loop Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Dostlar bir saat önce wow oynuyordum sony vaio laptopumda.. Bg de pvp esnasında şu an hatırlamayamığım bir nedenle ani bir sinir neticesinde laptopun monitörüne yumruk attım :( . Monitörün arkasıda dolu olduğu için esnemedi ve içinde bir şeyler kırıldı galiba. Ekranda cam çatlamasına benzer bir şey var sadece görüntü yok, dış görünüşte herhangi bir zarar yok. Bunun bana maliyeti ne olur, kısa sürede sony servisinde yaptırabilirmiyim acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hacim bu konuda sana gerizekali denilmesine izin vermelisin. Konuya donecek olursak, maliyeti de kol gibi olur. Orjinal ekranindan takmak istersen 1000 lirayi bulur o rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hırsla kalkan zararla oturur Keskin sirkenin küpünedir zararı Ak akçe kara gün içindir... yok lan bu tam olmadı ama 1000tl gireceği için oldu sayılır neyse asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 içinde antep fıstıgı unuturken kapatmıştım ben de :> boyle baya bi çatlak oldu 1/8 lik kısımda görüntü kalmıştı msi servisi 300TL aldı geçen yıl.sadece led kısmı değişti hiç mi görüntü gelmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 eğer full hd ekransa 450€+teknik servis ücreti değilse 300€ + tek servis ücreti civarı fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 güldüm, oyunu bırak maliyeti düşür sosyal ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 vaio. keseyi açma vakti gelmişse zamandan, teknik servise giden bir teklik kalkar bu limandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Neyse iste, enazindan ortalama 1000tl verdikten sonra insan bidaha siddet uygulamiyo, yada yaninda stres topu falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Hafta sonunu bilgisayarsız geçirdikten sonra 1000 tl ye razıyım. Gerçi kitap okumaya başladım, eşimde artık evin içerisinde normal bir yaşam formu gibi dolaşıp konuştuğum için durumdan gayet memnun.. Ama yaptırmam lazım, yazık yeni almıştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 laptopi bosver, bir psikologa gorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 hocam valla iyi cesaret seninki ben böyle bir başlık açamazdım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Aslında normalde sinirli bir insan değilimdir, sadece şu bg lerde biraz sinirli oluyorum. Ayrıca bu konuda bana geri zekalı denilebilir, çünkü bunu hakettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abov ahah fare'yi klavyeyi kıraydın, monitör feciymiş. gg ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Bak bu bir işaret işte. Bence bir süre kalsın öyle, bak hayatın olumlu yönde ne güzel etkilenmiş. Bir oyun için girmeyin böyle ragelere, kendinize zarar. Ayrıca servis çok temiz geçirir, hele F serisi flnsa oh oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 VPCF1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ben sinir olduğumda bir şarap açıyorum, kafam iyi şekilde trolleyerek oynamaya devam ediyorum. Oyunu bu kadar ciddiye alanlara da gülüyorum çok. Oyun yahu bu, oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 İçindeki hırsla alakalı futbol oynadığım yıllarda hırstan kendi formamı yırtardım nerdeyse.Bana göre aynı şey futbolda oyun ve zevk için pc oyunuda aynısı.Ne kadar ciddiye aldığına bağlı.Oyuzden aslında hayıflamıyorum loop un davranışını fakat yine de bu gösteriyor ki hareketi tekrarlanabilir ona göre önlem şart , direk pc gitmesin bi gün:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Hirs mevzuu aynen, bende zamaninda delirip klavyeyi duvarlara vura vura parcalamistim :) Sebep neydi hatirlamiyorum tabi, ama pederden azar yemistim "ulan essolu bu kacinci klavye" diye ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bg'lerde sinirleniyorsan hiç oynama yahu. niye kendini gerip duruyorsun ki madem öyle? bak monitör gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xIf5XvFrBFo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 O yüzden biz pvp'ciler dandik monitör, klavye, mouse ve kulaklık kullanıyoruz sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Varmayin adamin uzerine lan yeter, olur böyle seyler :) Yani olmazda, bu saatten sonra olmaz enazindan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Halbuki blood dk ile hayvan gibiyim 3-4 kişi zor indiriyor beni, ona rağmen neye sinirlendiysem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar