huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 evet geçen hafta bir arkadaşın elinde gördükten sonra ben de bir deneme yapayım diyerek siparişimi verdim, nesne yarım saat kadar önce elime geçti. bu aletlerin ortaya çıkış şeklinden dolayı genelde narkotik amaçlar dışında kullanım alanları pas geçiliyor; ama bildiğin dumansız sigara içmeye de yarıyor. ben memnun kaldım şimdilik. gayet doyurucu bir şekilde duman ve yanma olmadan sigara içiyorum şu anda hehe tavsiye ederim ki en büyük artısı artık istediğim yerde sigara içmeye devam edebilirim. dumansız hava sahası ise dumansız hava sahası anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 e abi bu kadar sigara bağımlısı bi insansan ağzından o duman cıkmadan sigara içtiğinden bi bok anlamaman lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 smi varmı nasıl bişi bu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 belki duman bağımlıları için geçerli olabilir, bilmiyorum. yoksa gayet tatmin edici bir sigara tecrübesi. ilk başta biraz garip geliyor tabii ama dediğim gibi doyurucu gayet. samaella said: smi varmı nasıl bişi bu merak ettim. http://www.vaporgenie.com/Metal-VGs/Stainless-Coil-VG/flypageog3.tpl.html?pop=0 ben şundan aldım, elemandaki magic box diye birşeydi pilli falandı onunki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bi zaman sonra kesmiyor ve çekmecedeki yerini alıyorlar ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ilk buharlaştırıcı, son ütücü :P neye benziyor link fotoğraf vs varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hani sigara rp si yapip zarar vermese neysede bu bildigin sisme kadin olmus dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 doğru linki verdiğine emin misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Zararı kesinlikle sigaradan az çünkü kağıt içmiyorsun en basitinden ve binlerce başka maddeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 zarar konusunu da araştırdım almadan önce. abd'de pek çok üniversitenin araştırmaları var konu hakkında. 90 ların başında bu aletler gündeme gelmiş, o zamandan bu zamana zararı vardır diyen yok. çeşitli zararlı gazlar çıkıyor tabii ortaya gene ama beher miktarlarda, soluduğumuz havadan farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi linkte silver pipe bişi var ama çözemedim ne olduğunu. Doğrudur dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Su buharı ile birlikte yoğun nikaotin buharı çekiyorsun içine yani zararı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sigara içmek için kırk takla atıyorsunuz bırakın rahat edin dışarıdan bakınca çok anlamsız bir tiryakilik abi. hele bir de metal sigara elektronik sigara falan acayip acayip naneler götürüyosunuz ağzınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ahaha ynalış link koymuş ney o linkteki tornavida falan mı dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yanlış falan değil olm haha adamlar tasarımda çığır açmış sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 pili mili yok bunun nası çalışıyoki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu nedir böyle filtre fln mi sigarayi ucuna mi takiyoruz nedir? yoksa o ufak celik parcasiyla mi idare ediyoruz? 2 sefer ciddi anlamda birakma denemelerimden sonra simdi tirsiyorum birakmaya az aydinlatin beni nasil calisiyor bu sey denemek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yumruk yiyince dişleriniz elinize verilsin diye kendi ağzınızda hazır tadışığınız bir muşta bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 dumanınıza ediyim ya yok duman görcekmiş yok içine çekmeyince olmuyomuş. tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 v2cigs diye bir site var , bizim arkadaslarla deneyip buldugumuz en guzel elektronik sigarayi bunlar satiyor.Aletler sarjli guzel de duman cikariyor , likit olarak alip kendiniz filtreleri doldurabiliyorsunuz yada direk filtre satin alabiliyoruz. Ben parliament'in benzeri bir likit buldum onu iciyorum memnunum. Nikotin miktarini da secebiliyorsunuz sifir nikotine kadar. Bence kapali alanda icmek icin yada ictiginizi azaltmak icin iyi bi alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben almayı dusunuyodum bunlardan gecen bıraz arastırdım, yok nıkotin oranı daha fazla sgaradan daha koyu bagımlılık yapıyo fılan yazmıslar.. karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Darqainu said: v2cigs diye bir site var , bizim arkadaslarla deneyip buldugumuz en guzel elektronik sigarayi bunlar satiyor.Aletler sarjli guzel de duman cikariyor , likit olarak alip kendiniz filtreleri doldurabiliyorsunuz yada direk filtre satin alabiliyoruz. Ben parliament'in benzeri bir likit buldum onu iciyorum memnunum. Nikotin miktarini da secebiliyorsunuz sifir nikotine kadar. Bence kapali alanda icmek icin yada ictiginizi azaltmak icin iyi bi alet. Tr ye shipping sorunsuzmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uQSHIFaIhRE böyle bir nesne işte. kısa videoda herşeyi anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://30.media.tumblr.com/tumblr_lfb6obUPF61qzln9ao1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar