Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Elime çok enteresan bir kasa geçti. Fişe takınca: Fanlar çalışıyor, Kasanın önündeki ışık yanıyor, Keyboard, Mouse, Monitor, CD Romlar çalışmıyor. Power tuşuda çalışmıyor sigortadan kapatabiliyorum. Yapılanlar: - 3 farklı ekran kartı denendi. - Bios pili çıkarıldı, resetlendi. - Ram çıkarılıp tekrar takıldı. - Farklı hdd denendi. - Farklı monitor denendi. Edit: Bilgisayarcıya götürüldü anakartının tetikleyici reseptörü arızalanmış yapılsa bile iyi randıman alınamaz dendi ve yeni anakart takmak için 200 tl + kdv fiyat çıkarıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 power tuşu tutukluk yapmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 problem kasadayken neden ekran kartı monitor vs denedin anlamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Anakartın üzerinde switch veya jumper takılı olan bir seçeneği vardı onun sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bilgisayar açılışa geçmeden önce hardware'da ilk ekran kartını deniyor diye biliyorum ondan yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ya kasada problem ya da anakartta jumper falan olabilir gangren'in dediği gibi, bilmiyorum öyle bir şey ama mantıklı geliyor yani. ekran kartı, monitör, hdd falan değiştirmek ne alaka ben de çözemedim pek :) yani hepsini anladım da monitör? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bi seçenek var ya, hatta aklımda biosta( nerden kaldıysa bu tamamen hayal ürünü de olabilir ) bile böle bi seçenek olabileceği kalmış aklımda. Ama var böle bi seçenek. hmm bios resetlemişsin zaten, tamam o zaman o tuşun kablolarını takip et orlarda bi yerde bişiler vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bende format atmadan önce PC kapalı olmasına rağmen modem internette işlem yapılıyor gibi yanıp sönüyordu format atınca farkettim ki meğersem bilgisayar kapalı iken internet ışığının sönük olması gerekiyormuş. Demekki pc kapalı dahi olsa birşeyler çalışıyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bilgisayarcıya götürdüm anakartının tetikleyici reseptörü arızalanmış yapsak bile iyi randıman alamazsınız, 200 tl + kdv'ye yeni anakart takabiliriz dedi. Allah bilir çalışan anakartıda bozmuşlardır. Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 tetikleyici reseptör? lol farklı bir PSU ile denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kasanın ana karta bağlandığı kablolar var onları çıkarıp denemiş miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 throine said: tetikleyici reseptör? lol farklı bir PSU ile denedin mi? Hayır öyle bi imkanım olmadı ama denicem. Borastus said: kasanın ana karta bağlandığı kablolar var onları çıkarıp denemiş miydin Denicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Aynı sorun bende var her şeyi denedim. Bizimkilerin yanında yatıyor öyle bilgisayar, ya işlemci ya anakart sorunundan kaynaklı olduğuna kanaat verdim. 2.el işlemci anakart falan bizim oralarda olmadığı için kalmıştı öyle. Bir ara getirip yaptırcam bilgisayarı. Amd +3500 venice Radeon X850XT falan vardı alette. Çok severek almıştım çokta hayrını gördüm. Bizimkilerin yanına gittiğimde öyle yan yatık gördükçe moralim bozuluyor :/ Bu şubatta yapayım onu iyi hatırlattın. ( Kısacası ya anakart yada işlemci gidik. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 vietnamda bu tetikleyici reseptörlerle çok fazla bubi tuzağı kuruldu. çok arkadaşımızı kaybettik biz! nalet olası sarı benizli vietkonglar! kasayı yan yatırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kahretsin! bilgisayarının simetrisi bozulmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 nası bilgisayarcılar var ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaranasKing Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 tetikleyici reseptör mü ? yok artık lebron james. o kadar okuduk yazdık bitirdik böyle birşeyden bahsetmediler bize asasfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 lol bilgisayarın lehiminde kümülatif kalibrasyon mekanizma sorunu var. terimler aklıma gelen 3 şeyden oluştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 DareJedi said: Bende format atmadan önce PC kapalı olmasına rağmen modem internette işlem yapılıyor gibi yanıp sönüyordu format atınca farkettim ki meğersem bilgisayar kapalı iken internet ışığının sönük olması gerekiyormuş. Demekki pc kapalı dahi olsa birşeyler çalışıyormuş... şu kıllandırıcı bir durummuş, cidden ne neden olabilir buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ahahahahaha offf topik açamama cezası gibi bişiler lazım patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 +hocam bunun nitrojenini falan koydun mu? -ne nitrojeni oğlum? +oğlum teknik tabir kullanıyorum ki bizi saf zannetmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 anakart meme yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 DareJedi said: Bende format atmadan önce PC kapalı olmasına rağmen modem internette işlem yapılıyor gibi yanıp sönüyordu format atınca farkettim ki meğersem bilgisayar kapalı iken internet ışığının sönük olması gerekiyormuş. Demekki pc kapalı dahi olsa birşeyler çalışıyormuş... Geçen de benim başıma geldi, elektrik gitmişti evde, bir baktım modemin ışığı yanıp sönüyordu. İçim ürperdi bir anda. Çok gergin dakikalardı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Lyvanna_Dolores said: ahahahahaha offf topik açamama cezası gibi bişiler lazım patiye Burn in hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar