goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ama bu reklamların kötü olmasını değiştirmiyor tabi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 oha lan. üzüldüm. başıma geldiğini düşünemiyorum bile. allah korusun tabi. of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 çok kötüler öyle böyle değil ahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 karısı öldükten sora yazdığı yazı http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalYazar&Date=13.03.2010&ArticleID=985451 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 reklamlar çoook başarısız ya.. çok ittirme kaktırma böyle bir bütünlük bir sürükleyicilik yok, espriler daha iyi yerleştirilse sahneye daha iyi yedirilse klişe olanlar bile iş yapabilridi de olmamış lan kusmam gerekiyordu.. kustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 31 31 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi berbat olmuş yaa of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bir reklam olarak zaten çok başarısız da, adamın "ahahah şaka yapıyorum, hahaha espri yapıyorum hahah" triplerine kahroldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 boyle kötü olamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 throine said: dasaaa said: aşırı kötü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 e6 dokunmatiği yaramaz boşun akamsılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kaan sezyum'un bloguda bu tarz. adamın olayı bole saçmalamak ztn. ben çok yadırgamadım. güzeldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hayatımda izlediğim en ama en kötü reklam yani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Margarita said: Yaptıkları işlere biz göz attım da işleri hakikaten berbat, önüne gelen reklamcı zaten. Bir de film yapmışlar ki, es geçmek olmaz :) Filmi izleyebileceğiniz link; Moral Bozuklugu ve 31 of vize döneminde oturdum bunu izledim ben ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Bi ben mi güldüm lan buna? Tamam çok iyi değildi de.. Kötüden iyi belki.. Bilemedim nasıl savunacağımı. Güldüm lan işte! yalnız telefon çok kötü. Baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi senin durum dusundugumden de kotuymus ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 vaperon said: O surat ne? Fazla sezyum mutasyona yol açmış... Ayrıca çok kötü abi... AHAHAHAHAHA abiii ... cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ya nasıl tepki vereceğimi bilemedim :D bak bu smileyi bi burda kullandım ne diyeyim napayım bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 axedice said: Bi ben mi güldüm lan buna? Tamam çok iyi değildi de.. Kötüden iyi belki.. Bilemedim nasıl savunacağımı. Güldüm lan işte! yalnız telefon çok kötü. Baya kötü senin acil bir meşkâle bulman lazım, işe gir lan tembel herif evde göt lvllıyor resmen ya.. cap i de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kaan sezyum kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 telefon 2003 den kalma gibi one lan dokunmatik ekran olmayan telefonmu kaldi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mighty_THoR said: kaan sezyum kim? videodaki eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 videodaki eleman kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kaan sezyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar