hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 -Deno- said: security question'a akla hayala gelmeyecek küfürler ediyorum. o favorite actor'ü de... abi tüm gün onla uğraştım sen ne diyorsun ya en sonunda aklıma geldi ikinci bi account açıp girdim my accounta orda secret questionda satırlara basınca eski verdiim cevaplar çıktı alttan yoksa babayaroydum bende
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 20gbda bitti download + install hadi geçmiş olsun
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ahah bende 60kb/s ile sürünüyor hala. Uydunet bide, alakasız bişey indirince çatır çatır 500 ama bunda hız yerlerde meh.
samaella Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 e kabul ediyorum beta invite olayını. Ortadaki şey kayboluyor ama hala bir numara yok 8 kere yaptım aynı şeyi. neyse client buldum indiriyor ama umarım accountsal bişi olmaz RSVP ye basıyom bi numara yok.
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 şu an kriz yaşanıyor resmen forumlarda. accountunuza girebiliyorsanız şanslısınız. benim fake account bile açılmıyor. gün içinde sanırım 7 - 8 kere şifre değiştirdim, hala ana accountuma ulaşamıyorum. bir ara fake tuttu, client'ı indirip download ediyorum ama şimdi ona da girilmiyor. secret question bir türlü, region sorunları bir türlü. maintenance varmış, çözdüler çözdüler. yoksa basmaya gider millet bu gazla ana üssünü bu heriflerin.
axedice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ben şifremi unutmuştum resetledim falan. Hiç sorun olmadı o işlerde mehehe
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ben önce sevdiğim aktör'ün soyadından yandım, şimdi oraya bile getirtmiyor. maintenance son umudum. oyunu da download edemiyor olsam hepten kafayı çizerdim.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bana da mail geldi invite giremiorum ben de accounta şifre değiştiriorm paso olmuo yanlış die herkesde var galiba bu sorun naapmamız gerekiyor?
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 login olabildim şansa girdim accounta işte inviteınız var beta teste accept this test, decline this test var iki seçenek accepte basiorum sonra tekrar başa atio, tekrar giriom , tekrar accept tekrar başa atio bi türlü download bölümüne gelemedim yahu
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Gökhan boktan oyunlara vaktin varsa gel bi memleket ziyaret et, işsiz. Okumaya yollamadık mı biz seni?
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 hayir, kari kiz takilsin diye yolladik.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 olm öğrencilik dünyanın en boş işi lan resmen her boku yapiorum burda hala fazlasıyla boş zamanım oluo ahha bi denicem MMORPG siz yapamiopm bi de türkiyeye gelemicem kışın, bahar olunca gelicem, çünkü çok masraf biletlere baktım falan, dedim en iisi kalam! beni özleyin iice öle gelicem ^^
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 aquila said: hayir, kari kiz takilsin diye yolladik. Ben ona paslardım bu kadar dert oldugunu bilseydim.
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 passlamadın abi, resmen paslamadın istanbulda ben de gittim işte!
xunn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mortis said: passlamadın abi, resmen paslamadın istanbulda ben de gittim işte! Abi. Gerçektne çok iyi bir açıklamam vardı unuttum şu an. Düşünücem dur. Hay silkiyim.
Soris Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Daha Star Wars filmlerini 2 ay önce seyretmiş biri olarak çat diye beta geldi bana sizde burada uğraşın ahah
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 -Deno- said: security question'a akla hayala gelmeyecek küfürler ediyorum. o favorite actor'ü de... Deniz, o hesapla önceden secret answer tanımlamış mıydın? Tanımlamadıysan, random bir soru sorması normal. Benim iki hesapta da problem yok. ikinciyi arkadaşıma vermiştim, sorular tanımlı değildi. Ona da enteresan sorular soruyordu. Logout ettirdim, kendim websitesinden girip secret answer tanımladım. Sorduğu sorunun cevabını da verdim. Adam indirmeye başladı.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 invite ı kabul etme zamanına göre sırayla alcaklarmış sanırım, sonra aman efendim ben niye pazar oynuyorum demeyin
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 zaten mesela ben ilk clientı çalıştırdığımda hata verip yönlendirdi, acountunuzun güvenlik hedeleri eksik diye, yönlendirdiği sayfada daha önce hiç girmediğim 3 güvenlik sorusu bilgisi girdim sonra onlardan birini rastgele sordu, sonra download etmeye başladı
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 DA2019 said: -Deno- said: security question'a akla hayala gelmeyecek küfürler ediyorum. o favorite actor'ü de... Deniz, o hesapla önceden secret answer tanımlamış mıydın? Tanımlamadıysan, random bir soru sorması normal. Benim iki hesapta da problem yok. ikinciyi arkadaşıma vermiştim, sorular tanımlı değildi. Ona da enteresan sorular soruyordu. Logout ettirdim, kendim websitesinden girip secret answer tanımladım. Sorduğu sorunun cevabını da verdim. Adam indirmeye başladı. bana cep telefonunu atsana abi ozel mesajdan.
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Hatırladığım kadarıyla bir yol yazayım: - Hesaba son bir aydır girmediyseniz, sizden şifre tanımlamanızı, şifrenizin çalınmış olabileceğini belirten bir uyarı alacaksınız. Recover password diyerek email adresinizi girin, ve biraz bekleyin (10 dk kadar). Gelen maildeki linke tıklayarak şifremizi belirliyoruz. Sonrasında siteye login oluyoruz. my account altında security questionsa tıklayıp 5 tane secret question belirliyoruz. Buradaki soru ve cevaplara dikkat edin, akılda kalacak şeyleri seçin. İlk sevgiliniz, en iyi arkadaşınız, en sevdiğiniz kuzeniniz gibi. Dikkat! Eğer daha önce soru/cevap belirlemediyseniz random bir soru sorması ve cevap beklemesi normal. Takıldığınız bir yer olursa çekinmeden Deno'ya sorabilirsiniz. :P
Öne çıkan mesajlar