Soris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 İndirme işlemi biten varmı? Ben Main Assets 12.45 gb dayım. Çok da güzel hızda çekiyor. Direk + dır bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Secret questionları unuttum, gg. Herifleri aradım, yurtdışı araması, 7 dakikadır bekletiyorlar telefonda, ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 13 dk oldu, lol :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 kapat onlar arasin, sana yazmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 15dk bekledim, cep teli verip kapadım, ararlar amin inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 benim hesabi da sorsana, [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 İndirme ve yükleme işlemleri tamamlandı. Klasör boyutu 18,5gb tuttu bu normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ben oynamıcam bunu, isteyen biri varsa veriyim hesabı oynasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Benim de dün akşam bitmişti ama bakmadım klasörün boyutuna. Launcherı kapatıp tekrar açtım baktım bişey indirdiği yok, dedim ok. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calevey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 LOGIN FAILED - We have modified our password policy. You may be affected. su hatayi alan varmi aranizda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Dediğim yap işte. Şifreni değiştir ve gizli soruları belirle. O hatayı bunları yapmadıysan veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şu accept olayı bende çıkmadı hiç.gelen maile gidiyorum direk download now ibareli yer geliyo.nerden acceptliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 beyler yeni açıklama gelmiş ahanda şimdi benim anladığım bir kısım erken kabul edenler erken başlıyacak diğerleri cumartesi ve pazar girecek gibimi yoksa grup grup sadece günlük mü takılabileceğiz saatler güzelmiş bu arada saat 18:00 de girebiliomuş cumadan veya cumartesi veya pazardan artık hangi güne ise. Umarım ilk gruba dahil olmuşumdur ya cumartesi arkadaşın düğününe gidecem :S dün sabah 9 30 da halletmiştim işlemleri hadi bakalım artık bekleyip görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 INVITE GELMIS YUKLEYEM HEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Rock said: İndirme ve yükleme işlemleri tamamlandı. Klasör boyutu 18,5gb tuttu bu normal mi? evet okadar indiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 lol bana da gelmiş invite girerim belki bakalım :PPP:Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Ben indirdikten sonra tekrar accept geldi lol :D adamlar heyecanlı herkesi kabul etmişler herhalde indirdik bekliyoruz ne zaman girebilicez acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 betaya başvuran herkesi kabul etçez dediler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Sparkcaster said: invite ı kabul etme zamanına göre sırayla alcaklarmış sanırım, sonra aman efendim ben niye pazar oynuyorum demeyin Bence bomba haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Login ekranında security key i nerden bulucaz. Eski şifreyi yeniledim secret questionları girdim bi türlü login olup indiremiyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ohoo ben keyi gireli 1 haftayı geçti nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 şu an bir deno-devo ortaklığı ile benim hesaba giriş yapmaya çalışıyoruz. devo'yu iş yerinde, toplantılarda bile ani telefon baskınları ile yoklayarak, kendisine benim aktörlü gizli soruyu geçirttirmeye çalışıyoruz. beklemede kalınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bi bana gelmedi bişi heralde. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 gelmemesi daha iyi resmen. dünden beri çektiğim çileyi bir ben bir de odin'in oğlu asgardlı thor bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 ya öyle deme. ne dota davetiyesi ne diablo ne bu..bu böyle gider. Bİ TANE DE GELSİN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar