Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turgay Bahadır'ın pozisyonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dünkü maçta olmuş. Top Turgay'a geliyor havadan, koluna çarpıp Sestak'a pas oluyor ve Sestak golü atıyor. Samsunsporlular itiraz ediyor filan, sonunda hakem Turgay'a soruyor ve Turgay'da koluna çarptığını söylüyor. gol iptal oluyor, üstüne turgay sarı kart görüyor.

Maçtan sonra Ertuğrul Sağlam'ın sitemi de güzel. Bundan sonra penaltılarda da faul yapılan oyuncuya sana müdahale etti mi filan diye soracaklar dedi.

bira garip olay.
Mesaj tarihi:
Bu arada turgaya helal olsun çarptı dedıyse olayla ilgili tek bilgim bu başlık tamamen habersizim olaydan fakat evet gol geçersiz sayılsın elime çarptı dediyse bravo valla.
Mesaj tarihi:
aquila said:

hakem sorunca carpti diyo, ama sonra isyan ediyo gol iptal edildi diye asdf.

gol iptal edildi diye etmiyor. sarık kart'a ediyor. adam sarı kart gördü bi'de üstüne.

helal olsun mu bilemicem ama hakem sorunca çarpmadı dedikten sonra akşam nasıl uyursun? yani dürüstlük var evet ama helal olsunluk durum bence hakem sormadan demesi olurdu. gene dediğimiz olay, o kadar yozlaştık ki bu olaylar süper ötesi geliyor.

ama ben hala sarı karttayım yani. bende olsam bende isyan ederdim
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

kendini bariz yere atıp üstüne bide hakem bişey vermeyince hararetle itiraz eden adamlara bakınca gayet helallik bi olay.

video varmı? youtubeda falan aradım ama göremedim.

ligtv de var
Mesaj tarihi:
evet şurda varmış
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102347

hakem tam bir yeto. herkes golü vermiş oyuncu gelip golü iptal ettiriyo, gidip sarı gösteriyo adama. pozisyonu görmemişsin gidip bi rezillik yapıp oyuncuya soruyosun, adam doğruyu söylediği için cezalandırıyosun...
Mesaj tarihi:
abi adam sarı gördü diye itiraz ediyor zaten,

ya ben fair-play yaptım, hakemden de böyle yapmasını beklerdim dedi ASDASDSA

haklı ama adam, hakemin kıçını kurtarıyor orada adamlık yapıp. Hakem afarım! diyip takdirini kullanabilirdi. Ayıp etmiş sadfs
Mesaj tarihi:
hoccemama said:

Cüneyt çakırıda gördük geçen hafta sonu. Avrupada fena değil ama geçen hafta golümüzü yedi resmen.
Hı hı.

Beşiktaş'ın hakkı yeniyor hep, biraz da Cüneyt yesin bir şey olmaz.
Mesaj tarihi:
abi gs maçındaki golü demiyordur herhalde başka bi goldür umarım

hala golumuz yendi diyorsanız helal gerçekten

bu arada konuya gelince saçma abi.turgay onu dese bile karar degişmemeli yani.o zaman boku çıkar

futbolcu maçtan sonra roportaj verirkende fauldu penaltıydı elime çarptı gibi şeyler söyleyincede maç tekrar oynansın
  • Yeni Oluştur...