Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 şimdi bana da gelmiş ama bu client 20gb filan mıydı? 1mbit'le 2 gün için indiresim yok pek, şunu söylemenizi rica ediyorum: ilk 10 lvl pvp yapamıyoruz ve 1 günde 10 lvl alamayız herhalde? bütün bir günü pvp'ye ayırmak mümkün olabilir mi hesabındayım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 5-6 saatti galiba ilk 10 level Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 1mbitle yetişmeyebilir ama hesaplayamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 yarın başalrsa 1mbit yetişmez.bugündfen koyacak dl yi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 noob bir hareketimi paylaşayım; kaç gündür secret question'ın cevabı tutmuyor diye zırlıyordum. dün aramıştım, düzgün cevap verememişlerdi yoğunluktan. 15 dakika önce tekrar aradım, hemen açtı birisi. mail adresimi verdim, ismimi falan verdim. iki tane başka gizli soru sorucam dedi, onları da cevapladım. tamam, şimdi en sevdiğiniz aktörün soyadını söylüyorum dedi. adam söyledi, meğerse ben isim soyad girmişim, yoksa soruyu ilk gördüğüm zaman girdiğim soyad direk o aktördü. neyse, bir dakika bekleyin login olayım dedim. bir girdim, locked oldu account. e locked oldu dedim, meğerse arasında boşluk da bırakmışım. herif başladı gülmeye. 1 - 2 saat içinde açılır hesabınız, tekrar girin açılacaktır dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 You’ll be able to begin testing Star Wars™: The Old Republic™ very soon! Your test begins: Friday, Nov. 25 at 10:00AM CST Görüşmek üzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 -Deno- said: tamam, şimdi en sevdiğiniz aktörün soyadını söylüyorum dedi. adam söyledi, meğerse ben isim soyad girmişim, yoksa soruyu ilk gördüğüm zaman girdiğim soyad direk o aktördü. AKTÖR KİMMİŞ AKTÖR! ONU SÖYLE SEN! KIVANC TATLITUG DİYE GİRDİN Dİ Mİ!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Sparkcaster said: TROLOLOLO edit by deno. Arda'nın postunu editleceğine, lame secret questionını değiştir sen. edit by Devo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi bütün privacy gitti napıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 en sevdiği şarkıcı justin bieber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 O kadar da yazmışlar soyadı diye "e tamam, DAAAAAAAT işte. Adı DATTİRİ onun." demiştir kendi kendine. LOLLLLLLLL!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bir daaat edit'i de sana devo. bunlar öm'den konuşulacak şeyler lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ucuza bak ya. Sansüre de başladı, mesajları siliyo falan. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Yuh be arkadaş,karanlık taraftaki dialog ve tarz seçimine bak.. -You kill a rogue Sith Lord, set his son to take his place... and then bang his now widowed wife Çeviri: Kayıp sith lordu öldürüp,oğlunu onun yerine geçirmek..ve yeni dul kalmış karısıyla beraber olmak... ve diğerleri -Choose to feed a insanely regenerative alien more human flesh so it grows into a nigh-invulnerable cannibal-hunter filled with the Dark Side -Choose to execute a man who is thought to be a spy but isn't, and his unaware mistress, to sate the mistress' husband's hunger for revenge -Choose to convince a confused woman that she is in fact the apprentice of a Sith ghost in a tomb so that she will spend her remaining days there, in a nightmare fantasy -Agree to help the main instigator of said fantasy by encouraging more slaves to be sent to the tomb -After gaining control over a Darth's bodyguards, order them to attack him and see them promptly slain by said Darth -After finding that a missing platoon has been forced into cyborgs, use a computer to force their cybernetics into control as their minds remain aware but unable to affect their bodies -After finding technology that enables self-healing cybernetics, refuse to let the inventor help war victims with it, and instead sell it to arms manufacturers for personal gain -As per orders, destroy a generator and rob war refugees their last possibility at shelter -Enter a cave looking to discover what's guarded inside. Turns out to be weak Force-sensitives, too weak to be sent to Korriban for training. Choosing to follow the law, the Inquisitor can proceed to put the refugees to death as anyone Force-sensitive and not sent to Korriban is considered a threat -Sent to save an Imperial officer's Sith son in exchange for a serum, but upon finding he's looking for a holocron, kill him for the holocron instead. The father is grief-struck as he finds out, and you end up killing him and the serum's maker as well Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sw oyununda en sevdiğin aktörü, o dediğin kişi yazarsan, fazla bi "secret"lığı kalmıyor ama deno :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ya lamer adam ya. Bırak allasen. İyi gene Luke Skywalker falan yazmamış best friend e falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 abi şimdi türkiye saati ile cuma 18'den salı sabahına kadar mı oynayabileceğiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Whatever day you get invited, you'll be able to test through until Monday 28th at 11:59pm CST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Gangren said: sw oyununda en sevdiğin aktörü, o dediğin kişi yazarsan, fazla bi "secret"lığı kalmıyor ama deno :p değiştirdim. ya olay orda değildi zaten, olay soyadını sorduğu yerlere çakallık yapıp isim soyad yazmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 -Deno- said: çakallık yapıp... Sen ona çakallık mı diyosun?? LOL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 devvodan hacking & security 101 dersleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 "Saturday, November 26 at 10:00AM CST" *sigh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Berbat zamanlama... Haftaya 3 midterm, 2 ödev var. Bir dönem uzar artık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 servera girişlerde ortalama kaç dk sıra bekleriz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar