Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigara içer gibi; ama sanki içmez gibi...İlk buharlaştırıcım ve ben.

huun

Öne çıkan mesajlar

evet geçen hafta bir arkadaşın elinde gördükten sonra ben de bir deneme yapayım diyerek siparişimi verdim, nesne yarım saat kadar önce elime geçti.

bu aletlerin ortaya çıkış şeklinden dolayı genelde narkotik amaçlar dışında kullanım alanları pas geçiliyor; ama bildiğin dumansız sigara içmeye de yarıyor.

ben memnun kaldım şimdilik. gayet doyurucu bir şekilde duman ve yanma olmadan sigara içiyorum şu anda hehe

tavsiye ederim ki en büyük artısı artık istediğim yerde sigara içmeye devam edebilirim. dumansız hava sahası ise dumansız hava sahası anasını satayım.
Sosyal ağlarda paylaş

belki duman bağımlıları için geçerli olabilir, bilmiyorum. yoksa gayet tatmin edici bir sigara tecrübesi. ilk başta biraz garip geliyor tabii ama dediğim gibi doyurucu gayet.

samaella said:

smi varmı nasıl bişi bu merak ettim.

http://www.vaporgenie.com/Metal-VGs/Stainless-Coil-VG/flypageog3.tpl.html?pop=0

ben şundan aldım, elemandaki magic box diye birşeydi pilli falandı onunki.
Sosyal ağlarda paylaş

zarar konusunu da araştırdım almadan önce. abd'de pek çok üniversitenin araştırmaları var konu hakkında. 90 ların başında bu aletler gündeme gelmiş, o zamandan bu zamana zararı vardır diyen yok. çeşitli zararlı gazlar çıkıyor tabii ortaya gene ama beher miktarlarda, soluduğumuz havadan farksız.
Sosyal ağlarda paylaş

v2cigs diye bir site var , bizim arkadaslarla deneyip buldugumuz en guzel elektronik sigarayi bunlar satiyor.Aletler sarjli guzel de duman cikariyor , likit olarak alip kendiniz filtreleri doldurabiliyorsunuz yada direk filtre satin alabiliyoruz. Ben parliament'in benzeri bir likit buldum onu iciyorum memnunum.

Nikotin miktarini da secebiliyorsunuz sifir nikotine kadar.

Bence kapali alanda icmek icin yada ictiginizi azaltmak icin iyi bi alet.
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

v2cigs diye bir site var , bizim arkadaslarla deneyip buldugumuz en guzel elektronik sigarayi bunlar satiyor.Aletler sarjli guzel de duman cikariyor , likit olarak alip kendiniz filtreleri doldurabiliyorsunuz yada direk filtre satin alabiliyoruz. Ben parliament'in benzeri bir likit buldum onu iciyorum memnunum.

Nikotin miktarini da secebiliyorsunuz sifir nikotine kadar.

Bence kapali alanda icmek icin yada ictiginizi azaltmak icin iyi bi alet.

Tr ye shipping sorunsuzmu?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...