Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

security question'a akla hayala gelmeyecek küfürler ediyorum. o favorite actor'ü de...

abi tüm gün onla uğraştım sen ne diyorsun ya en sonunda aklıma geldi ikinci bi account açıp girdim my accounta orda secret questionda satırlara basınca eski verdiim cevaplar çıktı alttan yoksa babayaroydum bende
Mesaj tarihi:
e kabul ediyorum beta invite olayını. Ortadaki şey kayboluyor ama hala bir numara yok 8 kere yaptım aynı şeyi.

neyse client buldum indiriyor ama umarım accountsal bişi olmaz RSVP ye basıyom bi numara yok.
Mesaj tarihi:
şu an kriz yaşanıyor resmen forumlarda. accountunuza girebiliyorsanız şanslısınız. benim fake account bile açılmıyor. gün içinde sanırım 7 - 8 kere şifre değiştirdim, hala ana accountuma ulaşamıyorum. bir ara fake tuttu, client'ı indirip download ediyorum ama şimdi ona da girilmiyor. secret question bir türlü, region sorunları bir türlü.

maintenance varmış, çözdüler çözdüler. yoksa basmaya gider millet bu gazla ana üssünü bu heriflerin.
Mesaj tarihi:
login olabildim şansa

girdim accounta işte inviteınız var beta teste

accept this test, decline this test var iki seçenek

accepte basiorum sonra tekrar başa atio, tekrar giriom , tekrar accept tekrar başa atio

bi türlü download bölümüne gelemedim yahu
Mesaj tarihi:
olm öğrencilik dünyanın en boş işi lan

resmen her boku yapiorum burda hala fazlasıyla boş zamanım oluo ahha

bi denicem MMORPG siz yapamiopm

bi de türkiyeye gelemicem kışın, bahar olunca gelicem, çünkü çok masraf biletlere baktım falan, dedim en iisi kalam! beni özleyin iice öle gelicem ^^
Mesaj tarihi:
Mortis said:

passlamadın abi, resmen paslamadın istanbulda ben de gittim işte!

Abi.

Gerçektne çok iyi bir açıklamam vardı unuttum şu an.

Düşünücem dur.

Hay silkiyim.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

security question'a akla hayala gelmeyecek küfürler ediyorum. o favorite actor'ü de...

Deniz, o hesapla önceden secret answer tanımlamış mıydın? Tanımlamadıysan, random bir soru sorması normal. Benim iki hesapta da problem yok. ikinciyi arkadaşıma vermiştim, sorular tanımlı değildi. Ona da enteresan sorular soruyordu. Logout ettirdim, kendim websitesinden girip secret answer tanımladım. Sorduğu sorunun cevabını da verdim. Adam indirmeye başladı.
Mesaj tarihi:
zaten mesela ben ilk clientı çalıştırdığımda hata verip yönlendirdi, acountunuzun güvenlik hedeleri eksik diye, yönlendirdiği sayfada daha önce hiç girmediğim 3 güvenlik sorusu bilgisi girdim sonra onlardan birini rastgele sordu, sonra download etmeye başladı
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

-Deno- said:

Deniz, o hesapla önceden secret answer tanımlamış mıydın? Tanımlamadıysan, random bir soru sorması normal. Benim iki hesapta da problem yok. ikinciyi arkadaşıma vermiştim, sorular tanımlı değildi. Ona da enteresan sorular soruyordu. Logout ettirdim, kendim websitesinden girip secret answer tanımladım. Sorduğu sorunun cevabını da verdim. Adam indirmeye başladı.

bana cep telefonunu atsana abi ozel mesajdan.
Mesaj tarihi:

Hatırladığım kadarıyla bir yol yazayım:

- Hesaba son bir aydır girmediyseniz, sizden şifre tanımlamanızı, şifrenizin çalınmış olabileceğini belirten bir uyarı alacaksınız. Recover password diyerek email adresinizi girin, ve biraz bekleyin (10 dk kadar). Gelen maildeki linke tıklayarak şifremizi belirliyoruz.

Sonrasında siteye login oluyoruz. my account altında security questionsa tıklayıp 5 tane secret question belirliyoruz. Buradaki soru ve cevaplara dikkat edin, akılda kalacak şeyleri seçin. İlk sevgiliniz, en iyi arkadaşınız, en sevdiğiniz kuzeniniz gibi. Dikkat! Eğer daha önce soru/cevap belirlemediyseniz random bir soru sorması ve cevap beklemesi normal.

Takıldığınız bir yer olursa çekinmeden Deno'ya sorabilirsiniz. :P

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...