Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vaio monitör

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dostlar bir saat önce wow oynuyordum sony vaio laptopumda.. Bg de pvp esnasında şu an hatırlamayamığım bir nedenle ani bir sinir neticesinde laptopun monitörüne yumruk attım :( . Monitörün arkasıda dolu olduğu için esnemedi ve içinde bir şeyler kırıldı galiba. Ekranda cam çatlamasına benzer bir şey var sadece görüntü yok, dış görünüşte herhangi bir zarar yok.
Bunun bana maliyeti ne olur, kısa sürede sony servisinde yaptırabilirmiyim acaba ?
Mesaj tarihi:
Hacim bu konuda sana gerizekali denilmesine izin vermelisin.

Konuya donecek olursak, maliyeti de kol gibi olur. Orjinal ekranindan takmak istersen 1000 lirayi bulur o rahat rahat.
Mesaj tarihi:
içinde antep fıstıgı unuturken kapatmıştım ben de :>
boyle baya bi çatlak oldu 1/8 lik kısımda görüntü kalmıştı
msi servisi 300TL aldı geçen yıl.sadece led kısmı değişti
hiç mi görüntü gelmiyor ?
Mesaj tarihi:
Hafta sonunu bilgisayarsız geçirdikten sonra 1000 tl ye razıyım. Gerçi kitap okumaya başladım, eşimde artık evin içerisinde normal bir yaşam formu gibi dolaşıp konuştuğum için durumdan gayet memnun..
Ama yaptırmam lazım, yazık yeni almıştım..
Mesaj tarihi:
Aslında normalde sinirli bir insan değilimdir, sadece şu bg lerde biraz sinirli oluyorum.
Ayrıca bu konuda bana geri zekalı denilebilir, çünkü bunu hakettim..
Mesaj tarihi:
Bak bu bir işaret işte. Bence bir süre kalsın öyle, bak hayatın olumlu yönde ne güzel etkilenmiş.
Bir oyun için girmeyin böyle ragelere, kendinize zarar.
Ayrıca servis çok temiz geçirir, hele F serisi flnsa oh oh.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben sinir olduğumda bir şarap açıyorum, kafam iyi şekilde trolleyerek oynamaya devam ediyorum. Oyunu bu kadar ciddiye alanlara da gülüyorum çok. Oyun yahu bu, oyun.
Mesaj tarihi:
İçindeki hırsla alakalı futbol oynadığım yıllarda hırstan kendi formamı yırtardım nerdeyse.Bana göre aynı şey futbolda oyun ve zevk için pc oyunuda aynısı.Ne kadar ciddiye aldığına bağlı.Oyuzden aslında hayıflamıyorum loop un davranışını fakat yine de bu gösteriyor ki hareketi tekrarlanabilir ona göre önlem şart , direk pc gitmesin bi gün:P
Mesaj tarihi:
Hirs mevzuu aynen, bende zamaninda delirip klavyeyi duvarlara vura vura parcalamistim :) Sebep neydi hatirlamiyorum tabi, ama pederden azar yemistim "ulan essolu bu kacinci klavye" diye ehuehe
  • Yeni Oluştur...