Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ÇOK ZEKİYİM BENNNNNN EVET ÖYLEYİM İZLEMİYCEM O YÜZDEN Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 om link lutfen bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bu nasıl bir sefilliktir ya ulan iki tane şizofreni(yaralanan adam da sanırım şizofreni hastası) hastasını nasıl daracık odada aynı yatakta yatırırlar KYK yurdu mu burası? Zaten halihazırda akli dengesi yerinde olan tanımadığın birisiyle dahi o kadar küçük bir odada kalmak tedirgin edici bir şey. Hadi hepsini geçtim kimse mi duymaz bunları? Ben de aptal gibi izledim mahvetti psikolojimi. Sınavlar dolayısıyla günde max 5 saat uyuyordum sürekli sabah 6 da falan yatıyorum artık hafiften kendimi depresif hissetmeye başlamıştım şu olaydan sonra akıl sağlığım için erken yatıcam. Heralde başa gelecek en kötü şey akli denge kaybı olur. Gerçi akli denge kaybı nasıl pazarlandıysa bize filmlerde şizofreni olmak süper bir şey çok zeki insanlar şizofreni sanılıyor. Hepsinden de ayrı bir durum şu vidyonun nasıl yayıldığı. Neden açıp izlediğim hakkında en ufak bir fikrim yok ama resmen hayattan soğudum resmen. En ufak bir cinsel içerikte her şekilde sansürler medya ama olay şiddet olunca nasıl da çatır çatır sansürsüz yayınlıyorlar çok ilgi göreceğini bildikleri için. Bu konuyla ilgili Thesis diye bir film vardı resmen aynı durumu yaşadık şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi bu akşam ana haber bültenlerinde falan vermişler sansürsüz. ufak çocukların, kuzenlerimin falan izlediğini düşünüyorum, iptal direkt yani, böyle bişi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yea şule biliyo musun ben biraz şizofrenim falan galibea yea diye prim yapan adamları bununla aynı odaya koyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Oo işte haber bültenlerinde de yayınlanmış. Yayınlamasalar olmaz zaten hiç. Yarın da gazeteler verir. Anlayamıyorum ki cinsellik gibi her an hayatımızın ve sağlığın bir parçası olan olguya gelince çatır çatır sansür, ağır derecede şiddet ve ölüm kayıtlarına eyvallah. Çocuğu falan geçtim beni bile dağıttı şu video. İkiyüzlülüğün de böylesi görülmemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 O cinsellik TABU mevzusu sırf bizde yok bütün dindar/ilkel topluluklarda var. Amerikada da dindar kesimden böyle saçma tepkiler gelebiliyor cinselliğe karşı, ama gerisine laissez faire laissez passer Tyrannus said: ÇOK ZEKİYİM BENNNNNN EVET ÖYLEYİM İZLEMİYCEM O YÜZDEN Kİ Tyrancım. Saçmalama. Ben bile izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yav said: baliklama atlayip beynini yaran cocuk etkilemisti beni en son. harbiden o neydi ya.. hatırladım yine kötü oldum.. Bence bu deliler 2 kişilik odalarda kalmıyolardır abi.. yani ne biliyim saçma değil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Tyrannus said: ÇOK ZEKİYİM BENNNNNN EVET ÖYLEYİM İZLEMİYCEM O YÜZDEN Kİ Ben bile izledim. Pussy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Tyrannus said: ÇOK ZEKİYİM BENNNNNN EVET ÖYLEYİM İZLEMİYCEM O YÜZDEN Kİ -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Neyse buldum. Adam gibi direniş yok, nedenini anlamadım. biri bana gecenin yarısı öyle atlayacak, ve ilk yaptıgım şey kapıya başta kosup vurmamak olacak. Adamda da var bir arıza herhalde. Olay vuku bulduktan sonra gidip kapıyı eliyle yoklayıp vuruyor cunku. Korkuncmuş ama harbiden, yani gore yok ama stresi verdi video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Tyrannus said: ÇOK ZEKİYİM BENNNNNN EVET ÖYLEYİM İZLEMİYCEM O YÜZDEN Kİ Gore yok, gayet sakin video. O ayrı bir horror zaten. O kadar sakin ki herşey. Bir tane bile adam su curcunaya nasıl gelmez, o video kameraları olay olduktan sonra izleyelm diye mi koymuslar? Rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 xunn said: Neyse buldum. Adamda da var bir arıza herhalde adam tatil diye gitmiş bakırköye aniki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 izlemedim videoyı ama ilaç filan verdilerse o yüzden sakin olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Baya işe yaramış, sakin sakin oydu gözünü çünkü.Saldırgan da öyle pata küte girmedi, birşeyler dedi mi onu merak ediyorum. O kadar sakin yataktan dogrulup üzerine çöküyor ki. Madness direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ya inanılmaz merak ediyorum creepypasta okuyup uyuyamayan bi adamım ben izlemiyim di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Creepy pasta kadar korkunc değil, o pastalar çok daha başarılı. Video zaten korkunc değil, üzücü. Sinirleniyorsun kimse gelmiyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bu olaya sebebiyet veren hastane başhekiminden sağlık müdürüne hepsini gözleri oyulana kadar o şizofrenle aynı odada yatırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bu arada adamın uyuşuk olmasının sebebi sanırım yatmadan önce ilaçla uyuşturuyorlar bunları. ağır iğneler yapılıyor. gözü oyulan adam %100 kör olmuş. http://www.medyabar.com/haber/31042/bakirkoydeki-vahsette-tazminat-talebi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 haberlerde izlediydim.şimdi bu kör olan adam ben aflekin filmi neydi korkusuz muydu o tarz bi adam olup milleti kesse haklı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 adamın gözü oyulmuş, açılan tazminat davası sadece 165bin lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 165k türkiye için büyük para çok daha saçma sapan tazminatlar oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 l4d alıp da oyunu oynamaya korkan bir insan olarak izleyemedim. çok curcuna olsa da adamların gelmemesi normal bence bu arada (özellikle Türkiyede). Orası zaten hep curcuna sonuçta akıl hastanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 inat ettim izlemeyecem of sadece anlatıldığı zaman bile korkunç lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 akıl hastanesini tasfiye edip güzel yerini satmak için PR çalışması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar