goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Thermo said: goldbären said: laf sokma dediğin adam androidden çok çekti, telefonu söküp lehim falan yapcaktı neredeyse. hani onun bileceği bi istihza var orada hadi hadi muhabbetin akışına sığınma. sen gayet iyi biliyorsun ne demek istediğimi. o koltuktan biraz kalkta yağların erisin. yağ oranım %5 (±30) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Cystein said: kim la bu? ben ayakkabının içinde duran o küçük taş, sevgilinin çevresinde dolanan meriç'im yavrum. memnun oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 TellMe ile telekom güvenli interneti evlendirelim. ne lan böyle teen anal falan. Bununla bir de sunum falan yaparsan brazzers live showa girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Siri'nin speech recognition kısmını Nuance yapmış diye söyleniyor. SR kısmı Nuance'tan olunca zaten çok iyi, bir de üstüne çok başarılı bir AI yapmışlar. Güzel olmuş, aferin Apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 videonun komik olan kısmı adam siri komutlarıyla tellme kullanmaya çalışıyor, sonra da insanlar "bakın bakın microsoft fail oldu, çok yaşa apple, sen olmasan teknoloji de olmazdı" moduna giriyor. bu arada siri hiç kullanmadım ama bu tip voice detection şeylerini kullanırken önce train ettiriyorsunuz kendi sesinize. siri'de de ediliyorsa adam önce kendi sesini ayarlamıştır, sonra da ayarsız windows mobile phone ile kıyaslamıştır felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 iphone fanboyların 2 günde bir kılıçdaroğlu vs. ile dalga geçen akpboi'lardan çok bi farkı yok kafa yapısı olarak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 andoridte böyle bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hergün allaha şükrediyorum bugün de apple fan olmadım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 yanlız video da adam özel isim söyledi şunu ara şu müzigi çal falan diye. Diger telefonda onlar kayıtlı mı degil mi bilmiyoruz ki yanlış bir yerme olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Bone said: videonun komik olan kısmı adam siri komutlarıyla tellme kullanmaya çalışıyor, sonra da insanlar "bakın bakın microsoft fail oldu, çok yaşa apple, sen olmasan teknoloji de olmazdı" moduna giriyor. bu arada siri hiç kullanmadım ama bu tip voice detection şeylerini kullanırken önce train ettiriyorsunuz kendi sesinize. siri'de de ediliyorsa adam önce kendi sesini ayarlamıştır, sonra da ayarsız windows mobile phone ile kıyaslamıştır felan. bayaa yanlis gelmissin bone ahah alakası yok siri ciddi anlamda cok güclü farklı lehçelerde ve alternatif cümlelerde yani cümleni alıp aramıyor cümlenden kelimeleri seciyor siri kesinlikle cok başarılı bir sey ki dikkat çekerim şuan 4s deki versiyonu "beta" olarak kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 dikkat edersen güçlü olup olmadığı konusuna değinmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 senko said: andoridte böyle bişi var mı? Var, hatta Turkce destegi ile mesaj falan yazabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar