Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Sivasspor @ 26.11.2011-19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sotto said:

O bileğe bastığını farketmiştim ben de, ama işte yapmayacaksın o hareketleri...
Elmander kötü niyetli bir futbolcu kesinlikle değil, zaten niye böyle bir şeyi yapmış olmasını anlayamadım, bana sanki net basmış gibi geldi çünkü...

Abi slow motionda evet sanki böyle bilerek basmıs gibi bi izlenim oluyor yakın çekimde özellikle ama normal kameradan pozisyonu izleyince önündeki adam birden durunca istemsiz olarak basıyor herif.Tabiki faul hatta kırmızı bile olablir ama isteyerek yaptıgını zannetmiyorum ben hiç.
Mesaj tarihi:
Sotto said:

O bileğe bastığını farketmiştim ben de, ama işte yapmayacaksın o hareketleri...
Elmander kötü niyetli bir futbolcu kesinlikle değil, zaten niye böyle bir şeyi yapmış olmasını anlayamadım, bana sanki net basmış gibi geldi çünkü...

Abi slow motionda evet sanki böyle bilerek basmıs gibi bi izlenim oluyor yakın çekimde özellikle ama normal kameradan pozisyonu izleyince önündeki adam birden durunca istemsiz olarak basıyor herif.Tabiki faul hatta kırmızı bile olablir ama isteyerek yaptıgını zannetmiyorum ben hiç.
Mesaj tarihi:
poopla said:

Llama said:

direk kırmızı yemişler ama sanmam birer maç verirler

birer maç kaç kere gördün kırmızı karttan. anca hatalı karar olursa

sende burdasın bende burdayım
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

ov bak bu gozden kacmis.

https://p.twimg.com/AfNi65jCIAEUYFF.jpg

penalti kirmiziyi calsa engin kafa atmayacak delirip gdf.

yani, galatasarayin hakki yendi!!11

şaka maka elmandere verilen penaltıdan çok daha net kastiydi bence.o maç hangi maçtı unuttum şimdi

burda kaleciye 2. sarıdan kırmızı verip penaltı verilmeliydi sdfs
Mesaj tarihi:
Basarken bile oraya bakmıyor adam topa bakıyor bence de bilerek yapmamış.

Bunun videosu olucak birde onu izle mokoko adam topa hamle edip koşuyor adamın ayagına bakmıyor bile.
Mesaj tarihi:
elmanderin kırmızı komik olmus bence cunku herif elmanderin kostugu yone dogru bam diye durmus. bilinci yapılan bi hareket degil elmander top dısında hic biseye bakmıyo bile.
Mesaj tarihi:
ligtv sitesindeki özetteki bir açıda çok net bence bilerek bastığı.. ayağını normal basması gereken yere basmıyor, ayağı havada kalıyor bi süre sonra basıyor. aslında diğer ayağına ulaşmak istiyor da olabilir, belki bileğine bilerek basmamıştır.

oraya basarken bakmıyor olması istemsiz hareket olduğundan çok yeteneğini gösteriyor
Mesaj tarihi:
Ne senaryolar dönmüş, herif koşarken önünde yavaşlayınca adam üstüne çıkıyor, olan tek olay bu orda. Kırmızı kontrolsüz bir girişten dolayı doğru, ona bişey demiyorum, ama bazıları oyuncularımızı kendi oyuncularıyla karıştırmazsa iyi olur.
Mesaj tarihi:
İkisi inemez hadi elmander ok adam bilmeden yapmış 2de kalsa bile sorun degil fakat bence engin şerefsizine 4 maç falan versinler takımdan falan atılsın bilmiyorum bişiler yapsınlar artık şu herife.
Mesaj tarihi:
cavanagh said:

bence bilerek değil
kayacaktı elmander, tam kayarken adam geri pas atınca hoop bileğe basıyor arkadan
net kırmızı kart o ayrı konu
ama bence bilerek değil

olm hiç mi göz yok lan :D

elmander'in kaymak gibi bir niyeti yok ki, adam topu kovalamak istiyor. defans pas verince, defansın hemen yanından geçip koşuya devam etmek istiyor. ama defans durunca adamın tendona basıyor.
Mesaj tarihi:
ya bi kere adam niye bassın tendona. zaten öndesi hiç gereği yok
onu da geçtim sene başından beri nerdeyse her maçı izledim. elmander kendisine faul yapılınca bile sinirlenmeyen bi adam. itiraz zaten 0. maçın gerilimini arttıracak tek hareketi yok şu güne kadar. bilerek basmış olması imkansız
Mesaj tarihi:
abi topu kovalamak isteyen adam bence o şekilde sıçramaz
öle sıçrayan adam topa kayma niyetindedir
tam sıçradığı anda da geri pas atınca kaymaktan vazgeçiyor
bence öyle yani
tamamen sıçramayla alakalı olay
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

oynatmayız onları artık, fenere saklarız. Servet Semih'in yerine oynar, Melo'nun yerine de artık kısmet. Ayhan'ı falan koyarız.

Niye ki fenere ztn yenilcez 6 puan kaynetme riskine girmeye degermi agshfhdhf ulan hic mi umut olmaz ya en son ne zaman yendik adamlari ligde hatirlamasi bile zor
  • Yeni Oluştur...