şifalar diliyorum baska bisi demiyorum yanı.sabaha kadar tartısın cok da sikimdeydi.

işte yeni tatava template
Sosyal ağlarda paylaş

aquila şu kısımda haklı. beğenmiyorsanız oynamayacaksanız abi. çok çok önemsiyorsan yazarsın beğendiğin şirktin programcısına grafikçisine bir mail.

sallamazlarsa talep etme hakkınızı, beklediğiniz oyun çıkmadığında onu almayarak göstericeksiniz. sektör arz talepten oluşuyor.

e ne yapalım şimdiki şartlarda elimizde en iyi bu var bunu oynayalım derseniz siz kaybediyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ren said:

aquila şu kısımda haklı. beğenmiyorsanız oynamayacaksanız abi. çok çok önemsiyorsan yazarsın beğendiğin şirktin programcısına grafikçisine bir mail.

sallamazlarsa talep etme hakkınızı, beklediğiniz oyun çıkmadığında onu almayarak göstericeksiniz. sektör arz talepten oluşuyor.

e ne yapalım şimdiki şartlarda elimizde en iyi bu var bunu oynayalım derseniz siz kaybediyorsunuz.

ee adam fikirlerini paylaşmayacak mı, tartışma başlatamayacak mı? developer'lara atsın kimse ile konuşmasın yani.

forumu niye açtınız o zaman, amacı ne?

nasıl bir düşünce tarzı bu.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi öyle de iki sayfa geride oyun yok ya diye konu var 15 sayfa tartışıldı orda film gibi mmorpg oynanıyor oyuna müdahale edemiyoruz dendi.

e ne oldu

hayır tamam bir 15 sayfa daha tartışın da akp rerero chp rororö den öteye gitmiyor olay isyan ona.
Sosyal ağlarda paylaş

ortacağa benzeyen dönemde bi anda G3 falan çıksa işte o lineerlik ortadan kalkaar.

G3 her derde deva.

ha bi mesela görev yapacağınız şehirde occupy silvermoon falan olsa kimse sizinle konuşamasa. sizin öncelikle bu sorunu yok etmeniz gerekse falan. bibergazı sıksanız millete.

bak o da olur. non lineer!
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

hehehe, karşıdakinin ne yaptığını kim olduğunu bilmeden karşıdaki üzerinden ahkam kesmek, priceless.
for everything else, there's mastercard.

bu yüzden diyorum, gereksiz sinir stress var sende, karşıdakiyle kavga ederek bunu gidermeye çalışıyorsun.
bunun yerine git bir doktora görün.

ya da şu cihaz da olabilir, bak relaxation özelliği felan varmış:
http://i.imgur.com/khtXt.jpg

doktor demiş lol
Sosyal ağlarda paylaş

abi öle demeiyn ya, ben de seviyorum ideal mmorpg nasıl olması lazım, şu an ki oyunların sorunu ne vs muhabbetleri. Abi burda istediiniz kadar konuşun bişey değişmicek, beğenmiyorsanız oynamayın, da saçma bir arguman. O zaman hiç bişeyi tartışmamaız gerekiyor.

Yani bunun boş adamlıkla, aileye yük olma ile vs alakası yok, tamamen ilgi alanı. Zaten burası bunun için forum. ne tartışcaz ki başka o zaman.

devam et bone sen, destekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ben uo daki o nightmare spawnındaki çete savaşlarını ,cove'a orc baskınını , brit bankın içine bomba doseyip duvara yaslı tüm amcaları yatıran bombacı mülayim nickli elemanları, evine saklanan pkları kesecem diye earthquake atıp etraftaki beleş loota gelenleride öldürdükten sonra pk olup kendi evine saklanan elemanları , her portala atlayıp frozen wall kombosuyla tuzağa düşürülen elemanları ,maden kazarken her ekranda beliren isimle aman basıldık diye yusuf yusuf korkmayı , o zamanların nebulada en sağlam pk guildi metalona giricem diye kalelerin önünde durumu izah edene kadar res kill manyağı olmayı :D hepsini çok fazla özlüyorum.

Fakat wowu daha fazla daha ciddi oynamış olmama rağmen hiçbir zaman aynı zevki alamadım.oyunu bırakırken serverın sayılı charlarındandı hatta world of logsda surekli 25 man HC lerde derecesi olan bir chardı okadar no life a bağlamıştım ama asla aynı zevki alamadım.Swtor betaya girdim iyi çok güzel oyun ama hep aynı benzer şeyler illaki bioware ve sw hatrına oynuyacam ama aldığım zevk gene uo ya yakın olmayacak.kısacası ben bu theme park denen kalıptan sıkıldım arkadaş yeni bir soluk arıyorum gençliğimde tadına doyamadan bıraktığım uo ayarında bişiler ama artık öyle oyunlar çıkmıyo sanırım :S
Sosyal ağlarda paylaş

o ilk oynadigin oyunla alakali hafiften. ture ilk girdigin ve uzunca oynadigin oyunun etkisi biraz farkli oluyor. yani uo nun sand box olmasindan cok o oyunun ilkleri o arkadasliklar ilk kez bazi seyleri yasamak cok etkili.

neden dersen bende o etkiyi eq1 yapti, ilk kez mmorpg yi wow ile yasayan birisi icinde yillar sonra ayni kelimleri wow adina ondan duyacagiz.
Sosyal ağlarda paylaş

orası öle evet ilk oynadığın mmorpg ile ilgili olay, ilk defa giriosun

hatırlıorum ben de ilk uo ya başladığımda açtım böle full screen değil sadece pencere ve arkada desktop gözüküo büyütüp o siyah kısmı da açmamıştım, Brit de böle gezip arkadaşı bulmuştum o da bana, abi bak ağacı kesiosun, sonra bi tane iron ingot aliosun ok yapiosun sonra vendora satıp para kazanıosun falna die gösteriodu. Böel kendimden geçmiştim etrafta insanlar koşuo takılıo herkes falan hala böle o his böle mutlu edio beni düşününce

en son Mortal Online oynarkene o tarz hisler yaşadık tayfaca, Böle ev mi yapıcaktın zırh mı yapıcaktık herkese bişey için maden topluoduk. Biri maden kazıodu, biri atıyla madenleri blacksmithe taşiodu, vs böle imece usulu takılrıken bi grup pk gelip bütün şehiri alt üst etmişti, kapışmaya çalıştık öldük, Sonra adamların yanına gidip BİZE DE ÖĞRETİN , öğrenciniz olalım falan dedik, Herifler takip edin bizi diip alakasız bi şehire götürdüler, Ne minimap var ne bişey, nereye gittiğini bilmiosun güneşe , dağa taşa bakıp yolunu buluosun. Orda zırh mırh verdiler beslediler bizi, falan öle ava çıktık sonra. yıl 2010 hala bunları yaşaybiliosun die sevinmiştim. Tabi oyun bi yere kadar oynanio interfacedir bugdır animasyondur onlar biraz sorun yaratıığı için bi süre sonra bıraktım da. Yine de yaklaşmışlardı az da olsa ^^ Fakat şeyi hatırlıorum, mortal online interface vs olsun o kadar yormuştu ki beni, abi şöle wow gibi oyun olsun rahat raht quest yapiim dediim olmuştu sonra zaten wowa devam ettim, fakat o da baydı vs

sürekli ne oynuosan onun tersini istiosun herahlde .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...