reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 the original http://www.sezyum.com/wp-uploads/serdar1.jpg http://serdarortacing.tumblr.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kişisel bir iyilik rica edebilir miyim... Biliyorum bunu yalnızca bir kısmınız yapacak ve kimler olduğunu da biliyorum. Eğer kanserle savaşıp kazanan, ya da kanserle savaşıp ölen, veya hala kanserle savaşan birisini tanıyor, biliyorsanız lütfen bu metni bir saygı ya da anımsama işareti olarak bir saatliğine de olsa durumunuza ekleyin. Umarım bunu yapacağını düşündüğüm kişiler hakkında haklıyımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hangi metni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 o metni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Pınar/cocacola/heinz viralı sanırım. Yalnız serdar ortaç heinz kullanıyorsa bi nebze gözüme girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Serdar Ortaç'ın heinz kullanması, soğuma sebebi benim için. Artık kullanmayabilirim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ketçap kanser yapar. yemeğin üstüne domatesi elimle sıkıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben domatesi koparmadan direk toprağıyla beraber atıyorum yemeğe vitamini toprağındaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kabuk o lan. toprak atma kanser olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Margarita said: Serdar Ortaç'ın heinz kullanması, soğuma sebebi benim için. Artık kullanmayabilirim :( Heinz mı daha büyük yoksa serdar ortaç mı daha kötü? Bence önceliklerini gözden geçirmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 axedice said: Margarita said: Serdar Ortaç'ın heinz kullanması, soğuma sebebi benim için. Artık kullanmayabilirim :( Heinz mı daha büyük yoksa serdar ortaç mı daha kötü? Bence önceliklerini gözden geçirmelisin. Kuşkusuz heinz tabiki. Another brick in the wall söylerken bile bu kadar şaşırmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bunu saksıyla yapcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 aga yapmasınlar bunu ya, bak enternasyonal üne kavuşacak bu bastıbacak sonra durup dururken intahar et. yapmayın genjler, bu oyunlara gelmeyin!!! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7SfQVoMGxfw&feature=relmfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Şarkı zaten harika da kızın sesi ve yorumu vidyonun kalitesizliğiyle baya tezat oluşturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 askerliğimi yaptığım yer lan bura HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 serdar ortaç normal regular kola mı içiyor ııy çok banal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Ben anlamıyorum bu Serdar Ortac nefretinin. Turkiyenin en başarılı popcusu adam. Popun kalitelisi olmadığı göz önüne alınınca neye göre kötü müzisyen diyosunuz ki. Türkiyenin Michael Jacksonu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Supradyn said: askerliğimi yaptığım yer lan bura HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nerde yaptın askerliğini ? SHAPE ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 BonePART said: Ben anlamıyorum bu Serdar Ortac nefretinin. Turkiyenin en başarılı popcusu adam. Popun kalitelisi olmadığı göz önüne alınınca neye göre kötü müzisyen diyosunuz ki. Türkiyenin Michael Jacksonu resmen. git buradan karabiberim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 BonePART said: Ben anlamıyorum bu Serdar Ortac nefretinin. Turkiyenin en başarılı popcusu adam. Popun kalitelisi olmadığı göz önüne alınınca neye göre kötü müzisyen diyosunuz ki. Türkiyenin Michael Jacksonu resmen. adamın müziği değil adamın bütün benliği tepki çekiyor "serdar ortaç şarkıları" değil sevilmeyen "serdar ortaç"dır sevilmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ben seni insan olarak sevmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bana insan diyeni sighertsinler.. meleğim ben melek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 navyamphs said: Supradyn said: askerliğimi yaptığım yer lan bura HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA nerde yaptın askerliğini ? SHAPE ? AHA FELLOW SHAPEIAN. sup ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 BonePART said: Popun kalitelisi olmadığı göz önüne alınınca yoo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar