Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Healer deneyen oldu mu?

İlk heal büyüsünü aldım henüz, onunla adam heallenmez :p

L13 Jedi Knight'ın 2250 civarı HP'si var. Üzerim neredeyse tamamen mavi item, 195 healliyor 1,5sn cast ile :p

Mouseover ve ToT olmadığı için de teker teker seçip heallemek lazım.
Mesaj tarihi:
Ya sanirim heal olayi cok deli gibi lazim olmayacak dungeon sisteminde o yuzdende kucuk healler ile idare edip dpsye yardim edicen falan mutemelen amacida pvp de tek tusla fulleyen healler olmasin diyedir.
Mesaj tarihi:
şimdi jedi sage oynarken bnm şu an atabildiğim 2 heal var 600 civarı buyuk olan ayrıca bir de shield var atabildiğim onun dısında dps ve cc yapiyorsun. heal trash moblarda pek lazm olmuyor bosslarda anca

pvp de skillerin scalelenmesi olayı ile 2500 falan healladıgım oldu tek kişi dalarken kolay kolay ölmüyosun karsındaki classa göre 2 vs 1 de sadece kendini heallayarak cogu fight ta dayanabiliyosun. yaptıgı dps i ben pek efektif bulmadım nedense sith inq sorc. ların dps ı daha fazla gibi geldi bana :)
Mesaj tarihi:
healer oynayacaksanız en iyi heal class kendisi şimdi cok farkedilmiyo ama high lvl pvp ve pve de survival olarakda heal olarak da fark yaratıyor. dps spec olarak da baya iyi en onemlisi cok fazla cc skili var
Mesaj tarihi:
olorin84 said:
yaptıgı dps i ben pek efektif bulmadım nedense sith inq sorc. ların dps ı daha fazla gibi geldi bana :)

sorc full dps gitmiştir. Lightning sniper rifle mod on durumuna geçiyor hayvan oğlu hayvanlar.
Mesaj tarihi:
valla forumlara ve fanmade videolara göre pvp'deki en güçlü classlerden biri balance sage. WoW'daki warlock/shadow priest gibi. 1-2 spell hariç herşey instant ve çok iyi damage veriyor. Aynı zamanda respec yapıp oyunun en iyi healerı konumuna bile geçebiliyorsunuz. Aman nerf gelmesin :D

Diğeri de gunslinger. İkisini de açıcam launchta xD
Mesaj tarihi:
Sovereign said:

valla forumlara ve fanmade videolara göre pvp'deki en güçlü classlerden biri balance sage. WoW'daki warlock/shadow priest gibi. 1-2 spell hariç herşey instant ve çok iyi damage veriyor. Aynı zamanda respec yapıp oyunun en iyi healerı konumuna bile geçebiliyorsunuz. Aman nerf gelmesin :D

Diğeri de gunslinger. İkisini de açıcam launchta xD

en son girdiğim warzone'da 290k damage çıkartmıştım. benden sonra gelen 210k falandı. kahrolası screenshot lar black screen olarak çıkmış :(
Mesaj tarihi:
bize taş atana biz ekmek atarız dicem de sacma olcak biraz sith için:p

bu arada bu sorcdna bahsedilmemiş hiç yaw. nedir nasıldır? ben sorc oynamayı planlıyorumda cok bi bilgiye rastlayamadım adece lightnig mi sacar ortaya yoksa sage e göre ezik midir?
Mesaj tarihi:
sage'i lvl 30-40 a kadar healer oynayan oldu mu? healer solo da viable mı acaba? viabledan kastım mantıklı bi hızda mob kesebiliyor mu. kenandaki gibiyse uber, aiondaki gibiyse meh
Mesaj tarihi:
Haftasonu 21'e kadar oynadım. Tüm Heroic +2 questleri sololadım Qyzen Fess ile. Heroic +4'ler sıkıntı yaratır :p

Ek: Healing talentleri seçerek oynadım. Mob kesme hızı pure dps kadar olmasa da, gayet iyiydi.
Mesaj tarihi:
ben lvl 14e kadar gelmiştim balance tree ile, bi arkadaşla +4e girdik. seve seve healerlık yapmam gerekti. aslında 2 build yapma hakkımız vs olsa iyi olurmuş
  • Yeni Oluştur...