sacred06 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 arkdaşalar bu oyun hakkında yardım gerekiyor bana. bir boos var octagolamus ben bu boss u kesemedim. canı gitmiyor. yardımmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 daha sert vurman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kesemiyosan elini op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred06 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 toggie said: daha sert vurman lazım. sert vurmak derken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred06 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aquila said: kesemiyosan elini op. saol ya hiç aklıma gelmemişti :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 başka görevler yap sora gel kes.. level kaçsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 skyrim oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 malis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ona küçük süprizler yap. o zaman canı gidiyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred06 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 KillJoy said: başka görevler yap sora gel kes.. level kaçsın ki 33 levelim ve bu yaratığa ne kadar vurusam vurayım canı zerre kadar düşmüyor. delirmememk elde değil. 3 günüdrü takıldım kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred06 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Xenocide said: ona küçük süprizler yap. o zaman canı gidiyor yavaş yavaş. canı 1 sn liğine biraz düşüyor sonra kendiliğinden artıyor. anlamadım gitti. birde bitiren biri varsa beni ekleyebbilir mi bir kaç ufak sorum olucak [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sacredın olayı bu ztn düşmanın bosslar değil buglar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred06 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Red said: sacredın olayı bu ztn düşmanın bosslar değil buglar sdfs kesneler nasıl kesmiş. bakıyorum nete adamlar çok kısa sürede kesmiş anlaşılır gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oyunun yamalarını falan kur. yama yoksa da bug'ı engellemenin bir yolu vardır. google'da ingilizce aratırsan cıkar bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred06 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bu oyunu bitgiren kimse yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 uzaktan fire vuran ok kullanmayı deniycekmişin. mağaranın girişine çekmeyi de deneyebilirmişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 sacred06 said: bu oyunu bitgiren kimse yok mu :) ben varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Serhat Taklacı seni buradan yardım alamazsın. Burası paticik olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 yardım isteme şekli çok kötü lan. hüp diye yutarlar öyle güzel internetkafe adamını burda :D Ama red'in dediği de doğru. Düşmanın buglar. Sacred 1 de böyleydi. Bi askere su bulacaz diye çölde 3 gün aralıksız dolaştıydık. Meğer bugmış da sonra fixlenmiş de. SEVERİM BÖLE AŞKIN IZDIRABINI diyip silmiştim oyunu. Su al gel diyolar suyun yanına gidiyosun atraksyon olmuyor. O NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Copy koruması olabilir canının gitmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ozii_x said: Serhat Taklacı seni buradan yardım alamazsın. Burası paticik olm. bu mesajda bizim oyun yeteneklerimizle mi dalga geçilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred06 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Cystein said: yardım isteme şekli çok kötü lan. hüp diye yutarlar öyle güzel internetkafe adamını burda :D Ama red'in dediği de doğru. Düşmanın buglar. Sacred 1 de böyleydi. Bi askere su bulacaz diye çölde 3 gün aralıksız dolaştıydık. Meğer bugmış da sonra fixlenmiş de. SEVERİM BÖLE AŞKIN IZDIRABINI diyip silmiştim oyunu. Su al gel diyolar suyun yanına gidiyosun atraksyon olmuyor. O NE LAN yardım isteme şeklimin neresi kötü anlamadım. senin yazma şekjlin bence kötü . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 BENCE SACRED HAKLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 xeno -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred06 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 birde şu var... oyunun ana görevlerini bitirdim ama daha 56 levelim yanlışmı yaptım bir yerde. geri dönüp mavi görevleri yapayımmı değer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar