Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 utorrent'i çok severek kullanıyorum, güzel bir program, hızlı, basit, kullanışlı, rahat felan. ama bir sorun var, çok rahatsız ediyor beni. kullandığım birkaç farklı bilgisayarda ve işletim siteminde aynı sorun başıma geldi. bilgisayara bağlı bir sorun değil demek ki. özellikle büyük dosyaları indirirken (100 gb felan) bir süre sonra download hızı 0.1-0.9 kb/sn gibi aşırı yavaş bir duruma düşüyor. bu sırada utorrent gittikçe şişiyor ve 500mb'den fazla ram yemeye başlıyor. programı bu sırada kapatmaya kalkarsam task manager'da halen açık gibi gözükmeye devam ediyor. task manager'dan kapatırsam, utorrent'i tekrar açtığım zaman indirmekte olduğum dosyaları check etmeye başlıyor. eğer utorrent tekrar şişmeye başlarsa check işlemi takılıyor. neden olabileceği veya çözü mü var mı bilmiyorum, internette baksam da göremedim. belki daha önce karşılaşan ve çözümünü bulabilmiş biri vardır diye sorayım dedim. windows'ta qbittorrent kullanmış, denemiş olan var mı, olmazsa onu kullanayım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 100 gb indirmeye yeltenmedim bile hiç :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bone'un proncu olduğunu bilmezdim. hem de 100 gb ha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Windows'da neredeyse hep qBittorrent kullandım, şu anda Linux'de Deluge kullanıyorum. qBittorrent epey iyi. Deluge tercihimdir, o da Windows'da çalışıyor ama biraz daha az kararlı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 100gb lık hiç dosya indirmedim, max 35.5gb lost 1-5 complete seasons indirmiştim, hatta öncelik olarak 1. sezondan baslatmıstım, dosyalara müdahale olayıda cok güzel bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bende max 12gb indirdim en ufak sorun yaşamadım ne programdan ne hafızadan kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bence sorun antivirus programindan kaynakli basima gelmisti benzer bir olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 -Deno- said: bone'un proncu olduğunu bilmezdim. hem de 100 gb ha ! lan ben sen biliyorsun sandıydım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 valla ben bittorrent kullanıyorum ama o kadar büyük dosya indirmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 internet.zip midir nedir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ne pronu o öyle yav, söylendiği gibi antivirüs programı ağır bi şekilde utorrenti takip ediyo olabilir. Dl hızının düşüklüğü port sayısından tut upload hızına bile bağlı. Uploadı ben 10kb yapınca dl inanılmaz düşüyor, 11 yapınca max speed çekiyorum. Aynı şekilde kuzenin bilgisayarda da 5kb yapınca max speede ulaşabiliyoruz. Şu an max speedde 3 farkı torrent toplam 80gb falan indiriyorum kullandığı ram 45mb civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hani 100 gb dedim de ona takılmayın, aynı anda tek dosya indiriyorsam olmuyor bu durum. mesela 30-20-40-20 gibi büyük boyutta birden çok dosya indirince oluyor. hani illa hep büyük dosya olmasına da gerek, 3-4-5-3-5-30-4-10-3 gibiyken de çıkartabiliyor bu sorunu. durduk yere fazla şişiyor harcadığı ram, download hızı maximum 1-2 kb/s gibi bir limitin artına iniyor. dediğim gibi bu durumdayken kapatmaya kalkınca kapanmış gibi gözükse de task managerda şişik vaziyette durmaya devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 nvidia forceware sebep olabiliyormuş bu soruna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 nvidia var ama eski makine ati idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar