LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Haber Enteresan Afişler Benetton yeni afişlerinde fotomontajla, Papa'yı Mısırlı bir imamı, Obama'yı da Çin Devlet Başkanı Hu Jintao'yu dudağından öpüyormuş gibi gösterdi. Reklam kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından her zaman söz ettirmeyi başaran Benetton, bu son kampanyasıyla özelikle Vatikan'ı kızdıracak gibi görünüyor. Vatikan'a sadece 100 metre uzaklıktaki St. Angelo Köprüsü'ne asılan kampanya afişinde, Papa 16. Benediktus, Mısır'ın El-Ezher Üniversitesi'nin camisinin imamlarından Ahmed el Tayyip'i dudağından öpüyor. Marka ayrıca Milano'nun ünlü Duomo Meydanı'nda da bir afiş açtı. Burada da ABD Başkanı Barack Obama, Çin Devlet Başkanı Hu Jintao'yu dudağından öpüyor. Kampanyanın sloganı ise "nefrete karşı". Benetton'un Paris'te düzenleyeceği bir basın toplantısında yeni kampanyası hakkında açıklama yapması bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ahmedinejada yapmaya yememiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Nefrete karşı demiş de sağlam aggro çeker bu afişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Ve eskilerden bir firmanın daha sonu geldi demek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 fotomontaj bile olsa ürperdim ya. hele kim yon il'i görünce omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 cok iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Abi Ahmedinejad'ın Hillary Clinton'a dudaktan yaptışığı bir afiş olsa süper olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Papa da az caaoopkın değil ama köftehor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Resimde ikisinin ortasındaki elemanın duruşu kopardı beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 mesut bir yuvanın temellerini attığımız bu günde diyecek gibi bakıyor cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Qualance said: Resimde ikisinin ortasındaki elemanın duruşu kopardı beni :D serdal adalının gençliği o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 said: zuhal kavak16/11/2011 - 17:06 Reklamın iyisi kötüsü olmazmış ama bence bu tarz fotoğraf hileleriyle anlatım tarzı yanlış. Bir tüketici olarak bu kampanyalarını hiç doğru bulmadım ve beğenmedim. Reklamları bence saygısız ve seviyesiz bir reklam kampanyası olmuş. Nefrete karşı amaçlanan kampanya bence tam bir nefret uyandıracak sevişelimmi zuhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 günümüzde hala benetton mu var lan yoksa lc waikiki de duruyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Büyük risk, takdir ettim. Ama yemiş ki yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 oha dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Esh said: serdal adalının gençliği o resmi gördüğüm anda şunu dedim içimden ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 çok ayıp etmişler. insan böyle bi kampanya yapar da tayyip vs. netanyahu(veya peres) filan koymaz mı hiç? cık cık cık cık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 oha öyle bişi olsa yakarlar gezegeni, iki tarafta fanatik lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben saçma buldum olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yeni olsa tamam da esinlenme be abi sonuçta. http://www.abc.net.au/rn/artworks/galleries/2009/2602122/full/Brezhnev_Honecker.jpg Şu resim hiç mi birinizin de aklına gelmedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Risk budur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 MODİFİYECİLER AYAKTA!!! araçlarından benetton formula f1 etiketlerini söküyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ShadowFury said: çok ayıp etmişler. insan böyle bi kampanya yapar da tayyip vs. netanyahu(veya peres) filan koymaz mı hiç? cık cık cık cık... tırsmışlar tayyipten. sonuçta dünya lideri. akıllarını alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 artık bennottondan nefret ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tayyibe akpye laf soktum hiç zevk almadım hiç yandaş üye yok çünkü burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar