Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 sufi sen yapma bari hayır level kasmak kötü diyorsunuz, öbür sistemde de boxinge bırakıyosunuz geceleri anlamadım ki nesi cazip
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben size esas problemi, sıkıcı kısmı söyliyim bütün oyun droid ve human kesiyoruz lan ayıp be sıtar vors dediğiniz uzayda forgatın riılms değilmi. yaratıklar nerde fefese
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 abi sen yapma bari değil yav cidden usandım artık çıkan her oyunun sistem üzerine zerre kafa yormamasından. yani galiba sistem tasarımı dönemi bitti herhalde. var işte başarıyı yakalamış bi tanesi, alalım kullanalıma dönmüş iş. oyun sonuçta sw temalı olduğu için ve birlikte oynamayı sevdiğim birsürü insan oynadığı için oynarım ben de. ama bunlardır sebeplerim yani. oyunda benim için yeni bir heyecan yok. tanıdığım bildiğim şeyleri görmeye yapmaya devam edicem bunu oynarken.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 taksi yerine portal koysaydı, kuşçu yerine portal koymuşlar demiyecekmiydin ? :D Yani biyerden biyere giderken bişi lazım o kuş koymuş bu otobüs. Wow clone olmak nedir orayı açmak lazım. Wowun yaptıkları mantıklı ve doğru olandır. Monitör üreten bir firmaya aha clonesunuz 4 köşe üretmişsiniz üçgen lcd üretin demek gibi birşey. Bilmediğin bir yerde giderken tecrübe kazanırsın koşar zıplarsın kuşa ota böceğe binersin. Bunlar wowluk birşey değil olması gereken şeyler. Ayı kesince içinden staff düşmesidir mantıksız olan :D
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kaede said: ben size esas problemi, sıkıcı kısmı söyliyim bütün oyun droid ve human kesiyoruz lan ayıp be sıtar vors dediğiniz uzayda forgatın riılms değilmi. yaratıklar nerde fefese Yaratık falan filan kesiyoruz yav, baya ilginç mahluklar var oyunda
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 soyle bi durum var yanlız firma açısından bakınca şimdi diyelimki tamamen farklı bi sistem yaptı adamlar wow la alakası yok e şimdide millet ne dicek oynanabilirlik zor quest bulamıyorum i yıgın oyuncu içi zorluk hal boyleyken adam diyorki insanların kafasının ve ellerinin hazır oldugu seyi koyalım oyun oyuncu icin daha akıcı olsun u cokta ters gelmiyor bana acıkcası yani su anket sonuclarına bakarak bile anlayabiliriz aslında adam amacına ulaşmış 1kişi kaybederim yenilik arayan ama alışkın olan bu oyunlara 100 kişi oyuncuyum olur. ha bende artık bu tarzdan baydım yenilikçi seyler bekliyorum ama yapacak bişey yok elde bu var.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şu yukarıdaki söylediklerimi iş olsun diye söylemiyorum. wow clone nedir, iyidir, kötüdür diye kimseyle tartışmak gibi bi bniyetim de yok. sadece içimden geçenleri yazıyorum. wow doğrusunu yapıyor elbette ama wow için doğru olanı yapıyor. öyle olmasaydı wow hesabım hala açık olmazdı. ama mmo denen şey wowla başlamadı ve çok çok daha geniş bi yelpaze. şu an wowun yolunun büyük oyunlar için tek yolmuş gibi algılanmasına ciddi biçimde itiraz ediyorum. "bütün oyunlar wowun doğrultusunda gitsin sorun yok" diyene saygım var, bundan şikayetçi olmayabilir bir insan. ama ben şikayetçiyim. wow çıkana kadar bir sürü mmo geldi geçti, hepsi farklı şeyler yaptı hepsini da farklı duygularla oynadık beğendik beğenmedik vs. ama wowdan sonra iş nasrettin hocanın sürekli çaldığı tek notaya benzedi. meğer bütün mmo dünyası bu wowun çaldığı notayı arıyormuş. bundan sonra bu notadan başka nota duymak bize harammış. neyse kimseye karşı tez olarak yazmıyorum bunları. cidden hissettiğim şeyler.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Yeni sistem deneyip guzelim evreni (Conan) bok eden oyun yerine, basarisini kanitlayan sisteme birkac yenilik getiren oyunu tercih ederim.
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 star wars a panda koymasınlarda :))
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 keşif falan olacak oyunda, bunda tek haritaya atıyor seni orayı arşınlıyosun heryer tıkış tıkış nereyi gezicen. başka yere de gidemiyosun bildiğin story driven oyun yapmışlar işte kotor 3 with MP olmuş.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yanlız inş beta ve/veya kalabalık diye respawn rateler o kadar yüksektir yoksa side questleri yapanlara allah sabır verdin. gri moblar bile mübarek radar gibi agro rangee sahip ve evadeliyene kadar bağdata kadar takip ediyor namussuzlar
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şu konu hiç sorun olmadı hatta bazı yerlerde spawn rateler düşük
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yaratık respawn süreleri inanılmaz düşük aksini iddia etme komik ama objelerin tekrar kullanılabilir hale gelme süresi buna oranla bayağı fazla. kanser ediyor düğme başında beklemek
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kaede said: yanlız inş beta ve/veya kalabalık diye respawn rateler o kadar yüksektir yoksa side questleri yapanlara allah sabır verdin. gri moblar bile mübarek radar gibi agro rangee sahip ve evadeliyene kadar bağdata kadar takip ediyor namussuzlar agro range gayet düşük bence, altın simgei moblarda bile 5 metre yaklaştıktan sonra agro alıyorlar, o konuda oyun iyi bokunu çıkarmamışlar. he peşine takılınca kolay kolay bırakmıyorlar o ayrı tabi ama oyunda zaten ölmek kolay olmadığı için kaçarak uzaklaşırken ölmen imkansız bence. hatta ben çok combat'a girdim keserim diye sonra hp'm azalınca bildiğin kaçtım ve öldüremediler. o konuda oyun iyi abi laf yok.
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kaede said: yaratık respawn süreleri inanılmaz düşük aksini iddia etme komik ama objelerin tekrar kullanılabilir hale gelme süresi buna oranla bayağı fazla. kanser ediyor düğme başında beklemek herkesi aynı yere attığını düşünürsen bence respawn rate'ler gayet yerinde. sonuçta harite seçemiyosun prologue'dan çıktıktan sonran herkes aynı yere doluşuyor ve orada populasyon çok olur, millete eziyet çektireceğine respawn'ı yüksek tutsunlar zaten diblerine gidene kadar dalmıyorlar. item respawn rate'i de sadece 1 dakika ölçtüm.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 olay öldürmesi değil, combata sokup sprinti kapatması 5m dibine girip agrolamaması da mümkün değil, büyük ihtimal server gecikmesindendir. üstüne companionlarında agrolaması tam foxdie
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kaede said: olay öldürmesi değil, combata sokup sprinti kapatması 5m dibine girip agrolamaması da mümkün değil, büyük ihtimal server gecikmesindendir. üstüne companionlarında agrolaması tam foxdie companion'da agro yok ya. kaç kez bi yere kısayoldan gitmek için tepelerden aşağı atladım, companion normal yoldan ağaçların arasından geldi hiç mob çekmedi. valla ben spawn rate ve agro range'den memnun kaldım hatta range'de baya şaşırdım çok yaklaşınca çekince. bu arada latency falan iyiydi bende mx 200 gördüm. oyunun en büyük problemlerinden biri beta'da fps oranıydı, inanılmaz düşük.
kath Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Companionlar aslında senin aldığın agroları tanklıyor :D Mesafe olarak uzaklaşırsan da yanına teleport oluyor kalan hpsi ile. Ayrıca agro mesafesinde sorun var diyenlere riftin ilk zamanlarını hatırlatmak isterim , daze vuran moblar üstelik 10 metreden de agro alıyolardı , ben swtorda böyle bi sorun görmedim.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bende de hiç fps sorunu yok kaymak gibi herşey max üstüne ekran kartı forced AA ile
Seru Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Kaede said: bende de hiç fps sorunu yok kaymak gibi herşey max üstüne ekran kartı forced AA ile alla alla ben AA açamadım seçeneği kapalıydı. bende 6850 var ati, işlemci de fena değil ram de iyi sayılır, rahat oynatması lazımdı grafik olrak birşey yok oyunda zaten. fakat ben bu problemi çok insanda dyudum, sanırım ati optimizasyonu gerekiyor.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 AA açık değildi abi zaten ama onboard ile oynadım pvp yaptım :D sonra gidip bilekleri jiletledim.
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oyundan açılmıyor kendin forcelaman lazım catalystten
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oyunda ne kadar olacak acaba AA maksimum.
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Forced AA diyor zaten, CCC'den yapmış
Öne çıkan mesajlar