Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 espriyi açıklayan adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kira 500 dışarda paso insan görüyorum bari evde görmiyim . solo mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Uzun zamandır görüğüm en eğlenceli topic olmuş :> Tabii tyrannus sen de eğleniyorsundur umarım :P Sana bir beyzbol sopası şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kıskandım lan, bizim burlarda hiç aksiyon yok.geceleri sokaklara atıyorum kendimi ama denk gelmiyor birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sadhasda çogiimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 pazar günü süprizlerim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Böyle olaylarla karşılaşmayacak kadar param var, zengin züppelerinin ve kaşarlarının arasına girmeyecek kadar sessiz sakin keşfedilmemiş diyarlarda oturuyorum. Kendime en yakın genelev 5 km uzağımda. Etrafımda bol bol ibadethane var. Denize sıfıra yakın evim ve bol bol partiler düzenliyorum. Bana eşlik etmek ister misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi asdfhasudfjadf adam "etrafımdaki herkes manyak deli" diyo AMA EVİNDE KILICI VAR bf'de de bıçak peşinde koşuyo zaten. sen bi de düşün o gün ASASİNOOO diye bağırırken yan komşular ne düşünüyodu kimbilir dsfkjgksdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bugün yediğin hurmalar yarın götünü tırmalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 balon said: Kendime en yakın genelev 5 km uzağımda Adam santim santim saymış, aşındırmış yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ama bir esnaf keranesi gitmemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 balon said: Böyle olaylarla karşılaşmayacak kadar param var, zengin züppelerinin ve kaşarlarının arasına girmeyecek kadar sessiz sakin keşfedilmemiş diyarlarda oturuyorum. Kendime en yakın genelev 5 km uzağımda. Etrafımda bol bol ibadethane var. Denize sıfıra yakın evim ve bol bol partiler düzenliyorum. Bana eşlik etmek ister misin ? Yok, bizim de arkadaslarımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 500 kira çok değil mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 500 bence de çok sen napıyorsun yea? Ben ofise 600 lira kira veriyorum iş alanımın tam merkezinde, süfer bakımlı, 10 metre ötemde über park var yeşillik şelale(DAS!) neyim, mutfağı geçtim banyom bile var ofiste. Kapıyı açık bırakıp parka gitsem akşam komşum arıyor, sizin kapı açık siz nerdesiniz çay içmeye geldik die ahjfgashjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 nomsaR said: 500 kira çok değil mi ya. Anlamıyor yanına bir adet daha ev arkadaşı alıp 2 katı alanda yaşayabileceğini. Şu an biri ziyarete gittiğinde ona oturması gereken yer yatak/kanepesi taylanın. Ve o ev adamın olgunlaşmasını engeller, zorunlu man-child evi böyle, mecburi bekar hayatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 mecburi yer yataksa çok seks döner o evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ev mühim şey bir an önce çıksın bir kişi daha bulup 900-1000 liraya bi yerde otursun. ben tek başıma eve çıktım 1 ay oldu, zaten kullanmıyorum diyip doğru düzgün eşya falan almamıştım ama baktım sabahları kalkmamı bile engelliyo otel psikolojisi. gittim halı aldım temizlik yaptım koltuk moltuk aldım eve benzedikçe insan rahatlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 You sir, are a genius and a scholar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 mr muscle domestos falan aldım cezve aldım kül tabağı aldım inanılmaz mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 nomsaR said: ev mühim şey bir an önce çıksın bir kişi daha bulup 900-1000 liraya bi yerde otursun. ben tek başıma eve çıktım 1 ay oldu, zaten kullanmıyorum diyip doğru düzgün eşya falan almamıştım ama baktım sabahları kalkmamı bile engelliyo otel psikolojisi. gittim halı aldım temizlik yaptım koltuk moltuk aldım eve benzedikçe insan rahatlıyo. Şunu yaşadım ben bi 5 sene önce ilk çıktıgımda ilk 4 ay. "Of ne olgunum, yalnız yaşıyorum, kendi başımın çaresine bakıyorum" In reality: Paso makarna. Eve eşya almaz adam gibi. Arkadaşlarının evi talan etmesine izin verir sonra başına kalmasından şikayetçi olmadan. Taylanın evinin House of Horror oldugu önermesi dogru da, kendi yapıyor. Hayvan gibi dagıtıyor, o kadar dagılıyor ki toplamak için gerçekten aziz sabrı gerekiyor. O enerjiyi ve zamanı bulana kadar dagınık ve saglıksız oluyor dar alan. Topladıgını koruması lazım, çünkü dagınıklık bir sorun değildir herkes için ama hijyen her zaman hayati bir sorun. Seni düşündügümden söylüyorum aniki, dikkat et kendine yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben de o evredeyim sanırım, eve ayırabilecek kadar param var, fakat daha adsl'e bile başvurmadım. çamaşır makinesi almam gerek, almadım. ve çamaşır stoğum da bitti, beyaz sliplerimi giymeye doğru gidiyorum. sporda giydiğim giysileri pijama niyetine giyiyorum. böyle giyince de 2 saat basket oynarsın da ellerini yıkamayınca bi koku olur ya, bütün yatak öyle kokuyor. evde sigara içirtmem hayatta diyen ben, neredeyse yorganı kafama çekip içinde sigara içicem. ama geçecek hepsi.. inanıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 1000 TL kirası olup da ev arkadaşınla çok muhattap olmayacağın kişisel alanının şimdiki ev kadar olacağı evler bulabilirsin bence. Hangi ev arkadaşı canını şimdiki evinden daha fazla sıkabilir ki, eğer sen normal geçimli biriysen yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 adamın ev arkadaşı bi yerde orospular, sinem, deli adam falan olmuş yahu. aynı evde yaşayan adam sana bu kadar rahatsızlık vermez ondan diyorum "neden katlanıyorsun buna?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar