synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 rot temiz bi sayfa açtı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 maymun keşke biriktirip biriktirip seyircilere fırlatsaymış. dışkı falan fırlatıyolar kızınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Rotweiler said: Olay sonandıktan ve maymunun terbiyesiz olduğuna karar verildikten sonra, 0:45 de tüm arabaların senkron çalıştırılıp, kaçılması ahahahahhaha ahahahaha çok güzel detay sdfkljsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Fin said: margarita kimin fake hesabı fake olması gerekmiyor. yeni bir üye gelir foruma, bizim "eski" üyeler kendi kaprislerini çekemedi diye o kişiye yüklenir. sonra "küfretti" diyerek kişiyi banlarlar felan. bir süredir böyle yani, fake olsa nolur olmasa nolur. goldbären said: forumda en ufak lafı çekemeyen, laf gelince aptal forumunuz size kalsın zaten umrumda değil diyen biri daha işte. en ufak laf derken? herkes sizi günlük hayattan tanımıyor, enseye şaplak göte parmak modunda takılıp da karşıdaki tepki gösterince "trip yapan biri işte" demek hatalı olacaktır. yani şurda adama yapılanlara bakıyorum da, moderatör de destekliyor. yani dediğim gibi herkes harasslanmayı kaldırmak veya hedefinizdeki seviyede durması gerekmiyor. ha dur masturbasyon yapan maymun diyorduk, ehehe çok gomik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 aa adam değil kadınmış görmemişim:( diyip sonra da yazılacaksın dimi bone efendi yemezler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 EE NOLDU ŞİMDİ GİTTİ Mİ KIZ:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 tüh.. çok şey kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Maymun iştahlı buralardan falan mı geliyor lan acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi of efsane drama dönmüş. I HAVE FORESEEN THIS... önce, binbir dramanın üstüne barnacle'ın olaydan tamamen bağımsız olarak ama tam olayın üstüne barnacle said: hauhuahuh yaladı lan hayvan allah belanı versin hahaha. demesi. sabah sabah nasıl güleceğimi şaşırdım, içime kaçtım lan abv sonra şöle bişe var gözden kaçmış; yildirimokur said: Nerden biliyorsunuz kız olduğunu, bu kadar sanal heyecan nedir anlamadım ? legendary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 drama kaçıncı syafadan başlıyor ya.bıraktıgımda sakindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Yalnız aramızda da bi tek Arda mücadele vermiş. Kız da hiç sallamamış zaten. :P Sparkcaster said: sonra kız niye gelmiyo, gel margarite biz başka foruma geçelim Ama adam haklı beyler. Makine müh. fakültesi gibiyiz. 10 adama 1 kız düşüyo forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 10 adama 1 adam düşüyo olcak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bundan sonra böyle kavga olduğunda forumun sol üst tarafın kavga var beyler yazısı çıksın öm geldi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 LOL siz hala internette kız var mı sanıyorsunuz? I have some bad news for you... Ama az önceki önermeye sağlam güldüm :D Feck, sayfa başı yine... Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 sanmiyoruz, biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 sizin bacınıza forumlarda böyle davransalar hoşunuza gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 NolaxThensbane said: Bundan sonra böyle kavga olduğunda forumun sol üst tarafın kavga var beyler yazısı çıksın öm geldi gibi. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yek yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 forum yabış yabış ergen egosu kokuyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 NolaxThensbane said: Bundan sonra böyle kavga olduğunda forumun sol üst tarafın kavga var beyler yazısı çıksın öm geldi gibi.+1 kacırmısım tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 forum özeti alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 NolaxThensbane said: Bundan sonra böyle kavga olduğunda forumun sol üst tarafın kavga var beyler yazısı çıksın öm geldi gibi. +1 (tu) Ben bir adım ileri taşıyıp cebimize SMS gelsin diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 arkadaşlar size sattığımız paticik tişörtlerinin içinde bu sistem mevcut zaten. foruma kız geldiğinde ön yüzdeki kedi bıyıkları, kavga çıktığında arka yüzdeki pati turuncu yanıp sönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bu topikte paticiğin gizli arzuları ve deneyimleri ortaya çıktı. margarita bi cover idi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 goldbären said: arkadaşlar size sattığımız paticik tişörtlerinin içinde bu sistem mevcut zaten. foruma kız geldiğinde ön yüzdeki kedi bıyıkları, kavga çıktığında arka yüzdeki pati turuncu yanıp sönüyor. titreşimli benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar