Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Skyrim'de dönen WRPG tarihi ve başarılı WRPG nasıl olur muhabbeti üstüne 3 gündür tekrardan Planescape Torment'i 54643. sefer oynamamin tuz biber olmasiyla aklima gelen Rpgleri listeledim, eksik varsa modlar ekler. ANKETE EKLENMESİNİ İSTEDİĞİNİZ OYUNU (KENDİNİZ OY VERMEYECEKSENİZ LAF OLSUN DİYE İSTEMEYİN) SAM'E ÖM İLE İLETİN. STOKLARIMIZ KİŞİ BAŞINA TEK OYUN İSTEĞİ İLE SINIRLIDIR. SON BİR YIL İÇİNDE ÇIKMIŞ OYUNLAR EKLENMEYECEKTİR. - MÜDÜRİYET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yeterislzliklerini veya dengesizliklerini görmezden gelip konusucaksak arcanum derim. yoktoptan erickesin notu dersen bilemedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 öyle bir liste ki, gözüm kapalı birini seçsem yine yanlış çıkmam herhalde. üçe indirebiliyorum seçenekleri ama tek birini seçmem için biraz düşünmem lazım. what's best in life?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 listede 4-5 tane oynamadigim ve yorumlara gore baya baba rpg'ler var. kotor, elder scrolls ve deus ex derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sw oldugu icin kotor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Madem listeden bi tane seçebiliyoruz o zaman KOTOR çünkü Star Wars var. Ama büyük çoğunlu harika oyunlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 fo2, arcanum ve morrowind arasında gelip gittim bayağı ama morrowind diyorum teke indirmek gerekirse. fakat bu üçü triumvirate benim için, normalde birini diğerinden üstün tutmam. ama listenin neredeyse yarısının benim tüm zamanların favori oyunlarım arasında yeri var. başkasına saygısızlık yapmadan mesaj atmaya özen gösterelim lütfen. kotor 2 eklendi. istediğiniz özel bir oyun varsa yazın ama son bir yıl içinde çıkan oyunları eklemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Dragon Age demis bi bebe ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 listedeki kotor dandik olan... yetkilileri goreve cagiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sensin dandik olan. 2 oynamadim ben hala yav =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 planscape torment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Dragon Age'i oylayan arkadasima saygim sonsuz olmakla birlikte yine de teessuflerimi bildirmek isterim. Beni elemlere gark eden bir karar vermis. Yine de kendisini bizimle dusuncelerini paylastigi ve forumlarimiza cesitlilik ve dusunce zenginligi kattigi icin sevgiyle kucakliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 @aquila: celik ayna ayrica puuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 fiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 fallout apayridir ama , fallout 2 ye verdim sukuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Baldur's Gate bence en iyisi ama seri olarak yazılmalıydı o. Tek bir öykü ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 öykü değil oyun oyluyoruz ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 BG2, sonrasında Arcanum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Aynı şey bence RPG için :) Listede yok birde ama Chrono Trigger! İsterse bilgisayar oyunu olmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 system shock 2 oynamadım ben, nasıl ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 dx dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 sengoku rance tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Baldur's Gate dedim ben. oynadığım zamanlar çok etkilemişti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yalnız şu ana dek xunn'un PLANESCAPE diye gelmemiş olmaması şaşırtıcı. ahmet, i am disappoint. şaka bir yana bioware'in çoğu oyunu girer ya. mass effect, baldur's gate, dragon age falan da girer yani. bioware'in rpg serilerinde ilk oyunundan zevk almadığım seri yok. ama iyi ama kötü, zevk verdi hep. ikincilerde hafif bir sıvıyorlar ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar