Gangren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Healer deneyen oldu mu? İlk heal büyüsünü aldım henüz, onunla adam heallenmez :p L13 Jedi Knight'ın 2250 civarı HP'si var. Üzerim neredeyse tamamen mavi item, 195 healliyor 1,5sn cast ile :p Mouseover ve ToT olmadığı için de teker teker seçip heallemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp bilmem ama dungeonlarda heallık bi olay yok o levellarda sanırım.sadece bosslarda heal atıyorsun.cok az heal yetiyor sanırım.gerci daha bi dungeona girdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Ya sanirim heal olayi cok deli gibi lazim olmayacak dungeon sisteminde o yuzdende kucuk healler ile idare edip dpsye yardim edicen falan mutemelen amacida pvp de tek tusla fulleyen healler olmasin diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 şimdi jedi sage oynarken bnm şu an atabildiğim 2 heal var 600 civarı buyuk olan ayrıca bir de shield var atabildiğim onun dısında dps ve cc yapiyorsun. heal trash moblarda pek lazm olmuyor bosslarda anca pvp de skillerin scalelenmesi olayı ile 2500 falan healladıgım oldu tek kişi dalarken kolay kolay ölmüyosun karsındaki classa göre 2 vs 1 de sadece kendini heallayarak cogu fight ta dayanabiliyosun. yaptıgı dps i ben pek efektif bulmadım nedense sith inq sorc. ların dps ı daha fazla gibi geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 healer oynayacaksanız en iyi heal class kendisi şimdi cok farkedilmiyo ama high lvl pvp ve pve de survival olarakda heal olarak da fark yaratıyor. dps spec olarak da baya iyi en onemlisi cok fazla cc skili var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 2. instancetan sonra boss fightlar healsiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 olorin84 said: yaptıgı dps i ben pek efektif bulmadım nedense sith inq sorc. ların dps ı daha fazla gibi geldi bana :) sorc full dps gitmiştir. Lightning sniper rifle mod on durumuna geçiyor hayvan oğlu hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Telekinetics / Balance oynuyorum hemen hemen 25 oldum gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 15 jedi shadowum sorusu olan olursa şaapabilirim belkis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 heroic e girdik. eliteler arasında hepimiz yattık yarı hpli bir mob ve yarı hpli sage kaldı. herif tek başına kesti, sage açasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 GwindonSurion said: 15 jedi shadowum sorusu olan olursa şaapabilirim belkis Sage mekanı burası, buzz off! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 burdan adam çalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bugün sage denedim pvp de baya can yakıyo sevdim kesin shadow açarım diyodum ama %50 ye düştü o ihtimal biraz daha oynayayım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lvl 29 sage dps ile bıraktım betayı şuan, soruları olan varsa yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 valla forumlara ve fanmade videolara göre pvp'deki en güçlü classlerden biri balance sage. WoW'daki warlock/shadow priest gibi. 1-2 spell hariç herşey instant ve çok iyi damage veriyor. Aynı zamanda respec yapıp oyunun en iyi healerı konumuna bile geçebiliyorsunuz. Aman nerf gelmesin :D Diğeri de gunslinger. İkisini de açıcam launchta xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 L20 olana kadar Sage ile pvp'de healing bildiğin ölüm :p 20'de Rejuv geldikten sonra biraz daha adam akıllı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Sovereign said: valla forumlara ve fanmade videolara göre pvp'deki en güçlü classlerden biri balance sage. WoW'daki warlock/shadow priest gibi. 1-2 spell hariç herşey instant ve çok iyi damage veriyor. Aynı zamanda respec yapıp oyunun en iyi healerı konumuna bile geçebiliyorsunuz. Aman nerf gelmesin :D Diğeri de gunslinger. İkisini de açıcam launchta xD en son girdiğim warzone'da 290k damage çıkartmıştım. benden sonra gelen 210k falandı. kahrolası screenshot lar black screen olarak çıkmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 bol bol sage açın, girdiğim çoğu grup'da healer eksikliği vardı. göreyim sizi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 evet healer eksikliği hissediliyordu ama ben healer değilim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 sage lvl 50 pvp videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 daş atcam kafalarını patlatacam bütün sithlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 bize taş atana biz ekmek atarız dicem de sacma olcak biraz sith için:p bu arada bu sorcdna bahsedilmemiş hiç yaw. nedir nasıldır? ben sorc oynamayı planlıyorumda cok bi bilgiye rastlayamadım adece lightnig mi sacar ortaya yoksa sage e göre ezik midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 sage'i lvl 30-40 a kadar healer oynayan oldu mu? healer solo da viable mı acaba? viabledan kastım mantıklı bi hızda mob kesebiliyor mu. kenandaki gibiyse uber, aiondaki gibiyse meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Haftasonu 21'e kadar oynadım. Tüm Heroic +2 questleri sololadım Qyzen Fess ile. Heroic +4'ler sıkıntı yaratır :p Ek: Healing talentleri seçerek oynadım. Mob kesme hızı pure dps kadar olmasa da, gayet iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 ben lvl 14e kadar gelmiştim balance tree ile, bi arkadaşla +4e girdik. seve seve healerlık yapmam gerekti. aslında 2 build yapma hakkımız vs olsa iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar