serhater Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hahaha ranna diye bi hatunla yattım jedi knight olarak..kalikori village da matriarch hatun...adsasa flirt etmek deli gibi dark side point veriyor.önüme gelenle yatacam amk .abazayız napak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Deniz altıma yatarsan oynarım SW. Dark Side sularında kaybolalım bebegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 sürekli medical probe ile reslenmenin bi sakıncası varmı.ress sickness tarzı bi debuff veriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 serhater said: su fps olayını cözebilsem yarın alıyorum kesin oyunu. 20-35 fps arasında gidip geliyor oyun esir etti ... jedi knight mükemmel olmus questler felan mükemmel..ah su fps de düzeltmenin bir yolu olsa ahh ulan ahh Exclusive full screen modela, windowed mode'u kapattım ben düzeldi fps bayağı. Bir de gölgeleri kapatın abi makineniz süper değilse, acımayın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 serhater said: sürekli medical probe ile reslenmenin bi sakıncası varmı.ress sickness tarzı bi debuff veriyor mu? yok, bekleme suresi uzuyo ama galiba, cok ustuste yaparsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Imperial Agent lvlledim bir 10 lvl şimdi de 10 lvl bi Sith Warrior denedim. Şimdilik Agent a hastayım Sniper olarak ona devam edicem Ne kargaşa English server full olunca fransızlara yüklendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bounty hunter questi buglandı.tam da turnuvaya katılıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 oyunu cok begendim kesin alıyorum karar verdim. zamanında wow u 15-20 fps ile az oynamadım. bunda 30fps ile akarım. yatmadan önce tek diyecegim var adamlar yapmış hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 xunn said: Bu oyun patlayınca bir bir elimi öptürücem size keratalar. Yalnız oyun patlayıncaya kadar oynanır. Leş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hehe hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 endgame'e ulasmadan bu oyunlar hakkinda yorum yapmaktan kaciniyorum ben turlu tecrubelerden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 axedice said: xunn said: Bu oyun patlayınca bir bir elimi öptürücem size keratalar. Yalnız oyun patlayıncaya kadar oynanır. Leş değil. Baktım şöyle bi, meh ya. Bunu oynayacagıma döner WoW oynarım. WoW oynamayacagıma göre siz tıpış tıpış BF3'e geleceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 pvp commendation vendoru nerde yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hangi gezegendesin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 coruscant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 class trainerinin yaninda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 yep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 demekki körüm ben... saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 hatta bundan sonra aricagin nerdeyse her vendor orda saniyoru, bi kismi karsi tarafta, alttan gecebiliyosun, arada trade network filan var. sanirim fleetlerde de var gerekli butun vendorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 -Deno- said: hangi gezegendesin ? hangi server da ne açtın deno? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 shi-cho'da açtım ama bugün avrupa serverlarında oynarım herhalde. gerçi 0 lag vardı amerika serverlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 jk acmadin daha di mi? shicho form animasyonunu gorsen birakmazsin oynamayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 lan öf trooper olunca da mı kırmızı color stone kullanamıyoruz light side da :'(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 kisitlamislar mi onun sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar