Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET DSL "Progamer" reklamı

Bone

Öne çıkan mesajlar

Yuh be bu kadar da sallama olmaz ki. Geçen telecukom da fiber hizmet istedim bölgeme gelmiş cevap aynen şu : ''Beyfendii sizin bölgenizde hizmet var ama telecukom her bölgeye aynı anda fiber hizmeti sunacağından şu an abone yapamıyoruz sizi fibere.''

Ulan niye para verip el ilanı bastırtıyonda beni telecukoma getirion.
Sosyal ağlarda paylaş

ozii_x said:

Yuh be bu kadar da sallama olmaz ki. Geçen telecukom da fiber hizmet istedim bölgeme gelmiş cevap aynen şu : ''Beyfendii sizin bölgenizde hizmet var ama telecukom her bölgeye aynı anda fiber hizmeti sunacağından şu an abone yapamıyoruz sizi fibere.''

Ulan niye para verip el ilanı bastırtıyonda beni telecukoma getirion.

nasıl abi, kimle konuştun sen?

benim babamlar her isteyene bağlıyorlar, eğer bölgedeki bütün altyapı çalışmaları tamamlanmışsa
Sosyal ağlarda paylaş

ha oraları bilemem, araplar sadece lüks ve düzenli yerleşim yerlerine fiberi öncelikli olarak götürüyor. Gerisine bakarız diyorlar.

Çekmişlerdir mesela sizin oraya, test falan edilmemiştir satılmıyordur. Ya da denildiği gibi bölgeyi komple bitirip hizmete açacaklardır.

Devletin elindeki gibi sallabaş yapmıyorlar artık olayı, hizmete girdikten sonra tekrar bir bölgeyi kazıp hattı uzatmak vs. gibi olaylara giremiyorlar rahat rahat asdfas

Yine de şu taşeron firmaların telefonla müşteri kazıklamaları yüzünden bayağı sorunlar çıkıyor. Çekilmemesi gereken yere 8mbit internet çekme işlemleri falan
Sosyal ağlarda paylaş

izmir atatürk mahallesine ne zaman gerçekten insan gibi hizmet gelir allah bilir. sırf internet değil ya, her türlü kendi haline bırakılmış burası. hiçbir türlü hizmet yok. zaten ölü kent, bari adam gibi internet gelsin hala 1mbit internetleyim ayıp ya. 5 gün açık bırakıyoz bilgisayarı oyun insin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Artariel said:

izmir atatürk mahallesine ne zaman gerçekten insan gibi hizmet gelir allah bilir. sırf internet değil ya, her türlü kendi haline bırakılmış burası. hiçbir türlü hizmet yok. zaten ölü kent, bari adam gibi internet gelsin hala 1mbit internetleyim ayıp ya. 5 gün açık bırakıyoz bilgisayarı oyun insin diye.

koop a geç quicknet kullanırsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...