Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 BulletRide said: Suni gündem oluşturma, gereksiz aktivistlik, ilgi manyaklığı vs. Yoksa Beşiktaş taraftarı bildiğin sivil toplum örgütüdür. Bir örnek vereyim mesela, kimsenin taraftarlığına lafım yok ama Mühendis Oktay'ı bu derbiye kadar kaçınız biliyor, bilse bile sürekli hatırlıyordu? Çok acı ve rezil bir olay, fakat neden senelerdir susulup bu derbide taraftar forumları başta olmak üzere Galatasaray'a bilenildi? Bunun adı suni gündemdir. Galatasaraya bilenildi cunku deliriyorlar 3 Temmuz'da Gsnin adinin gecmemesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 küme duşme potasinda olduklari sene yapılan bir operasyonda adlari cıkmadi diye kendini sütten cıkms ak kaşık sanan gs'li... hmm bizde çok sakat var Edit: Sezon basından beri 1 tane maça şike var duscez mi kalcaz mi kupa gitti mi havasinda gitmedim... Sanirm gs taraftari arenaya like a boss modunda gerine gerine gidio ; Adımız çıkmadi hell yyeaahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Masquerade said: BulletRide said: Suni gündem oluşturma, gereksiz aktivistlik, ilgi manyaklığı vs. Yoksa Beşiktaş taraftarı bildiğin sivil toplum örgütüdür. Bir örnek vereyim mesela, kimsenin taraftarlığına lafım yok ama Mühendis Oktay'ı bu derbiye kadar kaçınız biliyor, bilse bile sürekli hatırlıyordu? Çok acı ve rezil bir olay, fakat neden senelerdir susulup bu derbide taraftar forumları başta olmak üzere Galatasaray'a bilenildi? Bunun adı suni gündemdir. Galatasaraya bilenildi cunku deliriyorlar 3 Temmuz'da Gsnin adinin gecmemesine. adam mühendis oktay diyor sen şike diyorsun sen daha kavrıyamamışın sorunun nerden başladığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben sorunu söliycem 60 sayfdadir gördgm ama... banlanmak istemiyorum yok yere uefakupasi.jpg demedgine şükür bence o yüzden bileniyoruz gs'ye biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Neyse ne ya aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Mühendis Oktay olayı nedir...Hakikaten bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bende burda yazılana kadar bilmiyodum. googleladım, 90ların başında gslilerin şişli'de öldürdüğü bi mühendismiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 gs taraftarı oktayı sıkıştırıyorlar atkısını çıkarmasını istiyorlar buda çıkarmıyor (eğer tribün kültürünüz var ise atkının ne kadar değerli olduğunu bilirsiniz) sonra bu adama 15 20 kişi dalıyor ve orada öldürüyorlar dayak atarak ve adam tek başına sonrada gerginlik başlıyor traftarlar arasında böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Niye öldürmüşler ki, bir de niye Galatasaraylılar...Başka kulüp taraftarı olduğu için mi.. Hayır olayı bilmiyorum da saçma olan kimsenin tam olarak hatırlamadığı bir olayı "sizin Mühendis Oktay'ınız var" diyerek şu anda gündeme getirmek..Diyelim çok kötü bir olay..Ne yapalım yani Galatasaraylığı mı bırakıcaz..Garip geldi yani...Amacı nedir, çünkü çok dolaşmaya başladı bu laf...Sizin Mühendis Oktay'ınız var susun tarzı, da ne yapabiliriz ben onu anlamadım... Ok niye kısmını anladım...Rezalet bir olay da, şu anda bunu quotelamanın manasını çözemedim. Ne yapalım 3-5 tane psikopat birşey yaptıysa, bizim hatırlamadığımız bile bir dönemde.. Atkının önemini anlayabiliyorum da, ben Beşiktaş Çarşısında Gs atkımla dolanamam heralde maç günü?...Olay bir yere çekmek istediğimden değil, atkıya saygı anlamında sordum. Yoksa atkı çıkarılmaz mı hakikaten.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 göztepe atkısıyla karşıyaka çarşısında yürü bakalım izmirde neler oluyor buda onun gibi bi olay... adamı sıkıştırıyorlar galatasaraylı fanatikler bişey yok işte. sonra olaylar gerginlikler böyle başlıyor işte üst msjları okursan tam anlarsın şuan dönen sohbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Yok garip geldi çünkü dediği gibi ilk defa BJK-GS maçı olmuyor ben bunu hayatımda ilk defa duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ya olmuyorda işte gs ile bjk arasında ilk böyle başladı olaylar onu anlatmaya çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Ok bilgilenmiş olduk. Gerçi zaten illa bir olay olmasına da gerek yok büyük bir derbi sonuçta..Bursa-BJK gibi bir olay değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bursalılar reklam yapıyor başka hiç bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 var öyle denyolar, her takımda var, bjk tribününde kendi taraftarını bıçaklayan öldüren adam da çıktı, taraftarı geçtim kendi milli kalecisini tekme tokat döven arabasında sıkıştıran fener taraftarı da, bjk'lıyı sıkıştıran leedsliyi bıçaklayan galatasaraylı da. Bunların hepsinin daha sağlıklı bir toplum için toplumdan ayıklanması lazım da işte, Türkiye burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben de bilmiyordum mühendis oktay olayını da araştırınca öğrendim demin. bu konuyu gündeme bir gs'li getirmedi mi ilk pati'de? orasını anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 şike yasası çıktı işte ama yine tırt ne oldu o bursa olaylarını çıkartanlara hiç ses seda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 yıl 2011 türkiyede futbol dahil biseylerin duzelcegne inananlar var hala.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 beşiktaş'a 1 maç ceza melo'ya da 1 maç oynamama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iki takımda iyi yırtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 beşiktaşa resmen şaka gibi ceza vermişler. tarafsız sahada olcak maç. nası ceza bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bağyanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 2- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 20.11.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 MAÇ SAHA KAPATMA ve 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, reklam panolarının talimatlara aykırı şekilde konumlandırılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, 3- GALATASARAY A.Ş.'nin, 20.11.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, devre arası süresinin aşılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu FELIPE MELO DE CARVALHO'nun, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 tarafsiz sahayi nerden salladn abi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iki yıllık necip parası gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar