Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Suni gündem oluşturma, gereksiz aktivistlik, ilgi manyaklığı vs.

Yoksa Beşiktaş taraftarı bildiğin sivil toplum örgütüdür.

Bir örnek vereyim mesela, kimsenin taraftarlığına lafım yok ama Mühendis Oktay'ı bu derbiye kadar kaçınız biliyor, bilse bile sürekli hatırlıyordu?

Çok acı ve rezil bir olay, fakat neden senelerdir susulup bu derbide taraftar forumları başta olmak üzere Galatasaray'a bilenildi? Bunun adı suni gündemdir.

Galatasaraya bilenildi cunku deliriyorlar 3 Temmuz'da Gsnin adinin gecmemesine.
Sosyal ağlarda paylaş

küme duşme potasinda olduklari sene yapılan bir operasyonda adlari cıkmadi diye kendini sütten cıkms ak kaşık sanan gs'li...

hmm bizde çok sakat var

Edit: Sezon basından beri 1 tane maça şike var duscez mi kalcaz mi kupa gitti mi havasinda gitmedim...

Sanirm gs taraftari arenaya like a boss modunda gerine gerine gidio ;

Adımız çıkmadi hell yyeaahhh
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

BulletRide said:

Suni gündem oluşturma, gereksiz aktivistlik, ilgi manyaklığı vs.

Yoksa Beşiktaş taraftarı bildiğin sivil toplum örgütüdür.

Bir örnek vereyim mesela, kimsenin taraftarlığına lafım yok ama Mühendis Oktay'ı bu derbiye kadar kaçınız biliyor, bilse bile sürekli hatırlıyordu?

Çok acı ve rezil bir olay, fakat neden senelerdir susulup bu derbide taraftar forumları başta olmak üzere Galatasaray'a bilenildi? Bunun adı suni gündemdir.

Galatasaraya bilenildi cunku deliriyorlar 3 Temmuz'da Gsnin adinin gecmemesine.

adam mühendis oktay diyor sen şike diyorsun
sen daha kavrıyamamışın sorunun nerden başladığını
Sosyal ağlarda paylaş

gs taraftarı oktayı sıkıştırıyorlar
atkısını çıkarmasını istiyorlar buda çıkarmıyor
(eğer tribün kültürünüz var ise atkının ne kadar değerli olduğunu bilirsiniz) sonra bu adama 15 20 kişi dalıyor ve orada öldürüyorlar dayak atarak ve adam tek başına

sonrada gerginlik başlıyor traftarlar arasında böyle
Sosyal ağlarda paylaş

Niye öldürmüşler ki, bir de niye Galatasaraylılar...Başka kulüp taraftarı olduğu için mi..
Hayır olayı bilmiyorum da saçma olan kimsenin tam olarak hatırlamadığı bir olayı "sizin Mühendis Oktay'ınız var" diyerek şu anda gündeme getirmek..Diyelim çok kötü bir olay..Ne yapalım yani Galatasaraylığı mı bırakıcaz..Garip geldi yani...Amacı nedir, çünkü çok dolaşmaya başladı bu laf...Sizin Mühendis Oktay'ınız var susun tarzı, da ne yapabiliriz ben onu anlamadım...

Ok niye kısmını anladım...Rezalet bir olay da, şu anda bunu quotelamanın manasını çözemedim. Ne yapalım 3-5 tane psikopat birşey yaptıysa, bizim hatırlamadığımız bile bir dönemde..
Atkının önemini anlayabiliyorum da, ben Beşiktaş Çarşısında Gs atkımla dolanamam heralde maç günü?...Olay bir yere çekmek istediğimden değil, atkıya saygı anlamında sordum. Yoksa atkı çıkarılmaz mı hakikaten....
Sosyal ağlarda paylaş

göztepe atkısıyla karşıyaka çarşısında yürü bakalım izmirde neler oluyor buda onun gibi bi olay... adamı sıkıştırıyorlar galatasaraylı fanatikler bişey yok işte.

sonra olaylar gerginlikler böyle başlıyor işte üst msjları okursan tam anlarsın şuan dönen sohbeti
Sosyal ağlarda paylaş

var öyle denyolar, her takımda var, bjk tribününde kendi taraftarını bıçaklayan öldüren adam da çıktı, taraftarı geçtim kendi milli kalecisini tekme tokat döven arabasında sıkıştıran fener taraftarı da, bjk'lıyı sıkıştıran leedsliyi bıçaklayan galatasaraylı da. Bunların hepsinin daha sağlıklı bir toplum için toplumdan ayıklanması lazım da işte, Türkiye burası.
Sosyal ağlarda paylaş

2- BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 20.11.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı ve çirkin ve kötü tezahürat eyleminin aynı sezon içerinde 3. kez gerçekleştirilmesi nedeniyle takdiren 150.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 MAÇ SAHA KAPATMA ve 80.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, reklam panolarının talimatlara aykırı şekilde konumlandırılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

3- GALATASARAY A.Ş.'nin, 20.11.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - GALATASARAY A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, devre arası süresinin aşılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu FELIPE MELO DE CARVALHO'nun, rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...