Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyrannus' house of horrors

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

Böyle olaylarla karşılaşmayacak kadar param var, zengin züppelerinin ve kaşarlarının arasına girmeyecek kadar sessiz sakin keşfedilmemiş diyarlarda oturuyorum. Kendime en yakın genelev 5 km uzağımda. Etrafımda bol bol ibadethane var. Denize sıfıra yakın evim ve bol bol partiler düzenliyorum. Bana eşlik etmek ister misin ?
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Böyle olaylarla karşılaşmayacak kadar param var, zengin züppelerinin ve kaşarlarının arasına girmeyecek kadar sessiz sakin keşfedilmemiş diyarlarda oturuyorum. Kendime en yakın genelev 5 km uzağımda. Etrafımda bol bol ibadethane var. Denize sıfıra yakın evim ve bol bol partiler düzenliyorum. Bana eşlik etmek ister misin ?

Yok, bizim de arkadaslarımız var.
Sosyal ağlarda paylaş

500 bence de çok sen napıyorsun yea? Ben ofise 600 lira kira veriyorum iş alanımın tam merkezinde, süfer bakımlı, 10 metre ötemde über park var yeşillik şelale(DAS!) neyim, mutfağı geçtim banyom bile var ofiste. Kapıyı açık bırakıp parka gitsem akşam komşum arıyor, sizin kapı açık siz nerdesiniz çay içmeye geldik die ahjfgashjd
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

500 kira çok değil mi ya.

Anlamıyor yanına bir adet daha ev arkadaşı alıp 2 katı alanda yaşayabileceğini.

Şu an biri ziyarete gittiğinde ona oturması gereken yer yatak/kanepesi taylanın.

Ve o ev adamın olgunlaşmasını engeller, zorunlu man-child evi böyle, mecburi bekar hayatı.
Sosyal ağlarda paylaş

ev mühim şey bir an önce çıksın bir kişi daha bulup 900-1000 liraya bi yerde otursun.

ben tek başıma eve çıktım 1 ay oldu, zaten kullanmıyorum diyip doğru düzgün eşya falan almamıştım ama baktım sabahları kalkmamı bile engelliyo otel psikolojisi.

gittim halı aldım temizlik yaptım koltuk moltuk aldım eve benzedikçe insan rahatlıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

nomsaR said:

ev mühim şey bir an önce çıksın bir kişi daha bulup 900-1000 liraya bi yerde otursun.

ben tek başıma eve çıktım 1 ay oldu, zaten kullanmıyorum diyip doğru düzgün eşya falan almamıştım ama baktım sabahları kalkmamı bile engelliyo otel psikolojisi.

gittim halı aldım temizlik yaptım koltuk moltuk aldım eve benzedikçe insan rahatlıyo.

Şunu yaşadım ben bi 5 sene önce ilk çıktıgımda ilk 4 ay. "Of ne olgunum, yalnız yaşıyorum, kendi başımın çaresine bakıyorum"

In reality: Paso makarna. Eve eşya almaz adam gibi. Arkadaşlarının evi talan etmesine izin verir sonra başına kalmasından şikayetçi olmadan.

Taylanın evinin House of Horror oldugu önermesi dogru da, kendi yapıyor. Hayvan gibi dagıtıyor, o kadar dagılıyor ki toplamak için gerçekten aziz sabrı gerekiyor. O enerjiyi ve zamanı bulana kadar dagınık ve saglıksız oluyor dar alan. Topladıgını koruması lazım, çünkü dagınıklık bir sorun değildir herkes için ama hijyen her zaman hayati bir sorun.

Seni düşündügümden söylüyorum aniki, dikkat et kendine yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de o evredeyim sanırım, eve ayırabilecek kadar param var, fakat daha adsl'e bile başvurmadım.

çamaşır makinesi almam gerek, almadım. ve çamaşır stoğum da bitti, beyaz sliplerimi giymeye doğru gidiyorum. sporda giydiğim giysileri pijama niyetine giyiyorum.

böyle giyince de 2 saat basket oynarsın da ellerini yıkamayınca bi koku olur ya, bütün yatak öyle kokuyor.

evde sigara içirtmem hayatta diyen ben, neredeyse yorganı kafama çekip içinde sigara içicem.

ama geçecek hepsi.. inanıyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...