unac Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 şu içine ettiğimin phrasal verblerini öğrenmeden okuduğunu anlayamazsın maalesef. onları öğrenmeye çalış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 escape said: sen, axe, lyna, ve kısmi olarak xunn, muafsınız benim postlarımdan. Sana ingilizce öğretmek hitler'i gurren lagann'a bindirmek gibi. Bir de ben niye kısmiyim ya, ben de tam olarak muaf olmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Oxford - Practical English Usage / Michael Swan bu kitabı edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 you win or you dead şu kadar ingilizceyle alibaba'da ticaret yapan çinliler var. şu kadarını öğrensen karada ölüm yok zaten sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Kursa gitme imkanın yoksa eğer http://www.rosettastone.com/ Bunu satın alabilirsin. Ama işe yarar mı yaramaz mı diye bi test etmek istersen malum ortamlarda bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hazir ingilizce topici aktifken biseyler tavsiye edin bana da. gecen hafta okulda 2-3 erasmusluyla konusurken fark ettim ki 40-50dk sonra pilim bitiyor. oturup boyle tarih, yemek icmek, dans, muzik ve gemel kultur vs. ile ilgili muhabbetlerde bi sure sonra konusurken yeni bisey uretemediyip kendimi yinelemeye basliyorum. hani biriyle oturup mic veya camle baglanip random insanlarla konusabilincek bi ortam gerek. boyle bugun alman biri bulup tarih konusayim, ispanyol bulup futbol tartisalim veya italyan bulup yemek muhabbeti yapayim diyorum. cok mu killisini istiyorum bu arada grammar ve essayle aram fena degildir, wocab de orta-iyi arasindadir, ing-ing sozluk okuma gibi bi aliskanlik var hazirliktan kalma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 İngilizce yetersizliğinden mi konuşmaya devam edemiyorsun, bilgi yetersizliğinden mi? İkinci durumsa bir kitapçıya uğra. İlk durumsa da uğra. İlgilendiğin konularda kitap al. Strange Histories diye süper bir tarih kitabı vardır mesela, git al onu. Tam muhabbetlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 http://www3.waterstones.com/wat/images/nbd/l/978052/167/9780521675437.jpg + http://thisisenglish.files.wordpress.com/2008/05/picture-11.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Frantic said: hazir ingilizce topici aktifken biseyler tavsiye edin bana da. gecen hafta okulda 2-3 erasmusluyla konusurken fark ettim ki 40-50dk sonra pilim bitiyor. oturup boyle tarih, yemek icmek, dans, muzik ve gemel kultur vs. ile ilgili muhabbetlerde bi sure sonra konusurken yeni bisey uretemediyip kendimi yinelemeye basliyorum. hani biriyle oturup mic veya camle baglanip random insanlarla konusabilincek bi ortam gerek. boyle bugun alman biri bulup tarih konusayim, ispanyol bulup futbol tartisalim veya italyan bulup yemek muhabbeti yapayim diyorum. cok mu killisini istiyorum bu arada grammar ve essayle aram fena degildir, wocab de orta-iyi arasindadir, ing-ing sozluk okuma gibi bi aliskanlik var hazirliktan kalma kültürsüzlükten bu ya. bende de var auhsd. mühendislik fakültesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 grammar in use lisede kullanmistim :), gerci elime gecerse bi guncelliyeyim tekrar bilgileri. kultursuzluk de etkendir belki de ilk degildir en azindan benim icin dsfg. hani adamla konusurken mesela x konusunda o da repharese ediyor dusuncesini bende ediyorum, karsilikli anlasmada problem yok. daha sonra y,z konularinda mesela gene iyice acip vurgu yaparken ben gene ayni kalibi kullaniyorum farkli kelimelerle ama adam gene farkli bi formda soyluyor mesela soyleyeceklerini hani daha sik daha duzgun duruyor. obur turlu benimkisi komik kaliyor her ne kadar anlasilabilir olsada. ya iste ingilizce dusunmemekten daha cok. translate mantiginda kalinca vakit kaybetmemek icin de hep direk ilk akla gelen sekilde konusunca biraz sacma oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ingilizce kitap okumak lazım onun için işte. ordan alıntı yapçan. vaay dicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 ya kültürden ziyade,ki her gavur otomatik genel kültür abidesi olmuyor sonuçta :).en kötü nolcak bu lady gaganın hali dersin magazine girersin misal. lisede ingiltere stajıma gidene kadar bende çok kitleniyordum.ki hayatım boyunca ingilizce derslerinde hep başarılı olmama rağmen olay konusmaya gelince lan ne dicektik burda diye düşünmekten konusamıyordum staj döneminde tam o akıcılığa kavuştum derken ztn geri döndüm.sonra kaç senedir yine maks ingilizcem customer suppotlara mesaj atmaktan ibaret oldu falan. şimdi yine o akıcılık gitti kitleniyorum.game of thrones aldım ingilizceyi hayatımda cıkarmiyim diye.ama 2. kitabı 300 lerde bıraktım diziyi bok etmiyim diye :) sonuç olarak şu yabancı dil konusunda antremanlı olmak lzm bence.insan unutmuyor ama bisiklete binmek gibi bişi bide bazı kelimeler var.anlamını bilirsin.okudugunda da anlarsın.ama konusurken onu cümleye monte etmek aklına gelmez.o yuzden cümleler basit görünür.bu da işte pratikle oluyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 heh bende ilk basta onu dedim zaten boyle pc basinda konusmalik adam lazim diye. ingilizceyi aktif olarak haftada yarim saat konusuyorum sadece, o da okuldaki danismanim ingiliz oldugundan. zaten 3-4 aydir 21343523 tane mail yazdim yurt disindaki officerlara coordinatorlere ogrencilere felan. hatta facebooktan gene konustugum bir suru insan da var da sorun da orda zaten yazarken dusunme gibi luksum oldugu icin sikinti yasamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 hello good morning teacher how are you? i'm fine, thanks and you ? thanks sit down please. hadi kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar