BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Dünkü maçta olmuş. Top Turgay'a geliyor havadan, koluna çarpıp Sestak'a pas oluyor ve Sestak golü atıyor. Samsunsporlular itiraz ediyor filan, sonunda hakem Turgay'a soruyor ve Turgay'da koluna çarptığını söylüyor. gol iptal oluyor, üstüne turgay sarı kart görüyor. Maçtan sonra Ertuğrul Sağlam'ın sitemi de güzel. Bundan sonra penaltılarda da faul yapılan oyuncuya sana müdahale etti mi filan diye soracaklar dedi. bira garip olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Hakem oyuncunun sözünü nasıl dinler ya. Küçükken mahallede adamınız da söyle aha bak bak cılardanmış herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hayır turgay niye delleniyor onu anlamadım ben gol iptal olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 turgaya yuklenmeyin hepsi ebouenin sucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 besiktasin golu yenmis gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Bu arada turgaya helal olsun çarptı dedıyse olayla ilgili tek bilgim bu başlık tamamen habersizim olaydan fakat evet gol geçersiz sayılsın elime çarptı dediyse bravo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hakem sorunca carpti diyo, ama sonra isyan ediyo gol iptal edildi diye asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 aquila said: hakem sorunca carpti diyo, ama sonra isyan ediyo gol iptal edildi diye asdf. gol iptal edildi diye etmiyor. sarık kart'a ediyor. adam sarı kart gördü bi'de üstüne. helal olsun mu bilemicem ama hakem sorunca çarpmadı dedikten sonra akşam nasıl uyursun? yani dürüstlük var evet ama helal olsunluk durum bence hakem sormadan demesi olurdu. gene dediğimiz olay, o kadar yozlaştık ki bu olaylar süper ötesi geliyor. ama ben hala sarı karttayım yani. bende olsam bende isyan ederdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 helallik bi olayi yok, hakem sormasa bisey demicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kendini bariz yere atıp üstüne bide hakem bişey vermeyince hararetle itiraz eden adamlara bakınca gayet helallik bi olay. video varmı? youtubeda falan aradım ama göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 köprüyü geçen kadar ayıya dayı diycen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 El-Barto said: kendini bariz yere atıp üstüne bide hakem bişey vermeyince hararetle itiraz eden adamlara bakınca gayet helallik bi olay. video varmı? youtubeda falan aradım ama göremedim. ligtv de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 evet şurda varmış http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102347 hakem tam bir yeto. herkes golü vermiş oyuncu gelip golü iptal ettiriyo, gidip sarı gösteriyo adama. pozisyonu görmemişsin gidip bi rezillik yapıp oyuncuya soruyosun, adam doğruyu söylediği için cezalandırıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 turgaya ders olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Yardımcı hakem de arkadaşın abisi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Turgay'dan örnek davranış yazmışlar. E adam sarı kartı yedikten sonra dümdüz gidiyor öncesinde de bayağı bir itirazı var. Neyi yaşıyor bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abi adam sarı gördü diye itiraz ediyor zaten, ya ben fair-play yaptım, hakemden de böyle yapmasını beklerdim dedi ASDASDSA haklı ama adam, hakemin kıçını kurtarıyor orada adamlık yapıp. Hakem afarım! diyip takdirini kullanabilirdi. Ayıp etmiş sadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Hakemlerimizin beyni gerçekten az çalışıyor ya. Cüneyt Çakır gibi 10 tane hakem daha gelse ülke futbolu düzelecek resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Cüneyt çakırıda gördük geçen hafta sonu. Avrupada fena değil ama geçen hafta golümüzü yedi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bence turgay'ın bu hareketiyle beşiktaş'ın hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hoccemama said: Cüneyt çakırıda gördük geçen hafta sonu. Avrupada fena değil ama geçen hafta golümüzü yedi resmen.Hı hı. Beşiktaş'ın hakkı yeniyor hep, biraz da Cüneyt yesin bir şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 abi gs maçındaki golü demiyordur herhalde başka bi goldür umarım hala golumuz yendi diyorsanız helal gerçekten bu arada konuya gelince saçma abi.turgay onu dese bile karar degişmemeli yani.o zaman boku çıkar futbolcu maçtan sonra roportaj verirkende fauldu penaltıydı elime çarptı gibi şeyler söyleyincede maç tekrar oynansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 genç galatasaraylılar rahatsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ben Fenerbahçeliyim ve o pozisyon gol değil. Sana hayatta başarılar diliyorum hoca efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar