knoxville Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ayrıca reklamdaki klavye benim klavyemden la. locitekin en ucuzuna bile param yetmediği için aldıydım. WASD tuşlarından belli çakmalığı zaten djshfsk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Eğlenceye taşınmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kimi yendi de kupa veriyorlar amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kaç para vermişlerdir acaba adamalra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 geçen yine kantır atıyoz bi bakmışız turnuvadayız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ehuehe gamer adam a4tech x7 klavye kullanıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yuh be bu kadar da sallama olmaz ki. Geçen telecukom da fiber hizmet istedim bölgeme gelmiş cevap aynen şu : ''Beyfendii sizin bölgenizde hizmet var ama telecukom her bölgeye aynı anda fiber hizmeti sunacağından şu an abone yapamıyoruz sizi fibere.'' Ulan niye para verip el ilanı bastırtıyonda beni telecukoma getirion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 chris ve tanıdıklarından böyle bir ekip yapmışlar.. ama hakkını yememek lazım başrol oyuncusunun, öyle mühim bir takımın oyuncusu olmasa da baya bir turnuva, organizasyon düzenlemişliği, katılmışlığı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ozii_x said: Yuh be bu kadar da sallama olmaz ki. Geçen telecukom da fiber hizmet istedim bölgeme gelmiş cevap aynen şu : ''Beyfendii sizin bölgenizde hizmet var ama telecukom her bölgeye aynı anda fiber hizmeti sunacağından şu an abone yapamıyoruz sizi fibere.'' Ulan niye para verip el ilanı bastırtıyonda beni telecukoma getirion. nasıl abi, kimle konuştun sen? benim babamlar her isteyene bağlıyorlar, eğer bölgedeki bütün altyapı çalışmaları tamamlanmışsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Balıkesir Edremit'te yaşıyorum bana telecukomdaki hatun böyle söyledi. Yoksa bende fiber isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ha oraları bilemem, araplar sadece lüks ve düzenli yerleşim yerlerine fiberi öncelikli olarak götürüyor. Gerisine bakarız diyorlar. Çekmişlerdir mesela sizin oraya, test falan edilmemiştir satılmıyordur. Ya da denildiği gibi bölgeyi komple bitirip hizmete açacaklardır. Devletin elindeki gibi sallabaş yapmıyorlar artık olayı, hizmete girdikten sonra tekrar bir bölgeyi kazıp hattı uzatmak vs. gibi olaylara giremiyorlar rahat rahat asdfas Yine de şu taşeron firmaların telefonla müşteri kazıklamaları yüzünden bayağı sorunlar çıkıyor. Çekilmemesi gereken yere 8mbit internet çekme işlemleri falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hizmet var ama hizmet yok. hizmeti sunuyorsun, ama insanlar hizmetten faydalanamıyor. güzel mantıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 reklam çok iyiymiş ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Nekro said: ehuehe gamer adam a4tech x7 klavye kullanıyo lan Bende bi turnuvaya sıfır toplu mouse ile katılmıştım. 150 liralık mouse kullanan adamları dövmüştüm. Öyle pahalı gearlar kullanmadım ama faydası vardır muhakkak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Nekro said: ehuehe gamer adam a4tech x7 klavye kullanıyo lanklavyesini bilmemde x7 mouse guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 _Gandalf_ said: kimi yendi de kupa veriyorlar amk ahah koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 a4tech in herhangi bir ürününe güzel diyorsanız ki özellikle x7 mouse başka marka kullanmadınızı düşünüyorum. şimdi internet kafelerin düzenlediği turnuva var bide wcg falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thermo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 ay çok güldüm reklama ay çok komiahahahahahahahahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 screwy said: Nekro said: ehuehe gamer adam a4tech x7 klavye kullanıyo lanklavyesini bilmemde x7 mouse guzel fakir faresi. fakirlerde ancak 1 mbps hızında apartman ile paylaşımlı fakir interneti kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 izmir atatürk mahallesine ne zaman gerçekten insan gibi hizmet gelir allah bilir. sırf internet değil ya, her türlü kendi haline bırakılmış burası. hiçbir türlü hizmet yok. zaten ölü kent, bari adam gibi internet gelsin hala 1mbit internetleyim ayıp ya. 5 gün açık bırakıyoz bilgisayarı oyun insin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Artariel said: izmir atatürk mahallesine ne zaman gerçekten insan gibi hizmet gelir allah bilir. sırf internet değil ya, her türlü kendi haline bırakılmış burası. hiçbir türlü hizmet yok. zaten ölü kent, bari adam gibi internet gelsin hala 1mbit internetleyim ayıp ya. 5 gün açık bırakıyoz bilgisayarı oyun insin diye. koop a geç quicknet kullanırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar