Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Serdar ortaç'ın tüm şarkıları aynı ezgi. Yaratıcılık namına bir salyangozdan farksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 salyangozlarin yaraticiligi hakkinda ne biliyosun/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kabukları falan farklı farklı oluyor, başka numaraları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 icinde ne var bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 http://www.guldestim.com/thumb/7686-serdar-ortac-karabiberim.jpg bu sarkıdan sonra ne yapsa begenilmez tabii cok dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Supradyn said: navyamphs said: Supradyn said: askerliğimi yaptığım yer lan bura HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nerde yaptın askerliğini ? SHAPE ? AHA FELLOW SHAPEIAN. sup ^^ 2000/3 MP Delta Shift :p Büyük ihtimal torunsun ondan soriim, zilyon duruyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ahahahaha ağır torunmuşum hem de 09/2 Charlie. 2000 dediğine göre denizcisin hatta =P zilyon kim bilemedim ya da şimdi hatırlayamadım valla. personel harici sizin zamandan tek değişiklik tr barracksı taşıdılar yan tarafa =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Supradyn said: ahahahaha ağır torunmuşum hem de 09/2 Charlie. 2000 dediğine göre denizcisin hatta =P zilyon kim bilemedim ya da şimdi hatırlayamadım valla. personel harici sizin zamandan tek değişiklik tr barracksı taşıdılar yan tarafa =P Nasıl bilmezsin yaf zilyonu. 6 gün shift 4 gün zilyon. 1 ev parası yedim orda :p Bi de evet denizciydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Nooluyo lan Delta Charlie falan, ordu Call of Duty olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ahahahaha yettim şimdi, yok abi her fırsatta belçikadan kaçmaya çalışıyoduk bütün para benzine gitti bitti sdf. bi de 6 shift 4 off muydu sizin yoksa 4-6/6-4switch mi yapıyodunuz? 4 shift 4 offtu benim zamanımda şimdi 5-5 yapmışlar mesela 3day2night-3n2d switchle ha bi de watchdog this is c1-6 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 6 çalış (2-2-2) 4 yatıştı bizim zamanımızda 4 çalış 4 yat iimiş lam :) Bluestar, this is bluestar 8. Radio check over :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Benim arkadaşta shapede yaptı hala unutamıyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 işte sertaç ortaç bu ! http://www.youtube.com/watch?v=-0PDZK6AETo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi oha 9gagde anasayfaya çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 oldun said: http://www.guldestim.com/thumb/7686-serdar-ortac-karabiberim.jpg bu sarkıdan sonra ne yapsa begenilmez tabii cok dogruSerdar Ortaç'ın göğüs kılları var. İnanamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 adamlar black ops çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 9gag hot page de abi şuanda hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 http://9gag.com/gag/621764?ref=fb 9gag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 said: Ayberk Aydın · Subscribe · Middle East Technical University lan iyi ki bayrak falan yok yoksa serdar ortaç yüzünden rezil olacaz. translation: serdar ortaç is a famous greek singer and photographer. Ahaha iyiymis bu yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 şimdi de dogusing çıkmış kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 niggaknow said: 9gag hot page de abi şuanda hahah eheh ben de "beğen"dim ve aynı haberi vermeye gelmiştim de verilmiş bile :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 MrLevie said: şimdi de dogusing çıkmış kaçın. ben bunu patiden beklerdim. pati bitmiş asbf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bu sözleri yutturayım mı size gencler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Deacon said: said: Ayberk Aydın · Subscribe · Middle East Technical University lan iyi ki bayrak falan yok yoksa serdar ortaç yüzünden rezil olacaz. translation: serdar ortaç is a famous greek singer and photographer. Ahaha iyiymis bu yorum. abi ahahahahhah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 serdar ortaç kötü, 9gag daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar